Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:34:27
|
|
|
|
nebo
|
Torej Ly...to stanovanje torej že ni bilo usojeno za vas...vašo malo družinico in nekje nekega dne bo tu stanovanje ki bo za vas haloooo...potem to že ni bilo to in pika...ne joči ne gnjavi, ampak v boj za nobega lepšega boljšega, cenejšega...tako je to in konec... pa L itak ni bilo všeč to stanovanje...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:34:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi2 pa tak imama še stanovanje,tam ko je tast.Je že zdaj na mojega pisano,ko bo on enkrat umrl.Tak,da sma se že tudi pogovarjala,da ga magari prodama,pa kaj kupima.Še boljše pa bi blo,moje mnenje,da ga dama študentom v najem,pa imama s najemnino lahko obrok za kredit pokrit. Še ena taka, puj, puj. Kaj pa mlada družina? Malo heca.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:34:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je res fuuuul daleč.Za vikend pa ni švoh.Bi se dalo za kako čago poletno zmenit,kaj?(se že kuj vabim) ja se bomo zmenli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:34:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,te popolnoma razumem.Jaz se tudi nikakor ne morem losat Studencev.Se kar naprej vračam,ko Lessi. Pa tudi,ko sma se menla za bajto,da bi si vzela kredit,pa kupla nekaj,mi drugje,ko tu sploh ni za gledat. Tak je to ko si navajen enega firtla oz. ti je v krvi. Pa še res je!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:35:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 So pa res najemnine drage...če se da vzet kredit se veliko bolj splača...midva imava okrog 300€ (se malo giblje glede na vrednost evra). sicer bova odplačevala še kar nekaj let ampak sva pa na svojem. V bistvu bolj upava da je to odskočna deska za hišo. Enkrat. Ko bo redna služba pa kaj našparano pa... če se da ja...v naši državi je najbolj žalostno to da najemnino plačuješ a kredita ne dobiš Vem ja. Midva sva imela srečo da je bil takrat moj mož za nedoločen čas zaposlen drugače pa da so nama starši hišo dali na hipoteko drugače pa ni šans da dobiš tak znesek, da je dovolj za stanovanje. res sranje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:36:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lepi kraji. Samo je pa to malo dallleeč. saj to je to. Trgovine nobene pr roki, gostiln pa polno važno je da se pije, ne je.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:36:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lepi kraji. Samo je pa to malo dallleeč. saj to je to. Trgovine nobene pr roki, gostiln pa polno Pa to je najbolj važno!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:37:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Torej Ly...to stanovanje torej že ni bilo usojeno za vas...vašo malo družinico in nekje nekega dne bo tu stanovanje ki bo za vas haloooo...potem to že ni bilo to in pika...ne joči ne gnjavi, ampak v boj za nobega lepšega boljšega, cenejšega...tako je to in konec... pa L itak ni bilo všeč to stanovanje... Razumem šefica.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:37:34
|
|
|
|
nebo
|
EEeeee mi oddajamo stanovanje v najem, enosobno, 250 EUR po stroški na Taboru in to mlademu paru, ki sedaj načrtuje družinico...in moram rečt, da sta super in takšni smo tudi mi do njih...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:37:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 važno je da se pije, ne je. točno ja, tumpa jaz Saj na vasi je gostilna zakon, ne trgovina...so tak kmetije in imajo za jest! Se vsaj znajdejo, ne pa mi mestjanarji ko ne znamo brez trgovin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:38:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Lepi kraji. Samo je pa to malo dallleeč. saj to je to. Trgovine nobene pr roki, gostiln pa polno ja to pa res...mogoče sta bila soseda z mojim
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:38:35
|
|
|
|
tasa_m
|
nebo zakaj te ni bilo v petek na driink?? Ceste oz. pločniki so bili spluženi, snega ni bilo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:38:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar To pa je res fuuuul daleč.Za vikend pa ni švoh.Bi se dalo za kako čago poletno zmenit,kaj?(se že kuj vabim) ja se bomo zmenli.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:38:55
