Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:10:17
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:11:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa saj vem. Se se ne sekiram sam če se pa nekoristno počutiš pa tud ni ok. Pa tak kot sem že napisala bo že sonček posijal. mi lahko to razložiš? zakaj nekoristno Bi lahko osebno. Ker se mi ni tu za razlagat.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:12:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano. farmo si odpri....ti ne bo nikoli dolgčas ne res je fajn....meni prija
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:13:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bi lahko osebno. Ker se mi ni tu za razlagat. lahko....lahko pa mi tud na ZS napišeš..če te bo kaj težilo..rada pomagam
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:17:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mah, že eno uro tu gori sama visim in se že počasi smilim sama sebi. Vglavnem sem zadnje čase tak berz vsake volje pa nič se mi ne da in sem tak nekoristna sama sebi. Pa bo že enkrat sonček posijal tudi nad mano. farmo si odpri....ti ne bo nikoli dolgčas ne res je fajn....meni prija Ti bi mene zelo rada vidla na FB, a ne?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:18:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bi lahko osebno. Ker se mi ni tu za razlagat. lahko....lahko pa mi tud na ZS napišeš..če te bo kaj težilo..rada pomagam Se že boma doble na kavi pa ti razložim. Saj v depresiji še nisem tak hudo še ni.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:18:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se že boma doble na kavi pa ti razložim. Saj v depresiji še nisem tak hudo še ni. okej...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:19:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ti bi mene zelo rada vidla na FB, a ne? niti ne....te tak že tu dovolj gledam ( hec)
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:21:59
|
|
|
|
arabela*
|
pridem.........................
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:23:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ti bi mene zelo rada vidla na FB, a ne? niti ne....te tak že tu dovolj gledam ( hec)
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 21:51:46
|
|
|
|
ly117
|
Jaz že tudi malo gledam zato se posljavljam. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 22:08:44
|
|
|
|
marta82
|
Vse šle...jaz pa šele pridem. Te pa vas samo pozdravim. Sva bila z dragim v kinu, prej sem bila pa še pri zdravnici. Tineja je prijateljica čuvala. Jutri me ne bo na kavo, imam v Celju sestanek (SOS). Ly, jaz imam tudi včasih kakšen tak trenutek, ko se počutim čisto brez veze in nekoristno in to vedno takrat, ko sem aktivno v iskanju službe pa ne ratuje. Upam, da čimprej rešiš to zaradi česar se tako počutiš. Če kaj rabiš pa veš kje me najdeš. Mislim, da sem vse pokomentirala. Če sem kaj pozabila me prosim spomnite. Nočko te. Lepo spite.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 22:54:32
|
|
|
|
arabela*
|
tak smo se afnali danes
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 22:55:10
|
|
|
|
arabela*
|
Nočka...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 16.2.2010 22:56:49
|
|
|
|
marta82
|
Saraya lušne ste.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 8:18:57
|
|
|
|
vitabella
|
dobro jutrooooooooooooo!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:05:27
|
|
|
|
marta82
|
Jutro.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:08:45
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Spet je katastrofalna noč za nami....M je biksala od pol dvanajstih naprej....sem kot zombi..me kar v prsih tišči že celo jutro od tega nespanja že...ko sem šla prek mosta, se mi je kar zamotilo pred očmi....groza,me je kar strah že noči, ko bedimo skozi .... Zdaj sem si zajtrk naredila....potem pa se moram spravit po opravkih
< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.2.2010 9:09:15 >
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:18:05
|
|
|
|
marta82
|
Saraya A nimaš možnosti it v drugo sobo spat pa da tvoj bedi z malo?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:29:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya A nimaš možnosti it v drugo sobo spat pa da tvoj bedi z malo? ja dnevna soba je..samo kaj bo moj bedel z malo..če pa mora vstat okoli 3 ali 4 zjutraj vsak dan,ko gre na šiht..pa se mora naspat...
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:31:25
|
|
|
|
marta82
|
Aja. Pa vsak dan tako vsatja? Ker je res sranje, če se že tako slabo počutiš. Toliko se pa moraš spočit, da boš lahko funkcionirala in da ne padeš skup. Kaj pa če bi šla čez dan spat?
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:41:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja. Pa vsak dan tako vsatja? Ker je res sranje, če se že tako slabo počutiš. Toliko se pa moraš spočit, da boš lahko funkcionirala in da ne padeš skup. Kaj pa če bi šla čez dan spat? Ja,ko dela vedno hitro vstane..ker mora na furo..pa še v avtu je skozi in mora vsaj nekaj spat...ma saj mi ni težko,samo nmi ne konca ne kraja več temu čez dan spat: če je mala doma,tak nič ne spi popoldan....da pa bi jaz spala,pa bi me skozi klicala in iskala..ko pa sem sama že,pa raje kaj postorim ali pa za šolo naredim......ker je takrat edino čas
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:47:19
|
|
|
|
marta82
|
Saj vem Saraya, da je takrat čas za šolo in pospravljanje...ampak nič od tega ne boš mogla delat, če se boš čisto iztrošila...upam, da me razumeš kaj ti hočem povedat. Moraš obdržati toliko moči, da lahko funkcioniraš, da ne vpliva na zdravje ipd. Bolje en dan riskirati pa se naspat (magari ko male ni doma) in lahko potem dalje funkcioniraš, kot pa da hodiš okrog ko mesečnik in itak nimaš energije za nič pa še nevarno je lahko. Pa brez zamere.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:57:07
|
|
|
|
ly117
|
Dan.
|
|
RE: Mariborčanke IX. del 17.2.2010 9:58:18
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella pošlji mi po ZS ali pa po SMS tvojo številko. Jaz ti bom mojo zdaj po ZS.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?