![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:21:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer vsem za nazaj in naprej. Ni mi stalno "čer" za pisat meni tud ne...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:23:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar danes si se kaj pretegnila. Ma,še slabše je blo,ko včeraj.Sma malo debatirala.Bo naslednji teden ob 7-h odpiral,ker je res brez veze,da 2 uri sediš noter,pa ni žive duše.Prvi gosti pa pridejo okoli 8-h.Sem pa ga malo za popoldan spraševala in je reko,da tista,ki bo popoldan delala,samo do 8-h zvečer,ker so potem tak oni tam,pa še pospravijo pa sčistijo.Mi je ful ok tak,da sem mu rekla,da sem komot naslednji teden pa popoldan,če bo htel in je bil takoj za to.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:23:09
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. matcar vidim da imaš tri sončke. kako se znajdeš? Lepo,sploh ni panike,še imamo enega v planu in to še letos-da ga naredimo! A res? lepo lepo... kaj pa zjutraj je kaka frka letanje sem in tja. kako se znajdeš? mi bi tudi meli še enga...mogoče mal pozneje...me zanima če je velik kaos Ma,sploh ni panike.Saš se zbudi okoli pol 7-h,Maks tudi.Lea pa med tednom podobno,se porihta in gre v šolo.Maks pa ponavadi hoče najprej flaško s čokolinom,pa še leži,dokler ne poje,pa Saš se tačas naje,pol jih previjem,pa oblečem.Pol pa odvisno,kaj imam v planu.Če kam gremo,se počasi odpravimo,če smo doma,pa se kaj igramo,pa malo risanke gledamo,pa gremo ven na dvorišče.Saš okoli 9-h pol 10-h zaspi spet,pa tak... Ni panike,res. vsaka čast...kaj pa ko bodo starejši, polni idej in hobijev...kak pa te vsakega na svoj konec? To se bo verjetno planiralo takrat ko se bo zgodilo a
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:24:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:25:27
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čer vsem za nazaj in naprej. Ni mi stalno "čer" za pisat meni tud ne...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:27:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. vsaka čast...kaj pa ko bodo starejši, polni idej in hobijev...kak pa te vsakega na svoj konec? To se bo verjetno planiralo takrat ko se bo zgodilo a Pa nisem še razmišljala o tem,odkrito povedano.Lea ima vse v šoli,tako,da je ne rabim nikamor vozit.Maksa pa bom najbrž kr v vrtcu dala v plesno šolo,ponavadi že vrtec to organizira.Pa Lea je tudi tak hodla.saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:29:37
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,ti mi ga biksaš.Ja,ok,pol pa v petek.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:29:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:32:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,ti mi ga biksaš.Ja,ok,pol pa v petek. vem ja, no mogoče pa še premislim Ni mi z avtom za it, ker te moram avto parkirat pr bolnici v garažni hiši, tam pa niso normalni kako imajo ceno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:32:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo. Ly,sem ga danes vidla po 3 dneh,ko je kr pri tašči ostal.Pa ti povem,da je taki bajsek,da me je skoro kap.Brade sploh nima,tak je okrogel v lička.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:33:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa,ti mi ga biksaš.Ja,ok,pol pa v petek. vem ja, no mogoče pa še premislim Ni mi z avtom za it, ker te moram avto parkirat pr bolnici v garažni hiši, tam pa niso normalni kako imajo ceno Jap,1,30 je ura.Ja,saj boš vidla,sem se pa veselila,da boš prišla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:34:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo. Ly,sem ga danes vidla po 3 dneh,ko je kr pri tašči ostal.Pa ti povem,da je taki bajsek,da me je skoro kap.Brade sploh nima,tak je okrogel v lička. Bajsi debelajsi. Ne hecam se.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:34:20
