![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:23:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya to pa dobro zgleda. ma konstantno to jem ...pridi Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:24:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če so pravi vozeki,saj pojma nimajo o strežbi. Dobro,da ga jaz imam. verjamem..ja Pa če je ena prišla na razgovor,pa je mene pol sparševal,kak se mi je zdela,pa če bi bla za strežbo,pa kaj jaz mislim...Halooooo? Kaj ni on šef? Ja te že ne.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:24:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če je ena prišla na razgovor,pa je mene pol sparševal,kak se mi je zdela,pa če bi bla za strežbo,pa kaj jaz mislim...Halooooo? Kaj ni on šef? ma vem ja...saj je vredi pri takem delat.......jih malo poučiš Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:25:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa če so pravi vozeki,saj pojma nimajo o strežbi. Dobro,da ga jaz imam. verjamem..ja Pa če je ena prišla na razgovor,pa je mene pol sparševal,kak se mi je zdela,pa če bi bla za strežbo,pa kaj jaz mislim...Halooooo? Kaj ni on šef? Ja te že ne. Face so prave,ja...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:25:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš? narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:26:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš... pri moji kurji pameti...te ne razumem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:27:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš? narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor Mi jih pošlješ po hitri pošti?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:27:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš? narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor Mi jih pošlješ po hitri pošti? važi
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:27:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš... pri moji kurji pameti...te ne razumem
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:27:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš? narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:27:55
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...ono budalo iz FB mi je spet prošnjo poslal.......
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:28:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico. tud vredik "zgleda"...bom probala
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:29:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš... pri moji kurji pameti...te ne razumem Glej,za taki dnar se ne bom po zobah metala tam.To sem mislila,bi še marsikaj mi rekla,kak naj kaj naredi,pa porihta,pa ne bom,če pa bo več plačal,pa komot.Sem že danes tuhtala,da bi lahko meni prepustil vodenje strežbe,pa kelnarce,če on veze nima,pa mu ne bom.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:30:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ono budalo iz FB mi je spet prošnjo poslal....... Blokiraj ga.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:30:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš? narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico. Njami mormo enkrat probat.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:30:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico. tud vredik "zgleda"...bom probala Pa veš kak je dobro? Mmmmm,pune!
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:31:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glej,za taki dnar se ne bom po zobah metala tam.To sem mislila,bi še marsikaj mi rekla,kak naj kaj naredi,pa porihta,pa ne bom,če pa bo več plačal,pa komot.Sem že danes tuhtala,da bi lahko meni prepustil vodenje strežbe,pa kelnarce,če on veze nima,pa mu ne bom. zmeni se....a ti malo plača?
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:31:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ono budalo iz FB mi je spet prošnjo poslal....... Blokiraj ga. sem ga enkrat že...pa mi je spet poslal prošnjo....bolano...
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:31:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš? narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico. Njami mormo enkrat probat. Res je,pa ni nekega dela s tem.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:32:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Glej,za taki dnar se ne bom po zobah metala tam.To sem mislila,bi še marsikaj mi rekla,kak naj kaj naredi,pa porihta,pa ne bom,če pa bo več plačal,pa komot.Sem že danes tuhtala,da bi lahko meni prepustil vodenje strežbe,pa kelnarce,če on veze nima,pa mu ne bom. zmeni se....a ti malo plača? Saj ti pravim,da 3 eure na uro.Zaj kao za enkrat,ker je komaj začetek,pa še ni nekega prometa.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:32:54
|
|
|
|
arabela*
|
grem zdaj za jest naredit...pridem še pred gospodinjami malo gor
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:33:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...ono budalo iz FB mi je spet prošnjo poslal....... Blokiraj ga. sem ga enkrat že...pa mi je spet poslal prošnjo....bolano... Pa ga daj spet.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:33:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj ti pravim,da 3 eure na uro.Zaj kao za enkrat,ker je komaj začetek,pa še ni nekega prometa. pa dobro....vsaj da je na uro ..pa glede na to,da nisi crkjena ko pes...je to okej
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:34:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem zdaj za jest naredit...pridem še pred gospodinjami malo gor Dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke XI. del 1.2.2010 20:34:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem zdaj za jest naredit...pridem še pred gospodinjami malo gor Dober tek,pa nočko od mene.Jaz bom jabrž šla spat počasi,ker se spet ob pol 5.h vstanem zjutraj.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.