|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 3.del!
19.4.2010 13:18:43   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

danuser posted image

evo AC smo preživeli, dete pridno in lepo raste, Luka je v vrtcu, jaz grem pa počivat na sončka user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 926
19.4.2010 20:49:29   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

danuser posted image

evo AC smo preživeli, dete pridno in lepo raste, Luka je v vrtcu, jaz grem pa počivat na sončka user posted image

Samo da je vse ok! user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.4.2010 20:49:54   
buči
inja, čer, kako kaj?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 928
19.4.2010 20:50:37   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: buči

inja, čer, kako kaj?

zdaj je pa takoj izginila. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.4.2010 20:55:57   
blaža
No, če ne drugega, ko se nobeden več ne javi tlele, se pa vsaj Inja javi.user posted image

ko sem pa že tlele, se še jaz malo javim.

Mi smo super, rihtamo plac za kuhinjo in se fulll veselimo. Jutri ga začnem barvat, v soboto gremo pa po kuhinjo v Ikeo. Pred vrati so prazniki in bo padel kak piknik, kar bo megaaaa.user posted image malo bo družinsko, prvomajski pa z klapo in njihovimi otroki.user posted image

Drugače vse po starem. Blaž je pridkan, matramo se na stranišču, tako, da smo več na Wc ju kot v dnevni, ko tekamo lulat pa to, ampak počasi bo. V vrtcu so rekli, da bojo ta velike pustili z majem mesecom brez plenic, če bi ratalo, da jih odvadimo.user posted image Drugače prepeva, pleše, pozna že vse barve, igra se z Matijo, zdej je pa sploh super in smo vsi hipperaktivni, ki ni več snega, pa nam je življenje 100x bolj izi, ko ni kidanja,.... A ne Stipe?user posted image

No to bo to. Se še kej javim.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 930
19.4.2010 21:37:30   
Februarka08

inja, čer, kako kaj?

mogoče bi se rada prijavila na piknikuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.4.2010 6:11:30   
buči
Jutro. Mi smo že v akciji! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 932
20.4.2010 8:59:54   
lillchy123

Jutro. Mi smo že v akciji! user posted image user posted image

buči, pri nas je to klasika user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.4.2010 9:28:04   
Neni13
Prvo vsem čestitke za nosečnost..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne smo, ni kaj.

Mi smo ok. Anja je danes stara že 5 mesecev. Madonca gre hitro čas, Mark pridno nabira buške..

Toliko, da se vam na hitro javim. Do računalnika pridem bolj po redko, pa še to, če mi uspe, vas spremljam na FB.

Uživajte,

N.

Neposredna povezava do sporočila: 934
20.4.2010 20:51:44   
buči
Čer. Jaz pa dam danes za pijačo, pa čeprav virtualno! Sem dobila pošto od vl*ad*ne*ga šefa, da sem na*pre*do*va*la (pišem zato tako, da me ne najdejo ... user posted image )! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.4.2010 21:24:32   
Februarka08

Čer. Jaz pa dam danes za pijačo, pa čeprav virtualno! Sem dobila pošto od vl*ad*ne*ga šefa, da sem na*pre*do*va*la (pišem zato tako, da me ne najdejo ... user posted image )! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo bučiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 936
21.4.2010 6:23:20   
buči
Hvala februarka. Ti si še edina, ki kaj pobrska tukaj. Ostale kar nekaj štrajkajo.

V četrtek sem bila v Kavalu, so travco kosili, folk že sedi na travi v senčki ... Kdaj ponovimo tisto naše srečanje? Čeprav ne bo več sedeče, vsaj pri meni ne! Tilen samo teče! user posted image user posted image Včeraj mi je v vrtcu 3x ušel in pretekel cel vrtec od 1. do 5. atrija. Jaz pa seveda vsakič za njim. Toliko nisem tekla od sr. šole, ko nas je gnala kuperja!

Neposredna povezava do sporočila: 937
21.4.2010 9:49:56   
nizy

danuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
21.4.2010 13:48:47   
Februarka08

Hvala februarka. Ti si še edina, ki kaj pobrska tukaj. Ostale kar nekaj štrajkajo.

V četrtek sem bila v Kavalu, so travco kosili, folk že sedi na travi v senčki ... Kdaj ponovimo tisto naše srečanje? Čeprav ne bo več sedeče, vsaj pri meni ne! Tilen samo teče! user posted image user posted image Včeraj mi je v vrtcu 3x ušel in pretekel cel vrtec od 1. do 5. atrija. Jaz pa seveda vsakič za njim. Toliko nisem tekla od sr. šole, ko nas je gnala kuperja!

Bi se blo fajn mal ˝dol usest˝ ja... čeprav pri nas je tud to misija nemogočeuser posted image

Nizy, sem šla zdej gledat tvoj ticker. Kaj ti si že v nizkem štartu??????? Ja, kako je šlo hitro, sploh ne morem verjet! No, srečno in lahko pot po tvojo štručko ti želim, itak si pa navajena, bo 1,2,3user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 939
22.4.2010 18:07:31   
buči
Uf, nizy, samo še 4 dni! Noro. res je hitro minilo! Vso srečo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 940
22.4.2010 20:25:18   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 941
24.4.2010 7:43:37   
buči
joj, klepetulje, skoraj smo padle na 3. stran!