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. vsaka čast...kaj pa ko bodo starejši, polni idej in hobijev...kak pa te vsakega na svoj konec? To se bo verjetno planiralo takrat ko se bo zgodilo a Pa nisem še razmišljala o tem,odkrito povedano.Lea ima vse v šoli,tako,da je ne rabim nikamor vozit.Maksa pa bom najbrž kr v vrtcu dala v plesno šolo,ponavadi že vrtec to organizira.Pa Lea je tudi tak hodla.saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo. Ena velika srečna družina torej... kdaj bo še eden praviš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:35:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap,1,30 je ura.Ja,saj boš vidla,sem se pa veselila,da boš prišla. No, mogoče pa te presenetim. Bom videla kak bo ata te pa se bom odločla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:37:02
|
|
|
|
nebo
|
Ojlllllllaaaaaaaaaaa babuške, kako je stanje na fronti??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:37:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. vsaka čast...kaj pa ko bodo starejši, polni idej in hobijev...kak pa te vsakega na svoj konec? To se bo verjetno planiralo takrat ko se bo zgodilo a Pa nisem še razmišljala o tem,odkrito povedano.Lea ima vse v šoli,tako,da je ne rabim nikamor vozit.Maksa pa bom najbrž kr v vrtcu dala v plesno šolo,ponavadi že vrtec to organizira.Pa Lea je tudi tak hodla.saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo. Ena velika srečna družina torej... kdaj bo še eden praviš? Ja,v planu je nekje konec leta-november,december,tako da bi pol bil naslednje leto septembra oktobra rojen/a.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:38:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojlllllllaaaaaaaaaaa babuške, kako je stanje na fronti?? Ooooo,zgublena! kako je pa stanje pri vas?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:39:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojlllllllaaaaaaaaaaa babuške, kako je stanje na fronti?? umirjeno... pr vam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:39:55
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojlllllllaaaaaaaaaaa babuške, kako je stanje na fronti?? Ooooo,zgublena! kako je pa stanje pri vas? Zgubljena je zasedena ZELO, drugače pa srednje šekasto. Kaj se je kaj spremenilo v teh dneh ko me ni bilo????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:41:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojlllllllaaaaaaaaaaa babuške, kako je stanje na fronti?? Na naši mirno. Vsi spijo razen mene.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:42:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojlllllllaaaaaaaaaaa babuške, kako je stanje na fronti?? Ooooo,zgublena! kako je pa stanje pri vas? Zgubljena je zasedena ZELO, drugače pa srednje šekasto. Kaj se je kaj spremenilo v teh dneh ko me ni bilo???? Jap,jaz še v enem kafiču delam,tak da delam v 2 kafičih zaj.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:46:03
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. vsaka čast...kaj pa ko bodo starejši, polni idej in hobijev...kak pa te vsakega na svoj konec? To se bo verjetno planiralo takrat ko se bo zgodilo a Pa nisem še razmišljala o tem,odkrito povedano.Lea ima vse v šoli,tako,da je ne rabim nikamor vozit.Maksa pa bom najbrž kr v vrtcu dala v plesno šolo,ponavadi že vrtec to organizira.Pa Lea je tudi tak hodla.saš pa še ne kaze nič takega,kar bi ga veselilo. Ena velika srečna družina torej... kdaj bo še eden praviš? Ja,v planu je nekje konec leta-november,december,tako da bi pol bil naslednje leto septembra oktobra rojen/a. To so načrti, evo ga. Reče se pa je. Ne pa če bi ali ne bi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:53:41
|
|
|
|
tasa_m
|
Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:55:04
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kak meni danes ni za nič. Aja, L. bo pikapoka za pust. Sem ji danes nabavila v BC kapico pa kao slinček ali kaj je pač. mi smo pa nekaj podobnega gledali za žabico oz. našega žabona.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 20:56:02
|
|
|
|
matcar
|
Teya,ja jaz bi že zdaj imela,pa moram čakat.Sem z Saš-em prehitro zanosla.Tako da sem imela v 1,5 leta 2x CR.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.