|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke XI. del
24.1.2010 20:34:27   
nebo
Torej Ly...to stanovanje torej že ni bilo usojeno za vas...vašo malo družinico in nekje nekega dne bo tu stanovanje ki bo za vas haloooo...potem to že ni bilo to in pika...ne joči ne gnjavi, ampak v boj za nobega lepšega boljšega, cenejšega...tako je to in konec... pa L itak ni bilo všeč to stanovanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
24.1.2010 20:34:42   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi2 pa tak imama še stanovanje,tam ko je tast.Je že zdaj na mojega pisano,ko bo on enkrat umrl.Tak,da sma se že tudi pogovarjala,da ga magari prodama,pa kaj kupima.Še boljše pa bi blo,moje mnenje,da ga dama študentom v najem,pa imama s najemnino lahko obrok za kredit pokrit.

Še ena taka, puj, puj. Kaj pa mlada družina?

Malo heca.user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
24.1.2010 20:34:43   
tasa_m

To pa je res fuuuul daleč.Za vikend pa ni švoh.Bi se dalo za kako čago poletno zmenit,kaj?(se že kuj vabim)user posted image
ja se bomo zmenli. user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
24.1.2010 20:34:45   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ly,te popolnoma razumem.Jaz se tudi nikakor ne morem losat Studencev.Se kar naprej vračam,ko Lessi.user posted image Pa tudi,ko sma se menla za bajto,da bi si vzela kredit,pa kupla nekaj,mi drugje,ko tu sploh ni za gledat.

Tak je to ko si navajen enega firtla oz. ti je v krvi.

Pa še res je!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
24.1.2010 20:35:16   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

So pa res najemnine drage...če se da vzet kredit se veliko bolj splača...midva imava okrog 300€ (se malo giblje glede na vrednost evra). sicer bova odplačevala še kar nekaj let ampak sva pa na svojem. V bistvu bolj upava da je to odskočna deska za hišo. Enkrat. Ko bo redna služba pa kaj našparano pa...

če se da ja...v naši državi je najbolj žalostno to da najemnino plačuješ a kredita ne dobišuser posted image

Vem ja.user posted image Midva sva imela srečo da je bil takrat moj mož za nedoločen čas zaposlen drugače pa da so nama starši hišo dali na hipoteko drugače pa ni šans da dobiš tak znesek, da je dovolj za stanovanje. res sranje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
24.1.2010 20:36:15   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lepi kraji. Samo je pa to malo dallleeč. user posted image
saj to je to. Trgovine nobene pr roki, gostiln pa polno user posted image user posted image

važno je da se pije, ne je. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
24.1.2010 20:36:36   
matcar

saj to je to. Trgovine nobene pr roki, gostiln pa polno user posted image user posted image

Pa to je najbolj važno!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
24.1.2010 20:37:02   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Torej Ly...to stanovanje torej že ni bilo usojeno za vas...vašo malo družinico in nekje nekega dne bo tu stanovanje ki bo za vas haloooo...potem to že ni bilo to in pika...ne joči ne gnjavi, ampak v boj za nobega lepšega boljšega, cenejšega...tako je to in konec... pa L itak ni bilo všeč to stanovanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Razumem šefica.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
24.1.2010 20:37:34   
nebo
EEeeee mi oddajamo stanovanje v najem, enosobno, 250 EUR po stroški na Taboru in to mlademu paru, ki sedaj načrtuje družinico...in moram rečt, da sta super in takšni smo tudi mi do njih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
24.1.2010 20:37:38   
tasa_m
važno je da se pije, ne je. user posted image user posted image user posted image user posted image
točno ja, tumpa jaz user posted image

Saj na vasi je gostilna zakon, ne trgovina...so tak kmetije in imajo za jest! Se vsaj znajdejo, ne pa mi mestjanarji ko ne znamo brez trgovinuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
24.1.2010 20:38:19   
botrca

ja to pa res...mogoče sta bila soseda z mojimuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
24.1.2010 20:38:35   
tasa_m
nebo zakaj te ni bilo v petek na driink?? Ceste oz. pločniki so bili spluženi, snega ni bilo.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
24.1.2010 20:38:43   
botrca

