![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:34:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš... zdaj mi je kapnilo...kaj si tu želela povedat
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:35:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj ti pravim,da 3 eure na uro.Zaj kao za enkrat,ker je komaj začetek,pa še ni nekega prometa. pa dobro....vsaj da je na uro ..pa glede na to,da nisi crkjena ko pes...je to okej Ja,že,samo je to glih tak utrodljivo.Se mi zdi da še bolj,ko če bi gužva bla.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:35:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ono budalo iz FB mi je spet prošnjo poslal....... Blokiraj ga. sem ga enkrat že...pa mi je spet poslal prošnjo....bolano... Pa ga daj spet. ne bom ga niti potrdila...samo me je malo strah...da ne bo začel špijunit kje za mano
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:35:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš... zdaj mi je kapnilo...kaj si tu želela povedat Dobro jutrooooo!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:36:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ono budalo iz FB mi je spet prošnjo poslal....... Blokiraj ga. sem ga enkrat že...pa mi je spet poslal prošnjo....bolano... Pa ga daj spet. ne bom ga niti potrdila...samo me je malo strah...da ne bo začel špijunit kje za mano Misliš,da je tolko pameten,da bi?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:36:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že,samo je to glih tak utrodljivo.Se mi zdi da še bolj,ko če bi gužva bla. meni pa paše tak...da si na izi... .......mine pa res ne
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:37:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že,samo je to glih tak utrodljivo.Se mi zdi da še bolj,ko če bi gužva bla. meni pa paše tak...da si na izi... .......mine pa res ne Saj to je,ko se ti zdi,da ura na mestu stoji,pa nikam ne gre naprej.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:37:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Misliš,da je tolko pameten,da bi? ma butl..glej...eh....
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:38:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že,samo je to glih tak utrodljivo.Se mi zdi da še bolj,ko če bi gužva bla. meni pa paše tak...da si na izi... .......mine pa res ne Saj to je,ko se ti zdi,da ura na mestu stoji,pa nikam ne gre naprej. tak je bilo meni tam v pekarni......pa še nadzor je bil....nisem niti mogla kaj sedet...kaj pa naj..stojim ko lipov bog 2 uri....pa čakam
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:39:08
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Danes smo imeli posvetovalnico. Tinejeve mere: 12,1kg in 80 cm.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:39:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,že,samo je to glih tak utrodljivo.Se mi zdi da še bolj,ko če bi gužva bla. meni pa paše tak...da si na izi... .......mine pa res ne Saj to je,ko se ti zdi,da ura na mestu stoji,pa nikam ne gre naprej. tak je bilo meni tam v pekarni......pa še nadzor je bil....nisem niti mogla kaj sedet...kaj pa naj..stojim ko lipov bog 2 uri....pa čakam Ma,jaz se vsedem dol.Al pa grem na čik vun.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:40:27
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:40:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Danes smo imeli posvetovalnico. Tinejeve mere: 12,1kg in 80 cm. Čer! In čestitke za mere!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:40:53
|
|
|
|
marta82
|
Babe a ste se danes stehtale za tabelo???? Ly al pa Tasa a bosta vidve vpisale, ker meni to ne gre. Če se niste danes pa jutri. Jaz se tak pridna, da sem šla v 14 dneh celih 0,5kg dol. Tak da zdaj je -6kg.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:41:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Danes smo imeli posvetovalnico. Tinejeve mere: 12,1kg in 80 cm. Lepi fant.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:42:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Babe a ste se danes stehtale za tabelo???? Ly al pa Tasa a bosta vidve vpisale, ker meni to ne gre. Če se niste danes pa jutri. Jaz se tak pridna, da sem šla v 14 dneh celih 0,5kg dol. Tak da zdaj je -6kg. Sem se spomnila pred slabo uro, se bom jutri stehtala. Aja, pa čer Marta.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:47:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Babe a ste se danes stehtale za tabelo???? Ly al pa Tasa a bosta vidve vpisale, ker meni to ne gre. Če se niste danes pa jutri. Jaz se tak pridna, da sem šla v 14 dneh celih 0,5kg dol. Tak da zdaj je -6kg. Jaz sem se pozabla,upam,da ju3 ne bom.Samo mislim,da sem še vedno na isti teži,nič gor nič dol.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:50:37
|
|
|
|
matcar
|
Nič,babike,jaz grem aji-aji!Se ju3 tipkamo. Nočko vsem,čveke moje!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:53:35
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar. Pa naspi se.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:56:14
|
|
|
|
marta82
|
Matcar želim ti mirno noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 21:46:15
|
|
|
|
ly117
|
Grem še malo pred TV. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 21:55:23
|
|
|
|
marta82
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 7:38:57
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro drage moje dame. Malo se oglašam po zelo letečih dnevih...))) Smo o.k., pripravljamo se na krst )peka peciva - jaz ga ne jem seveda ), sedaj pa šibama z R v mesto dati kri in vodo pri 6. mesecih, pa malo na frjunks, si moram mama še nekaj kupit za oblečt ne.... Aja da še povem padla sem na izpitu iz Angleščine - sicer ne vem kaj sem pričakovala, glede na to koliko truda sem vložila, tako da v bslužbo ne bom šla z diplomo, ker imam naslednji rok komaj 15.6.l...bom pa poskusila do takrat pripravit vsaj diplomo do konca... Čao bao
|
|
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 8:51:25
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , mi smo še vedno enako...malo še kašlja in smrka. Glavno da ni slabše. Drugače pa ni kaj posebej novega. Kako ste kaj drugače?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 2.2.2010 9:43:45
|
|
|
|
arabela*
|
jutro Mi smo vredik...uživamo.... ravnokar iz sprehoda..sva šle malo naokoli,je lep sonček..pa cicibanove copate sem ji šla kupit.....
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.