|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
24.1.2010 21:56:07   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Nočko tudi od mene user posted image

cao

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.1.2010 22:00:07   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega??

Nič slatkega. razen za zajterk čokolino.

Dobra si ni kaj, če bi jaz črtala sladko bi bila takoj na svojih kg..in koliko si šla dol do sedaj..od 4.1.???

1 kg. Se pa še morem jutri zvagat pa videt če je še šlo kaj dol. Je pa važno tudi da ni šlo nič gor.

Ja vredu no, ni kaj...

jaz se počasi poslavljam ker mi več ni za nič....grem jutri v Kranj na izpit..samo prepisat test..

Ej Marta se ti je kdaj zgodilo da si oddala praten izpit...mene je strah da se mi to jutri zgodi...ker dugače se mi ni, sem prevelik prefekcionist in sem se vedno nadudlala, sedaj pa uffffffffffff....

Jaz sem vedno napisala kar sem znala. Praznega nisem nikoli oddala. Saj boš videla. Probaj. Mogoče ti pa rata.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.1.2010 22:05:35   
nebo
user posted image user posted image Ja saj bom videla no kako bo, je pa res, da grem prvič v življenju na izpit tako, da nisem nč nervozna, ker nič me znam....in se nimam česa bati...user posted image user posted image

Veš kaj sedaj ratmišljam, kako je s tem, da greš delat po poteku porodniške za 4 ure...ufffffffff to pa bi mi pasalo ja...kako je potem s plačo??? Polovična + prispevki?? Me v službi sezujejo, če jim to omenim!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.1.2010 22:07:34   
marta82
nimam pojma. Mislim da ti prispevke za drugo polovičko krije socialna???

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.1.2010 22:10:26   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

nimam pojma. Mislim da ti prispevke za drugo polovičko krije socialna???

Jao meni, me že sedaj obremenjuje to, da bom morala v službo .... groza, prvič pa sem komaj čakala, da grem v službo...

Sedaj pa grem aja tutaja...ti pa tudi Marta...spat...se vidiva v sredo??

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.1.2010 22:13:09   
marta82
user posted image user posted image

Ja se vidiva v sredo.
nočko.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.1.2010 22:14:33   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

user posted image user posted image

Ja se vidiva v sredo.
nočko.

ok čao bao

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
25.1.2010 9:07:17   
marta82
Jutro.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.1.2010 9:12:18   
marta82
Jaz sem danes še kar v vodoravnem položaju, B je moral it na nek sestanek pa na en rač nekaj naložit in je Tineja vzel zraven. Jutri pa mislim, da bom že za kakšno uporabo.

Sem se zvagala, kg so nekje na istem, kot so bili. user posted image Saj bom počasi začela migat pa upam, da bo šlo spet počasi dol. Do poletja sem si zadala mora it vsaj še 5 kg.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.1.2010 9:17:58   
arabela*
Dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.1.2010 9:18:23   
arabela*
nebo...držim pestke za izpituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.1.2010 9:18:39   
botrca
user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.1.2010 9:19:07   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.1.2010 9:21:03   
arabela*
Ni mi za nič....ko je tak mrzlo...zunaj je prava sibirija danes...brrrrruser posted image ..naj že mine ta user posted image zimauser posted image

Nimam nič pametnega in kar smokije zajtrkujem in čajuser posted image

Zdaj pa bom šla malo M zaposlit ...če bo pridna...jaz pa grem še eno interpretacijo naredit..tak malo za relaxuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.1.2010 9:21:59   
arabela*
Botrca...lepi zaza...pravi Muser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.1.2010 9:27:36   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaza...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.1.2010 9:29:11   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaza...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zajcuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
25.1.2010 9:31:06   
marta82

jaz tudi, jaz tudi...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
25.1.2010 9:31:06   
botrca

ja zajcuser posted image

faca mala...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
25.1.2010 12:44:14   
rina22
pozdravljene, kak ste kaj?

meni tak ni za nič.. glava me boli, pa učit se mi ne dauser posted image

sem malo brala za nazaj, kolko sem mela časa, pa volje (ker sem danes res tak crknjena)..

pa sem vidla - ly, da se ne boste seliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da boste čimprej našli drugo stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se tudi ne bomo selili pred junijemuser posted image user posted image je lastnica rekla, da se lahko izselimo v primeru, če najdemo koga drugega. 2 najemnin pa res ne moreva plačevatiuser posted image no, potem je pa prišel bratranec od mojega gledat stanovanja, pa je bluzil 100 na uro, tak da bomo vrjetno mogli biti kar tu do junijauser posted image

lepo bodite, pa ju3 se kaj spomnite name ob 11huser posted image

p.s.: Se opravičujem, da vas zadnje dni zanemarjam. Vsak prosti trenutek izkoristim za učenje - upam, da se mi bo obrestovalouser posted image

Uživajte user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
25.1.2010 13:27:47   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

pozdravljene, kak ste kaj?

meni tak ni za nič.. glava me boli, pa učit se mi ne dauser posted image

sem malo brala za nazaj, kolko sem mela časa, pa volje (ker sem danes res tak crknjena)..

pa sem vidla - ly, da se ne boste seliliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da boste čimprej našli drugo stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image

mi se tudi ne bomo selili pred junijemuser posted image user posted image je lastnica rekla, da se lahko izselimo v primeru, če najdemo koga drugega. 2 najemnin pa res ne moreva plačevatiuser posted image no, potem je pa prišel bratranec od mojega gledat stanovanja, pa je bluzil 100 na uro, tak da bomo vrjetno mogli biti kar tu do junijauser posted image

lepo bodite, pa ju3 se kaj spomnite name ob 11huser posted image

p.s.: Se opravičujem, da vas zadnje dni zanemarjam. Vsak prosti trenutek izkoristim za učenje - upam, da se mi bo obrestovalouser posted image
Uživajte user posted image user posted image

Ziher se bo.user posted image Vso srečo jutri.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
25.1.2010 16:12:57   
tasa_m

jaz tudi user posted image

me too, me too user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
25.1.2010 16:23:28   
tasa_m
Dober dan.

Rina22 držim pesti za jutrišnji izpit! user posted image user posted image user posted image za na pomoč in user posted image user posted image za srečo!!

nebo kako je šel izpit?

marta kak si ti kaj? user posted image user posted image

No, midve z L. sva danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco user posted image
Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h.

No, lepo bodite grem perilo obesit, zvečer pa še vse skup zlikam, ker sem videla da bo zdaj šlo na kupeeee perila vsak dan v pranje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
25.1.2010 16:47:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, midve z L. sva danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco user posted image
Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h.

Bravo Lija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
25.1.2010 17:29:39   
rina22
tasa_m in marta, hvala za pesti in zaželjeno srečouser posted image Upam, da bo pomagalouser posted image

tasa, za Lijo pa user posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da se bo ju3 super imela, ko bo sama eno uro v vrtcuuser posted image Da se čimprej navadi user posted image user posted image user posted image

nebo je imela izpit? joj, kaki štor sem jazuser posted image user posted image Upam, da je šlo vse gladko....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.