To pa je res fuuuul daleč.Za vikend pa ni švoh.Bi se dalo za kako čago poletno zmenit,kaj?(se že kuj vabim)user posted image
ja se bomo zmenli. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
24.1.2010 20:38:55   
nebo
IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
24.1.2010 20:39:03   
tasa_m
ja to pa res...mogoče sta bila soseda z mojimuser posted image
možno ja...nikol ne veš user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
24.1.2010 20:39:22   
ly117

točno ja, tumpa jaz user posted image

Saj na vasi je gostilna zakon, ne trgovina...so tak kmetije in imajo za jest! Se vsaj znajdejo, ne pa mi mestjanarji ko ne znamo brez trgovinuser posted image user posted image

Ja,no tasa samo jaz še nisem vidla da bi na betonu oz. iz njega  kaj rastlo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
24.1.2010 20:39:24   
tasa_m

IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!!
pick me, pick me,... user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
24.1.2010 20:39:31   
matcar

Mi2 pa tak imama še stanovanje,tam ko je tast.Je že zdaj na mojega pisano,ko bo on enkrat umrl.Tak,da sma se že tudi pogovarjala,da ga magari prodama,pa kaj kupima.Še boljše pa bi blo,moje mnenje,da ga dama študentom v najem,pa imama s najemnino lahko obrok za kredit pokrit.

Še ena taka, puj, puj. Kaj pa mlada družina?

Malo heca.user posted image

Hec je v tem,da je stanovanje staro,pa v 4-tem štoku brez lifta.Sicer sta 2 sobi,kuhinja,predsoba in kopalnica.Pa merjemi mi,da ni za družino,vsaj za nas ni blo.Smo bli 4 leta tam.Kopalnica je dolga pa ozka,je samo wc noter,pa mali umivalnik,pa tuš.Pa placa še je glih tolko,da pralni stroj stoji.2 ne moreta bit noter.Aja,pa še brez balkona je.

< Sporočilo je popravil matcar -- 24.1.2010 20:40:19 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
24.1.2010 20:40:22   
ly117

Ne hvala. user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
24.1.2010 20:40:22   
botrca

So pa res najemnine drage...če se da vzet kredit se veliko bolj splača...midva imava okrog 300€ (se malo giblje glede na vrednost evra). sicer bova odplačevala še kar nekaj let ampak sva pa na svojem. V bistvu bolj upava da je to odskočna deska za hišo. Enkrat. Ko bo redna služba pa kaj našparano pa...

če se da ja...v naši državi je najbolj žalostno to da najemnino plačuješ a kredita ne dobišuser posted image

Vem ja.user posted image Midva sva imela srečo da je bil takrat moj mož za nedoločen čas zaposlen drugače pa da so nama starši hišo dali na hipoteko drugače pa ni šans da dobiš tak znesek, da je dovolj za stanovanje. res sranje.

moja sestra in svak sta oba za nedoločen čas pa ne dobita...so ful strogi kriterijiuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
24.1.2010 20:40:38   
nebo

nebo zakaj te ni bilo v petek na driink?? Ceste oz. pločniki so bili spluženi, snega ni bilo.. user posted image user posted image user posted image

Ja verjetno da so bile splužene, sem šla potem raje kuj v Europark v shoping, ejjj pa kaj me p*** če pa je snežilo celo!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
24.1.2010 20:40:58   
tasa_m
Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. user posted image Tak da BIO pr L. ne pali user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
24.1.2010 20:41:01   
botrca

NEEEEEEEEE, KEEEEEEEEERRRRRRRRRR MMMMMMMIIIIIIIIIIIIIII NNNNNNNIIIIIIIIIIIIII DDDDDDDDOOOOOOOOBBBBBBBBEEEEEEEEEERRRRR user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
24.1.2010 20:41:31   
nebo

Ne hvala. user posted image

Kaj še kuj nič sladkega ne ješ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
24.1.2010 20:41:36   
tasa_m

Ja verjetno da so bile splužene, sem šla potem raje kuj v Europark v shoping, ejjj pa kaj me p*** če pa je snežilo celo!!!!!!!!!!user posted image user posted image
ti si cela snežila ej. Če sem jaz bla pešaka pa nisem bila nič mokra niti dežnika nisem imela.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?