Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:56:07
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Nočko tudi od mene cao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 22:00:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Nič slatkega. razen za zajterk čokolino. Dobra si ni kaj, če bi jaz črtala sladko bi bila takoj na svojih kg..in koliko si šla dol do sedaj..od 4.1.??? 1 kg. Se pa še morem jutri zvagat pa videt če je še šlo kaj dol. Je pa važno tudi da ni šlo nič gor. Ja vredu no, ni kaj... jaz se počasi poslavljam ker mi več ni za nič....grem jutri v Kranj na izpit..samo prepisat test.. Ej Marta se ti je kdaj zgodilo da si oddala praten izpit...mene je strah da se mi to jutri zgodi...ker dugače se mi ni, sem prevelik prefekcionist in sem se vedno nadudlala, sedaj pa uffffffffffff.... Jaz sem vedno napisala kar sem znala. Praznega nisem nikoli oddala. Saj boš videla. Probaj. Mogoče ti pa rata.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 22:05:35
|
|
|
|
nebo
|
Ja saj bom videla no kako bo, je pa res, da grem prvič v življenju na izpit tako, da nisem nč nervozna, ker nič me znam....in se nimam česa bati... Veš kaj sedaj ratmišljam, kako je s tem, da greš delat po poteku porodniške za 4 ure...ufffffffff to pa bi mi pasalo ja...kako je potem s plačo??? Polovična + prispevki?? Me v službi sezujejo, če jim to omenim!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 22:07:34
|
|
|
|
marta82
|
nimam pojma. Mislim da ti prispevke za drugo polovičko krije socialna???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 22:10:26
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 nimam pojma. Mislim da ti prispevke za drugo polovičko krije socialna??? Jao meni, me že sedaj obremenjuje to, da bom morala v službo .... groza, prvič pa sem komaj čakala, da grem v službo... Sedaj pa grem aja tutaja...ti pa tudi Marta...spat...se vidiva v sredo??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 22:13:09
|
|
|
|
marta82
|
Ja se vidiva v sredo. nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 22:14:33
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja se vidiva v sredo. nočko. ok čao bao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:07:17
|
|
|
|
marta82
|
Jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:12:18
|
|
|
|
marta82
|
Jaz sem danes še kar v vodoravnem položaju, B je moral it na nek sestanek pa na en rač nekaj naložit in je Tineja vzel zraven. Jutri pa mislim, da bom že za kakšno uporabo. Sem se zvagala, kg so nekje na istem, kot so bili. Saj bom počasi začela migat pa upam, da bo šlo spet počasi dol. Do poletja sem si zadala mora it vsaj še 5 kg.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:17:58
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:18:23
|
|
|
|
arabela*
|
nebo...držim pestke za izpit
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:18:39
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:19:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nebo...držim pestke za izpit jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:21:03
|
|
|
|
arabela*
|
Ni mi za nič....ko je tak mrzlo...zunaj je prava sibirija danes...brrrrr ..naj že mine ta zima Nimam nič pametnega in kar smokije zajtrkujem in čaj Zdaj pa bom šla malo M zaposlit ...če bo pridna...jaz pa grem še eno interpretacijo naredit..tak malo za relax
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:21:59
|
|
|
|
arabela*
|
Botrca...lepi zaza...pravi M
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:27:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...lepi zaza...pravi M zaza...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:29:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...lepi zaza...pravi M zaza... ja zajc
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:31:06
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nebo...držim pestke za izpit jaz tudi, jaz tudi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 9:31:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Botrca...lepi zaza...pravi M zaza... ja zajc faca mala...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 12:44:14
|
|
|
|
rina22
|
pozdravljene, kak ste kaj? meni tak ni za nič.. glava me boli, pa učit se mi ne da sem malo brala za nazaj, kolko sem mela časa, pa volje (ker sem danes res tak crknjena).. pa sem vidla - ly, da se ne boste selili Upam, da boste čimprej našli drugo stanovanje mi se tudi ne bomo selili pred junijem je lastnica rekla, da se lahko izselimo v primeru, če najdemo koga drugega. 2 najemnin pa res ne moreva plačevati no, potem je pa prišel bratranec od mojega gledat stanovanja, pa je bluzil 100 na uro, tak da bomo vrjetno mogli biti kar tu do junija lepo bodite, pa ju3 se kaj spomnite name ob 11h p.s.: Se opravičujem, da vas zadnje dni zanemarjam. Vsak prosti trenutek izkoristim za učenje - upam, da se mi bo obrestovalo Uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 13:27:47
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 pozdravljene, kak ste kaj? meni tak ni za nič.. glava me boli, pa učit se mi ne da sem malo brala za nazaj, kolko sem mela časa, pa volje (ker sem danes res tak crknjena).. pa sem vidla - ly, da se ne boste selili Upam, da boste čimprej našli drugo stanovanje mi se tudi ne bomo selili pred junijem je lastnica rekla, da se lahko izselimo v primeru, če najdemo koga drugega. 2 najemnin pa res ne moreva plačevati no, potem je pa prišel bratranec od mojega gledat stanovanja, pa je bluzil 100 na uro, tak da bomo vrjetno mogli biti kar tu do junija lepo bodite, pa ju3 se kaj spomnite name ob 11h p.s.: Se opravičujem, da vas zadnje dni zanemarjam. Vsak prosti trenutek izkoristim za učenje - upam, da se mi bo obrestovalo Uživajte Ziher se bo. Vso srečo jutri.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 16:12:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nebo...držim pestke za izpit jaz tudi me too, me too
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 16:23:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober dan. Rina22 držim pesti za jutrišnji izpit! za na pomoč in za srečo!! nebo kako je šel izpit? marta kak si ti kaj? No, midve z L. sva danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h. No, lepo bodite grem perilo obesit, zvečer pa še vse skup zlikam, ker sem videla da bo zdaj šlo na kupeeee perila vsak dan v pranje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 16:47:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, midve z L. sva danes šle v vrtec se spoznat z vzgojiteljico, igralnico in njenimi novimi "sošolci & sošolkami". Bile sva v vrtcu eno debelo uro in moram rečt da je bilo OK. Lija se takoj vživela,mene pa so druge punčke okupirale in sem se z njimi igrala za kuharco Jutri pa bo že eno urco sama od 9-10h. Bravo Lija
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 25.1.2010 17:29:39
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m in marta, hvala za pesti in zaželjeno srečo Upam, da bo pomagalo tasa, za Lijo pa in upam, da se bo ju3 super imela, ko bo sama eno uro v vrtcu Da se čimprej navadi nebo je imela izpit? joj, kaki štor sem jaz Upam, da je šlo vse gladko....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.