![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:29:21
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. Pa že lahko to, se dojima in mogoče en obrok, da poje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:30:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Grem na napolitanke Pravilno si se odločila, jaz pa na skuto in jabolčno čežano...midve lahko ker sma suhice ne!!! Pusti one bajsike naj hujšajo
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:31:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. Pa že lahko to, se dojima in mogoče en obrok, da poje Seveda lahko. Če ti je do sedaj redno kakal je po moje neki vzrok da je zaprt.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:32:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. al pa naredi svečko iz masla..malo v hladilnik..potem v rito
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:33:01
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. Pa že lahko to, se dojima in mogoče en obrok, da poje Seveda lahko. Če ti je do sedaj redno kakal je po moje neki vzrok da je zaprt. ja redno in to po 3 krat na dan...tako da odkar dajem gosto hrana ima bolj trdo blato - logično, samo akeca pa ni vunteja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:33:09
|
|
|
|
arabela*
|
tasa_m...faj zrihtajta jutri v vrtcu
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:34:19
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. al pa naredi svečko iz masla..malo v hladilnik..potem v rito točno ja, sem pozabila na to...thanks!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:34:54
|
|
|
|
nebo
|
Bučno olje, to pa prvič slišim...kaj to za starejšega tudi pali??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:36:34
|
|
|
|
arabela*
|
Grem v posteljo..pa malo pred tv.....lepo in mirno nočko
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:38:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. Pa že lahko to, se dojima in mogoče en obrok, da poje slive komot uvedeš. So nealergene. olja mu jaz na tvojem mestu še ne bi dajala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:40:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bučno olje, to pa prvič slišim...kaj to za starejšega tudi pali?? To pa ne vem. Je pa Bučno olje dajala moja starejša kolegica svoji hčerki.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:40:51
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:42:11
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko Saraya.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:43:08
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Babnie kaj naj naredim moj dečko že 3 dni ni nič kakal.... Daj mu cukrano vodo ali pa slive namoči čez noč, lahko pa mu probaš dat malo bučnega olja. Pa že lahko to, se dojima in mogoče en obrok, da poje slive komot uvedeš. So nealergene. olja mu jaz na tvojem mestu še ne bi dajala. Bom poskusila, sicer grema jutri v Kranj in se bova itak samo dojila, tako da bom videla kako in kaj??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:43:53
|
|
|
|
nebo
|
Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:46:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Samo čokolade...je pa čokoladne bombone pa čokoladne kekse pa čokoladne hlačke za enkratno uporabo pa...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:46:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Nič slatkega. razen za zajterk čokolino.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:47:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Samo čokolade...je pa čokoladne bombone pa čokoladne kekse pa čokoladne hlačke za enkratno uporabo pa...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:50:20
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Samo čokolade...je pa čokoladne bombone pa čokoladne kekse pa čokoladne hlačke za enkratno uporabo pa...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:51:13
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Nič slatkega. razen za zajterk čokolino. Dobra si ni kaj, če bi jaz črtala sladko bi bila takoj na svojih kg..in koliko si šla dol do sedaj..od 4.1.???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:52:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Nič slatkega. razen za zajterk čokolino. Dobra si ni kaj, če bi jaz črtala sladko bi bila takoj na svojih kg..in koliko si šla dol do sedaj..od 4.1.??? 1 kg. Se pa še morem jutri zvagat pa videt če je še šlo kaj dol. Je pa važno tudi da ni šlo nič gor.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:53:21
|
|
|
|
ly117
|
Grem še malo pred tv pol pa spat. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:55:24
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly a ti ne ješ samo čokolade ali čisto nič sladkega?? Nič slatkega. razen za zajterk čokolino. Dobra si ni kaj, če bi jaz črtala sladko bi bila takoj na svojih kg..in koliko si šla dol do sedaj..od 4.1.??? 1 kg. Se pa še morem jutri zvagat pa videt če je še šlo kaj dol. Je pa važno tudi da ni šlo nič gor. Ja vredu no, ni kaj... jaz se počasi poslavljam ker mi več ni za nič....grem jutri v Kranj na izpit..samo prepisat test.. Ej Marta se ti je kdaj zgodilo da si oddala praten izpit...mene je strah da se mi to jutri zgodi...ker dugače se mi ni, sem prevelik prefekcionist in sem se vedno nadudlala, sedaj pa uffffffffffff....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:55:39
|
|
|
|
botrca
|
Nočko tudi od mene
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 21:55:43
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem še malo pred tv pol pa spat. Nočko vsem. cao bao
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.