Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
Mi jih pošlješ po hitri pošti?
_____________________________
Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.
"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico.
_____________________________
Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.
Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico.
Ma ja...Pa za 3 eure se ne mislim pretegnit tam.Če pa mi več da,pa se komot malo pretegnem.Če me razumeš...
pri moji kurji pameti...te ne razumem
Glej,za taki dnar se ne bom po zobah metala tam.To sem mislila,bi še marsikaj mi rekla,kak naj kaj naredi,pa porihta,pa ne bom,če pa bo več plačal,pa komot.Sem že danes tuhtala,da bi lahko meni prepustil vodenje strežbe,pa kelnarce,če on veze nima,pa mu ne bom.
_____________________________
Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.
Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico.
Njami mormo enkrat probat.
_____________________________
Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.
"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico.
tud vredik "zgleda"...bom probala
Pa veš kak je dobro? Mmmmm,pune!
_____________________________
Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.
Glej,za taki dnar se ne bom po zobah metala tam.To sem mislila,bi še marsikaj mi rekla,kak naj kaj naredi,pa porihta,pa ne bom,če pa bo več plačal,pa komot.Sem že danes tuhtala,da bi lahko meni prepustil vodenje strežbe,pa kelnarce,če on veze nima,pa mu ne bom.
Jaz sem jih tudi že parkart naredla.Kak jih delaš?
narežem kruh...itak vedno beli(francoza)....počim malo v pečico..nato dam ven in dam gor slanino ali šunko,pa ementaler......v pečico..da se sir razpusti,nato še pa dam kisle kumarce gor
Jaz pa dam v eno skledo kislo smetano,pa noter narezano pariško,al pa pač,kaj imam od klobas,pa sir narezan,pa kisle kumare naseckane nadrugno,pa malo čebule,tudi naseckane na drobno.Pol pa to zmešam v maso,pa pustim stat enih 15 min,pa gor na francoza namažem,pa pol počim v pečico.
Njami mormo enkrat probat.
Res je,pa ni nekega dela s tem.
_____________________________
Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.
Glej,za taki dnar se ne bom po zobah metala tam.To sem mislila,bi še marsikaj mi rekla,kak naj kaj naredi,pa porihta,pa ne bom,če pa bo več plačal,pa komot.Sem že danes tuhtala,da bi lahko meni prepustil vodenje strežbe,pa kelnarce,če on veze nima,pa mu ne bom.
zmeni se....a ti malo plača?
Saj ti pravim,da 3 eure na uro.Zaj kao za enkrat,ker je komaj začetek,pa še ni nekega prometa.
_____________________________
Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.