Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 15.2.2010 21:58:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar kaj ti mpgoče veš ki se pa naša tasa skriva in zakaj je ni nič na RR? Jap! Do nadanjega se je poslovila od Mariborčank in Marčevk,skratka nasploh iz RR-ja.Tudi iz seznama se je izbrisala.To pa je tudi vse kar mi je povedala. To pa nisem niti opazla. Hvala. Malenkost! Je pa ni bilo mogoče pregovorit. Kaj da se nebi poslovila od RR ali da pove zakaj je to naredila. Da bi ostala še naprej na RR.Mogoče se pa bo odločla,pa bo sama povedala zakaj! Vsekakor.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 15.2.2010 21:59:16
|
|
|
|
marta82
|
Matcar naspi se.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 15.2.2010 21:59:24
|
|
|
|
ly117
|
Matcar nočko.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 15.2.2010 22:25:13
|
|
|
|
marta82
|
Nočko punce.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 15.2.2010 22:26:30
|
|
|
|
ly117
|
se jaz za danes tudi poslavljam. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 8:24:47
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 8:37:26
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 8:40:11
|
|
|
|
vitabella
|
sem vidla da se je včeraj matcar oglasila. a ona dela samo dopoldne? pa kako ste kaj spali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 8:47:06
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Marta ja jaz sem precej resno razmišljala o tam da bi odprla zasebni vrtec, samo me skrbijo ravo stroški, pa izobrazbe tudi nimam ravno prave, no saj to bi se še dalo uredit, samo zdaj ko imam svojega navihanca me resnično skrbi kako bi bilo to, predvsem me skrbi da zanj ne bi imela dovolj energije po devetih urah z nekaj navihančkih, že on sam me zelooooo izčrpa.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 8:54:18
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Koala za zasebni vrtec so precej strogi pogoji in moraš imet kar nekaj začetnega kapitala (predvsem da urediš prostorske pogoje). Jaz sem razmišljala o zasebnem varstvu, kar je lažje izvedljivo. Poglej link, ki sem ti ga zgoraj prilepila. Mislim, da do 2013 celo izobrazba ni tako omejena, ker bi radi preprečili varovanje na črno. Sigurno, da te to delo izčrpa, tako kot večina del, če jih opravljaš resno in vlagaš energijo. Ni pa enako, kot če se ukvarjaš s svojim otrokom. Pa imaš prostor doma ali bi morala najet?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 9:11:55
|
|
|
|
vitabella
|
jutro punce tudi vama. jah mene dejansko isto matra. prostorski pogoji in začetni kapital ... glede kapitala bi mogoče še šlo čez, ampak dobit otroke, to je meni največja znanost, kdo bi jih zaupal? vsi grejo raje v institucionalno varstvo. kljub temu da je slabše ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 9:12:25
|
|
|
|
vitabella
|
naša punčka praznuje pol leta!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 9:13:52
|
|
|
|
koala
|
marta doma je komaj za nas dovolj prostora, tako da bi vsekakor morala najeti. Mislim da bodo to vsekakor ostale samo sanje malega črva, če že ne zaradi drugega ker sem totalni zajc kar se rizika tiče. Link sem pa prebrala hvala ti. vitabela čestitke tvoji pupu. Kar se pa pridobivanja otrok tiče, je to tudi pomoje veeeeeeeeeelik problem.
< Sporočilo je popravil koala -- 16.2.2010 9:15:47 >
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 9:20:06
|
|
|
|
vitabella
|
mah ne vem lej rizik mora bit, to je pri vsakem poslu. edini problem v moji glavi so otročki za dobit ... ne vem nekako se mi zdi da mi jih ne bi zaupal-pač premalo samozavsetna očitno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 9:20:54
|
|
|
|
vitabella
|
marta kaj ni napisano da moraš imeti kar nekaj prostora temu doma namenjenega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 16.2.2010 9:41:31
|
|
|
|
vitabella
|
eh spet nikjer nobene ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 15:38:23
|
|
|
|
arabela*
|
kaj zaj maske,kje se skrivate? Mi gremo potem malo v EP pogledat.......in pustovat
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 19:51:52
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:35:56
|
|
|
|
ly117
|
Pa kje ste vse danes? Mater mam beden lajf.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:45:19
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:46:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater mam beden lajf. kaj pa je narobe
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:48:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mater mam beden lajf. kaj pa je narobe To tudi mene zanima.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:49:37
|
|
|
|
ly117
|
Čer matcar in Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:50:03
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa smo šli po mestu in je bilo prav fajn.Sem kr izkoristla pa šla še v Mulerja.Je pa bilo precej mask,pa kurentov.Pa še kuhano vino sma si privoščla na trgu.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 20:50:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer matcar in Saraya. Kontra!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?