Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:12:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] ma ja...ga malo mraz zajebava Na S...mi ni glih za pešačit pri minus...kolkže Saj za to se gre.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:13:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...za mlade družine si vložila vlogo? tako bi se ti splačalo....pa še najemnine so nižje Kak je pa s temi občinskimi stanovanji pa neprofitnimi? Si kaj gledala? Majo drugi prednost. Saj vsi vemo kdo so to. Pa nisem nestrpna. ja jaz imam občinsko neprofitno stanovanje...oz dva....pa moram rečt da so najemnine zelo nizke...zdaj odvisno kje si...novogradnje so dražje.Je pa fajn..da si lahko do smrti notri..oz se kasneje prepiše kar na otroke ali kogarkoli želiš....pa lahko delaš sam notri kaj želiš.... Vidiš Ly Saraya spada med druge. Probaj še ti.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:14:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Oni izkoristijo kar se da. Vsak bi. Kriva je država. To je res. Samo oni se niti kaj ekstra trudit ne rabijo, pridejo in dobijo, ker se jih vsi bojijo, tebe bojo pa zajebavali do onemoglosti.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:15:05
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...za mlade družine si vložila vlogo? tako bi se ti splačalo....pa še najemnine so nižje Kak je pa s temi občinskimi stanovanji pa neprofitnimi? Si kaj gledala? Majo drugi prednost. Saj vsi vemo kdo so to. Pa nisem nestrpna. O jaz pa sem in to ZELOOOOOOO, pri nas je ena takšna družina, jih je 5+2 in jaz zjutraj ob 6h grem v službo z avtobusom, oni gredo ven s taxijem...haloooooooo Ja tak je to. Imajo več pravic kot mi. Pa ne no tak...mi in oni...to je tak stereotipno. Meni gre tudi na živce da ima skupina prebivalcev več pravic kot ostali. Ampak za to ni kriva ta skupina ampak tisti, ki jim te pravice dajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:15:11
|
|
|
|
matcar
|
Babike,grem počasi ne morem več.Lepo še čvekajte naprej,pa zmenite se za kafe v sredo,da vem,kolko vas bo. Nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:15:28
|
|
|
|
arabela*
|
Grem na napolitanke
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:15:40
|
|
|
|
ly117
|
Janastar čer. Boš rekla kako z nami?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:16:46
|
|
|
|
ly117
|
Matcar nočko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:16:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz zdaj še ene 2 dni ne morem, ker se še zadevam z lekadoli pa ležim, potem pa kadarkoli. Martica kako kaj kg...kaj ješ sploh kaj??? Jaaaa Ravnokar jogurt z rozinami. Pazim, da čimmanj OH pa sladkarij pa manjše obroke. Ampak ne vem če gre kaj dol. Po moje kar bolj stoji. Ta vaga je tak nenatančna, da za celo kilo razlke kae ko dvakrat za povrstjo gor stopim. Še malo počakam pa če ne bo nič manj bom spet malo bolj stroga. Pa ko se pozdravim začnem nekaj migat. Greš z menoj na fitnes??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:17:09
|
|
|
|
ly117
|
Saraya dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:18:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Oni izkoristijo kar se da. Vsak bi. Kriva je država. To je res. Samo oni se niti kaj ekstra trudit ne rabijo, pridejo in dobijo, ker se jih vsi bojijo, tebe bojo pa zajebavali do onemoglosti. Ja se strinjam. Takšna je njihova kultura, način življenja, vrednote. Naloga državnih organov pa je, da poskrbi za enakopravnost. In tu država popolnoma zataji.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:19:13
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ly...za mlade družine si vložila vlogo? tako bi se ti splačalo....pa še najemnine so nižje Kak je pa s temi občinskimi stanovanji pa neprofitnimi? Si kaj gledala? Majo drugi prednost. Saj vsi vemo kdo so to. Pa nisem nestrpna. O jaz pa sem in to ZELOOOOOOO, pri nas je ena takšna družina, jih je 5+2 in jaz zjutraj ob 6h grem v službo z avtobusom, oni gredo ven s taxijem...haloooooooo Oni izkoristijo kar se da. Vsak bi. Kriva je država. Se absolutno strinjam...ampak ni za komentirat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:19:38
