Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:51:38
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,kaj tam pri DR. sploh kdo dela? Ker sem klicala najmanj 5x pa mi nobeden ni telefona dvigno.Boli pa me kot sam hudič.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:53:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater mam beden lajf. kaj pa je narobe To tudi mene zanima. Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:54:54
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj tam pri DR. sploh kdo dela? Ker sem klicala najmanj 5x pa mi nobeden ni telefona dvigno.Boli pa me kot sam hudič. Zakaj pa ne greš k dežurnemu?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:55:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater mam beden lajf. kaj pa je narobe To tudi mene zanima. Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano. Ma,saj imamo vsi včasih take dneve.Ne se sekirat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:56:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj tam pri DR. sploh kdo dela? Ker sem klicala najmanj 5x pa mi nobeden ni telefona dvigno.Boli pa me kot sam hudič. Zakaj pa ne greš k dežurnemu? Mah,ne bom se zaj še tam podila okoli.Bom še ju3 probala poklicat,pa ko grem iz šihta,grem makar takoj tja gledat,pa da vidim,kaj bo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:57:45
|
|
|
|
matcar
|
Pa dolgo tudi ne bom danes tukaj sračkala,ker sem taaaaak zaspana,pa zmantrana,da je joj.Sem komaj okoli 3-h zjutraj zaspala,zahvala pa gre samo Saš-u in seveda zobom.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:57:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj imamo vsi včasih take dneve.Ne se sekirat. Hvala za objemčke. Pa saj vem. Se se ne sekiram sam če se pa nekoristno počutiš pa tud ni ok. Pa tak kot sem že napisala bo že sonček posijal.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:58:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa dolgo tudi ne bom danes tukaj sračkala,ker sem taaaaak zaspana,pa zmantrana,da je joj.Sem komaj okoli 3-h zjutraj zaspala,zahvala pa gre samo Saš-u in seveda zobom. Revček mali. Njega pa ti zobki res mantrajo, pa tebe tudi seveda.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:58:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj imamo vsi včasih take dneve.Ne se sekirat. Hvala za objemčke. Pa saj vem. Se se ne sekiram sam če se pa nekoristno počutiš pa tud ni ok. Pa tak kot sem že napisala bo že sonček posijal. Itak,da bo! Slej ko prej!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:59:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj imamo vsi včasih take dneve.Ne se sekirat. Hvala za objemčke. Pa saj vem. Se se ne sekiram sam če se pa nekoristno počutiš pa tud ni ok. Pa tak kot sem že napisala bo že sonček posijal. Itak,da bo! Slej ko prej! Ali pa me že daje spomadlanska utrujenost.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:01:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa dolgo tudi ne bom danes tukaj sračkala,ker sem taaaaak zaspana,pa zmantrana,da je joj.Sem komaj okoli 3-h zjutraj zaspala,zahvala pa gre samo Saš-u in seveda zobom. Revček mali. Njega pa ti zobki res mantrajo, pa tebe tudi seveda. Ja,za znoret je že.Upam,da bo to noč kaj boljše.Je bil danes dosti tudi zunaj.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:02:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma,saj imamo vsi včasih take dneve.Ne se sekirat. Hvala za objemčke. Pa saj vem. Se se ne sekiram sam če se pa nekoristno počutiš pa tud ni ok. Pa tak kot sem že napisala bo že sonček posijal. Itak,da bo! Slej ko prej! Ali pa me že daje spomadlanska utrujenost. Tudi to je lahko razlog ja.Mene še ni zadelo zaenkrat.Pa upam,da me ne bo.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:03:03
|
|
|
|
vitabella
|
čer babe! če bo jutri kera okoli pete popoldne v bližini mullerja, lahko gremo na kavico ali pa kje v EP?. ponudbe sprejemam, bi rabla kak čvek. moram pa mali it iskat obvezno hrano in spalno vrečo, ker mala noče bit pokrita, se mi takoj razbrca ... torej, če bo kera mela čas, naj napiše tu gor al pa pošlje sms!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:04:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer babe! če bo jutri kera okoli pete popoldne v bližini mullerja, lahko gremo na kavico ali pa kje v EP?. ponudbe sprejemam, bi rabla kak čvek. moram pa mali it iskat obvezno hrano in spalno vrečo, ker mala noče bit pokrita, se mi takoj razbrca ... torej, če bo kera mela čas, naj napiše tu gor al pa pošlje sms! Jaz imam načeloma vedno čas.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:05:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella čer babe! če bo jutri kera okoli pete popoldne v bližini mullerja, lahko gremo na kavico ali pa kje v EP?. ponudbe sprejemam, bi rabla kak čvek. moram pa mali it iskat obvezno hrano in spalno vrečo, ker mala noče bit pokrita, se mi takoj razbrca ... torej, če bo kera mela čas, naj napiše tu gor al pa pošlje sms! Jaz ne bom nič obljubila,ker ne vem,kako bo stanje ju3.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:06:21
|
|
|
|
vitabella
|
odlično! jaz moram šibat, pridi zjutraj na rr al pa mi pošlji sms! pa upam da bo še kera, če ne bova pa kr sami! kje je bolje ep al kje v bližini mullerja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:06:57
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem jaz počasi spavanac.Ne morem niti gledat,kaj šele razmišljat. NOČKO vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:07:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj tam pri DR. sploh kdo dela? Ker sem klicala najmanj 5x pa mi nobeden ni telefona dvigno.Boli pa me kot sam hudič. ja dva dni v tednu so popoldan.....drugače redno dviguje asistentka...ja
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:07:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano. farmo si odpri....ti ne bo nikoli dolgčas
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:08:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,kaj tam pri DR. sploh kdo dela? Ker sem klicala najmanj 5x pa mi nobeden ni telefona dvigno.Boli pa me kot sam hudič. ja dva dni v tednu so popoldan.....drugače redno dviguje asistentka...ja Bom še ju3 zjutraj poskusla,kak bom pač lahko,ker kr med šihtom kličem.Upam,da bodo delali.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:08:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano. farmo si odpri....ti ne bo nikoli dolgčas
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:09:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da intak nekoristna sama sebi. sem ne tak študirat.....
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:09:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano. farmo si odpri....ti ne bo nikoli dolgčas
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:09:28
|
|
|
|
matcar
|
Zdaj pa res nočko!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:10:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj vem. Se se ne sekiram sam če se pa nekoristno počutiš pa tud ni ok. Pa tak kot sem že napisala bo že sonček posijal. mi lahko to razložiš? zakaj nekoristno
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?