Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:41:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 So pa res najemnine drage...če se da vzet kredit se veliko bolj splača...midva imava okrog 300€ (se malo giblje glede na vrednost evra). sicer bova odplačevala še kar nekaj let ampak sva pa na svojem. V bistvu bolj upava da je to odskočna deska za hišo. Enkrat. Ko bo redna služba pa kaj našparano pa... če se da ja...v naši državi je najbolj žalostno to da najemnino plačuješ a kredita ne dobiš Vem ja. Midva sva imela srečo da je bil takrat moj mož za nedoločen čas zaposlen drugače pa da so nama starši hišo dali na hipoteko drugače pa ni šans da dobiš tak znesek, da je dovolj za stanovanje. res sranje. moja sestra in svak sta oba za nedoločen čas pa ne dobita...so ful strogi kriteriji Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:42:22
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali Pametna deklica, to ima po meni, ker mati je itak na Montiju!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:42:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali Probaj večkrat dat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:42:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je res fuuuul daleč.Za vikend pa ni švoh.Bi se dalo za kako čago poletno zmenit,kaj?(se že kuj vabim) ja se bomo zmenli. Jeeeeeeej!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:43:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!! Ne hvala. Kaj še kuj nič sladkega ne ješ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Nop. Še en teden nič. Pa niti nimam kake krize.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:43:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali Pametna deklica, to ima po meni, ker mati je itak na Montiju!!! ne več, ker ni vzdržala brez kruheca pa krompirja. Imam dieto manj žri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:44:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit. mislim, da na novi kbm. Saj iščeta neke rešitve...bomo vidli kaj bo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:44:17
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja verjetno da so bile splužene, sem šla potem raje kuj v Europark v shoping, ejjj pa kaj me p*** če pa je snežilo celo!!!!!!!!!! ti si cela snežila ej. Če sem jaz bla pešaka pa nisem bila nič mokra niti dežnika nisem imela. Kdaj pa je te snežilo....IN ZAKAJ ME NISI POKLICALA, pa bi sigurno šla!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:44:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne več, ker ni vzdržala brez kruheca pa krompirja. Imam dieto manj žri pa ti gre ta dieta?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:44:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali Pametna deklica, to ima po meni, ker mati je itak na Montiju!!! ne več, ker ni vzdržala brez kruheca pa krompirja. Imam dieto manj žri In koliko je šlo dol?????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:45:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali Pametna deklica, to ima po meni, ker mati je itak na Montiju!!! ne več, ker ni vzdržala brez kruheca pa krompirja. Imam dieto manj žri Pa ti si dobra. Vsaki teden nova dieta. Ker paride zdaj na vrsto.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:45:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!! Ne hvala. Kaj še kuj nič sladkega ne ješ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Nop. Še en teden nič. Pa niti nimam kake krize. Vauuuuuu, a si rekla en mesec??? In koliko je šlo dol????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:45:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit. mislim, da na novi kbm. Saj iščeta neke rešitve...bomo vidli kaj bo. Moj brat je dobil na Sparkasse.Imajo ful dobro.Mi2 sma tudi šla tja,samo mene ni mogla upoštevat,ker imam premali dohodek.Imajo ful fajne svetovalce.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:45:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit. ja, se strinjam, pol sta gledala na napačni banki. Vem da ima Šparkase full dobre kredite. Aja, pa T. ima tud sam leasing na 15.let pa tud nima božanske plače, poleg tega pa imava še 2 kredita-avto+oprema za v stanovanje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:45:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si dobra. Vsaki teden nova dieta. Ker paride zdaj na vrsto.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:47:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kdaj pa je te snežilo....IN ZAKAJ ME NISI POKLICALA, pa bi sigurno šla!! nena se zdaj izgovarjaj Sem včeraj bla na tvojem koncu, sem se misla na kofe povabit pa te nisem htela motit, ko je bila sobota.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:47:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Vauuuuuu, a si rekla en mesec??? In koliko je šlo dol???? Ja rekla sem 1 mesec brez sladkarij. Razen čokolinota, ki se ga ne odpovem za zajterk. Zaenkrat je šla dol 1 kila. Se morem jutri zvagat če je še šla kaka dol.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:47:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali Pametna deklica, to ima po meni, ker mati je itak na Montiju!!! ne več, ker ni vzdržala brez kruheca pa krompirja. Imam dieto manj žri Jaz sem tudi ta teden malo grešila...no dvakrat. sem jedla kos pice pa krompirjev golaž pa sladoled...ups to je trikrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:47:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne več, ker ni vzdržala brez kruheca pa krompirja. Imam dieto manj žri pa ti gre ta dieta? AHA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:47:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si dobra. Vsaki teden nova dieta. Ker paride zdaj na vrsto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:48:25
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kdaj pa je te snežilo....IN ZAKAJ ME NISI POKLICALA, pa bi sigurno šla!! nena se zdaj izgovarjaj Sem včeraj bla na tvojem koncu, sem se misla na kofe povabit pa te nisem htela motit, ko je bila sobota. Glej ne vem kaj naj ti rečem, celo soboto smo bili doma, no dopoldan do 15h....tako da ne vem kaj naj ti rečem....o.p.i.c.a
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:48:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit. ja, se strinjam, pol sta gledala na napačni banki. Vem da ima Šparkase full dobre kredite. Aja, pa T. ima tud sam leasing na 15.let pa tud nima božanske plače, poleg tega pa imava še 2 kredita-avto+oprema za v stanovanje. Tukaj ima moj brat ravno in je brez problema dobil.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:48:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit. mislim, da na novi kbm. Saj iščeta neke rešitve...bomo vidli kaj bo. Moj brat je dobil na Sparkasse.Imajo ful dobro.Mi2 sma tudi šla tja,samo mene ni mogla upoštevat,ker imam premali dohodek.Imajo ful fajne svetovalce. saj to je ker dohodkov nimata tako velikih prikazanih...ja jima bom rekla za to varianto...hvala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:49:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ti si dobra. Vsaki teden nova dieta. Ker paride zdaj na vrsto.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:50:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Odvisno,na kateri banki sta gledala.Če je moj brat sam,pa ima tudi nedoločen čas,pa je dobil na 30 let hipotekarni kredit. mislim, da na novi kbm. Saj iščeta neke rešitve...bomo vidli kaj bo. Moj brat je dobil na Sparkasse.Imajo ful dobro.Mi2 sma tudi šla tja,samo mene ni mogla upoštevat,ker imam premali dohodek.Imajo ful fajne svetovalce. saj to je ker dohodkov nimata tako velikih prikazanih...ja jima bom rekla za to varianto...hvala Ja,samo tukaj gledajo oba dohodka skupaj in na konto tega ti zračunajo,kolko in če sploh lahko dobiš.V najinem primeru,rabla sma potrošniški kredit,je meni šlo navzkriž za 20 eur.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?