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz tudi grem. Si moram še za jutri copate ipd. pripravit, da nebom zjutraj skakala kot kaka kura po bajti. NOČKO, vam jutri povem, kako se je obneslo!!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.1.2010 21:22:24 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:20:44
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem na napolitanke Pravilno si se odločila, jaz pa na skuto in jabolčno čežano...midve lahko ker sma suhice ne!!! Pusti one bajsike naj hujšajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:21:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz zdaj še ene 2 dni ne morem, ker se še zadevam z lekadoli pa ležim, potem pa kadarkoli. Martica kako kaj kg...kaj ješ sploh kaj??? Jaaaa Ravnokar jogurt z rozinami. Pazim, da čimmanj OH pa sladkarij pa manjše obroke. Ampak ne vem če gre kaj dol. Po moje kar bolj stoji. Ta vaga je tak nenatančna, da za celo kilo razlke kae ko dvakrat za povrstjo gor stopim. Še malo počakam pa če ne bo nič manj bom spet malo bolj stroga. Pa ko se pozdravim začnem nekaj migat. Greš z menoj na fitnes?? Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:22:04
|
|
|
|
ly117
|
Nočko tasa.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:23:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem na napolitanke Pravilno si se odločila, jaz pa na skuto in jabolčno čežano...midve lahko ker sma suhice ne!!! Pusti one bajsike naj hujšajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:23:53
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz zdaj še ene 2 dni ne morem, ker se še zadevam z lekadoli pa ležim, potem pa kadarkoli. Martica kako kaj kg...kaj ješ sploh kaj??? Jaaaa Ravnokar jogurt z rozinami. Pazim, da čimmanj OH pa sladkarij pa manjše obroke. Ampak ne vem če gre kaj dol. Po moje kar bolj stoji. Ta vaga je tak nenatančna, da za celo kilo razlke kae ko dvakrat za povrstjo gor stopim. Še malo počakam pa če ne bo nič manj bom spet malo bolj stroga. Pa ko se pozdravim začnem nekaj migat. Greš z menoj na fitnes?? Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela? Joj ne žal, ne obožujem badmintona in kakšne odbojke ne...bi pa delala rada na moči, zato fuulll težim k fitnesu, dokler je mrzlo, potem pa itak tek zunaj pa bo...za pohod pa se lahko zmenimo to pa hodim pa rada..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:23:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela? Pri badbintonu pa se ja nimaš kaj smešit. Je pa zelo fajn igra. Jaz ga rada igram.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:25:17
|
|
|
|
nebo
|
Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:25:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela? Pri badbintonu pa se ja nimaš kaj smešit. Je pa zelo fajn igra. Jaz ga rada igram. Bi kdaj z mano igrala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:25:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela? Pri badbintonu pa se ja nimaš kaj smešit. Je pa zelo fajn igra. Jaz ga rada igram. Bi kdaj z mano igrala? Ja, zakaj pa ne.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:26:41
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Čez noč mu namoči suhe slive v vodo, zjutraj pa zmiksaj z vodo vred pa mu daj na prazen želodec. Preverjeno deluje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:27:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:27:23
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ni mi. bom kar doma nekaj migala. Lahko se pa kdaj zmenimo za kakšen "pohod" ko bo lepše vreme. Pa zadnjiž sem se spomnila, da bi badbinton igrala. Saj ne obvladam bi se malo smešila tam ampak imam pa veselje. Bi ti to počela? Pri badbintonu pa se ja nimaš kaj smešit. Je pa zelo fajn igra. Jaz ga rada igram. Bi kdaj z mano igrala? Ja, zakaj pa ne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.