lillchy123
|
nizy, en lep in hiter porod ti želim in seveda zdravo in zadovoljno pupo! mene je začela pa kar mal panika grabit, kaj če bo res ? a jo bom znala umit, pa kako se bosta z Lukcem ujela... sem bla skoz tok prepričana, da bo fant, da zdej ker ne vem.. hja, hormoni me dajejo 100/h. sem včeraj tulila ko zmešpana, ko sem Casperja gledala mi bomo wc začeli, ko bo ratalo dovolj toplo. oz. ko bom jaz že doma. bomo dali kar čez dan plenico stran, pa bomo vidli, kako bo.. je pa začel zdaj ful čebljati, pove, ko kdo telefonira, ko spi, da gremo, pa še en kup stvari, ki pa jih še nismo uspeli dešifrirat. razume pa tudi čedalje več, čeprav se mi zdi, da spet prihaja v eno obdobje trme, ko noče naredit nič kar mu rečem pa ponoči je mel spet malo vročine (kar je pa čist čudno zanj, ker al je ok, al pa zakuha čez 40), ampak je čist ok, ne kašlja, ne smrka, edino drisko ma? ampak ne, da bi skoz kakal, sam ful tekoče in smrdeče kaka? nič jasno danes smo bli v arboretumu, je ful užival, dinozavri so zakon, on bi na vse splezal. itaq se ne boji ničesar, tko da je treba v šali prou pazit nanj, ker gre do vsake krave, bika, race, ... nima veze velikost in znamka tko da jih je 1. tudi ornk fasu, ker je šel direkt na pava ( ki je pa že kar nekaj ljudi na urgenca spravil ) in seveda me ni hotel poslušat. sem ga komi ujela in mu dala res par krepkih čez rit. sej čutil ni veliko, je pa dojel, da sem jaz ful jezna in prestaršena.. upam, da si bo zapomnil vsaj za nekaj časa.. drugače je pa danes res luštno. bom pripopala kakšno slikco zvečer, drug teden bo pa tudi prvi kotiček zunaj urejen in bom še to pofotkala. uživajte