|
|
|
|
nebo
|
IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:39:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ja to pa res...mogoče sta bila soseda z mojim možno ja...nikol ne veš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:39:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 važno je da se pije, ne je. točno ja, tumpa jaz Saj na vasi je gostilna zakon, ne trgovina...so tak kmetije in imajo za jest! Se vsaj znajdejo, ne pa mi mestjanarji ko ne znamo brez trgovin Ja,no tasa samo jaz še nisem vidla da bi na betonu oz. iz njega kaj rastlo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:39:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!! pick me, pick me,...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:39:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi2 pa tak imama še stanovanje,tam ko je tast.Je že zdaj na mojega pisano,ko bo on enkrat umrl.Tak,da sma se že tudi pogovarjala,da ga magari prodama,pa kaj kupima.Še boljše pa bi blo,moje mnenje,da ga dama študentom v najem,pa imama s najemnino lahko obrok za kredit pokrit. Še ena taka, puj, puj. Kaj pa mlada družina? Malo heca. Hec je v tem,da je stanovanje staro,pa v 4-tem štoku brez lifta.Sicer sta 2 sobi,kuhinja,predsoba in kopalnica.Pa merjemi mi,da ni za družino,vsaj za nas ni blo.Smo bli 4 leta tam.Kopalnica je dolga pa ozka,je samo wc noter,pa mali umivalnik,pa tuš.Pa placa še je glih tolko,da pralni stroj stoji.2 ne moreta bit noter.Aja,pa še brez balkona je.
< Sporočilo je popravil matcar -- 24.1.2010 20:40:19 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:40:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!! Ne hvala.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:40:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 So pa res najemnine drage...če se da vzet kredit se veliko bolj splača...midva imava okrog 300€ (se malo giblje glede na vrednost evra). sicer bova odplačevala še kar nekaj let ampak sva pa na svojem. V bistvu bolj upava da je to odskočna deska za hišo. Enkrat. Ko bo redna služba pa kaj našparano pa... če se da ja...v naši državi je najbolj žalostno to da najemnino plačuješ a kredita ne dobiš Vem ja. Midva sva imela srečo da je bil takrat moj mož za nedoločen čas zaposlen drugače pa da so nama starši hišo dali na hipoteko drugače pa ni šans da dobiš tak znesek, da je dovolj za stanovanje. res sranje. moja sestra in svak sta oba za nedoločen čas pa ne dobita...so ful strogi kriteriji
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:40:38
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m nebo zakaj te ni bilo v petek na driink?? Ceste oz. pločniki so bili spluženi, snega ni bilo.. Ja verjetno da so bile splužene, sem šla potem raje kuj v Europark v shoping, ejjj pa kaj me p*** če pa je snežilo celo!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:40:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa sem danes dala L. za jest BIO jogurt pa je z velikim veseljem pojedla prvo žličko, pol pa frača mala odprla usta in ko je imela jogurt v ustih, vse ven špuknila. Tak da BIO pr L. ne pali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:41:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!! NEEEEEEEEE, KEEEEEEEEERRRRRRRRRR MMMMMMMIIIIIIIIIIIIIII NNNNNNNIIIIIIIIIIIIII DDDDDDDDOOOOOOOOBBBBBBBBEEEEEEEEEERRRRR
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:41:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IMAM REŠITEV - BO KATERAAAAAA JEEEEEDLAAAAAAAA MERCI HVALA KER SI?????? PRIDITE!!!! Ne hvala. Kaj še kuj nič sladkega ne ješ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 24.1.2010 20:41:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja verjetno da so bile splužene, sem šla potem raje kuj v Europark v shoping, ejjj pa kaj me p*** če pa je snežilo celo!!!!!!!!!! ti si cela snežila ej. Če sem jaz bla pešaka pa nisem bila nič mokra niti dežnika nisem imela.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?