dolenjka
|
dan Da se po stotih turških letih še jaz malo javim Pri nas je tako, da smo že od konca maja več ali manj na morju, junija ko je bilo deževje smo prišli za en teden domov, sicer pa za več kot 3 al pa 4 dni ne pridemo in potem zmanjka časa za vse, tut likam ne več V torek smo prišli, ju3 zjutraj šibamo nazaj še za 10 dni, potem pa počasi vrtec in bo morje samo še za vikende. Upam, da vreme zdrži še cel september Sicer nič posebno novega, rastemo, no, otoka Mami je spet na teži pred 2. nosečnostjo, oči pa tudi Tarica je pač carica, skoz mravljinci v riti , plenice čez dan smo skenslali, čez noč je nekje 50 - 50, tko da tudi to bo, se nam ne mudi, najvažneje mi je bilo, da jo do vrtca čez dan odvadimo in to je šlo res hitro, nisem pričakovala tako hitrega napredka Spat čez dan še hodi, pa upam, da tako ostane še vsaj 1 leto, ker si res ne predstavljam da ne bi šla spat Maks je dec in pol, pred 1 mesecem je imel na sistematiki 9640 in 75 cm, pa je zdaj ziher krepko čez 10, ker tega nafutrat je res užitek Pije pa nič Sicer je še bolj priden kot Tara, edino joško mi je počasi začel zavračati Spi več ali manj samo še 1x na dan po dve uri, pa seveda ponoči 11 - 12 ur, včasih dlje kot Tara. Aja, pa pri zobek šele zdaj dobivamo Tako, to je moje poročilo, zdaj pa še čestitka za našo novo mamico Listek Upam, da bom princesko kmalu kaj videla Lilchy, ti se pa drži in uživaj, pa nič ne misli negativno, vse bo super, boš videla Zdaj pa je čas za kakšno novo februarsko , neki zabušavate, upam, da ste bile na morju produktivne