Kaj ste že vse na prvomajskih počitnicah? Mi gremo danes na Štajersko. gremo obiskat mojo teto. Komaj čakam, da jo vidim, ker mislim, da nisem bila pri njej že več kot leto in pol. Grozno, apak ni časa ... user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 942
24.4.2010 11:19:12   
nizy
februarka in buči hvala za zaželjno srečo ,.... dogaja se še nč ne dogaja , sm samo za 1prst odprta user posted image , sm hotla rodit točno na moj rd, pa mi ni ratalouser posted image zgleda bo spet čez rokuser posted image ... ga pa pri teži biksajo enkrat je G že reku , da je user posted image težka 3820g, včeraj pa ena druga G 3500guser posted image   saj v končno fazi niti ni tako pomembno sam , da se rešimuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 943
24.4.2010 21:24:17   
buči
NIZY, saj to bo pri vas ta 4 otroček, e ne? No, tudi, če sem zgrešila, pa bo tretji, si dobra.

Da se pohvalim, tilen je dNES SAM REKEL, DA GRE NA STRANIŠČE IN JE FUL LULAL. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 944
24.4.2010 22:09:09   
nizy
buči -ja četrta user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Tilna ,..... mi smo pa še v pleničkah , ker se mamici zdaj ne ljubi še s tem ukvarjatuser posted image ,....je pa tašča že pribila, kaj še čakamo , da bo šlo veliko € za dvojne plenice user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.4.2010 7:51:00   
buči
Nizy, saj to je bilo zdaj prvič, da je sam rekel, da gre. Pa danes zjutraj, kako se je napenjal! user posted image V vrtcu ima najboljšega kolega, ki je že brez plenic in ga res pogosto vidi, kako lepo sedi na kahli. Pa itak vse ponavlja. No, da tole ponavlja, sem res vesela.

Kar se pa plenic tiče ... Sva bila ta teden z Aljažem spet v razvojni. Zaradi stopala, ki naj bi ga imel na noter obrnjenega, pa je šolska dr. naredila celo paniko. Je vse ok, se razvijajo tudi noge, nama je na kratko povedala. Seveda je bila debata tudi okoli plenic oz lulanja, ker naš še evdno ponoči. Je rekla, da se nikakor ne sme sililit otrok, ne jih zbujat. Ko pač bodo, bodo pripravljeni. Da naj bi bila plenica 3 tedene suha ponoči, predno jo daš res stran. Tako da mene ne zanima, koliko pač gre za tiso plenico več na mesec evrčkov. Saj bosta enkrat oba speljala.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.4.2010 12:50:18   
lillchy123
nizy, en lep in hiter porod ti želim in seveda zdravo in zadovoljno pupo! user posted image

mene je začela pa kar mal panika grabit, kaj če bo res user posted image ? a jo bom znala umit, pa kako se bosta z Lukcem ujela... sem bla skoz tok prepričana, da bo fant, da zdej ker ne vem.. user posted image hja, hormoni me dajejo 100/h. sem včeraj tulila ko zmešpana, ko sem Casperja gledala user posted image

mi bomo wc začeli, ko bo ratalo dovolj toplo. oz. ko bom jaz že doma. bomo dali kar čez dan plenico stran, pa bomo vidli, kako bo..

je pa začel zdaj ful čebljati,user posted image pove, ko kdo telefonira, ko spi, da gremo, pa še en kup stvari, ki pa jih še nismo uspeli dešifrirat. user posted image razume pa tudi čedalje več, čeprav se mi zdi, da spet prihaja v eno obdobje trme, ko noče naredit nič kar mu rečem user posted image

pa ponoči je mel spet malo vročine (kar je pa čist čudno zanj, ker al je ok, al pa zakuha čez 40), ampak je čist ok, ne kašlja, ne smrka, edino drisko ma? ampak ne, da bi skoz kakal, sam ful tekoče in smrdeče kaka?user posted image nič jasnouser posted image user posted image

danes smo bli v arboretumu, je ful užival, dinozavri so zakon, on bi na vse splezal.user posted image itaq se ne boji ničesar, tko da je treba v šali prou pazit nanj, ker gre do vsake krave, bika, race, ... nima veze velikost in znamka user posted image user posted image tko da jih je 1. tudi ornk fasu, ker je šel direkt na pava ( ki je pa že kar nekaj ljudi na urgenca spraviluser posted image ) in seveda me ni hotel poslušat. sem ga komi ujela in mu dala res par krepkih čez rit. sej čutil ni veliko, je pa dojel, da sem jaz ful jezna in prestaršena.. upam, da si bo zapomnil vsaj za nekaj časa..
drugače je pa danes res luštno. bom pripopala kakšno slikco zvečer, drug teden bo pa tudi prvi kotiček zunaj urejen in bom še to pofotkala.

uživajte

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 947
25.4.2010 12:51:40   
lillchy123
buči, sam da je vse ok glede razvoja.user posted image plenica bo pa tudi enkrat šla...

Neposredna povezava do sporočila: 948
25.4.2010 21:22:52   
Februarka08
Nizy, ata na mamo, pa bouser posted image
Buči, ja, točno tako, otroka ne smeš silit. Super, da je vse ok!
Lilchy, naj bo user posted image ali user posted image vse boš znala! user posted image user posted image Meni je blo na začetku tud vse ˝tuje˝ zdaj pa še porajtam neuser posted image

Nedelja minila 1,2,3, zdaj pa še mal tv-ja in spat!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 949
25.4.2010 21:30:01   
mlavla
Čer...

Že dolgo časa vas nisem uspela prebrat..skratka vsem en lep pozdravček..

mi smo danes praznovali Blažev 1. rd..pa še atijevega zraven..skratka vreme nam je bilo nakolnjeno, pa družbo smo imeli fajn..

Obljubim, da vas bom malo bolj redno brala..

sem pa spet delala tortico..
no takole je zgledala ta moja današnja tortica za Blaža..
je pa mož naredil cel foto "sešen" :=))

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?