Gina -> RE: bi tožile voznika? (15.1.2010 20:53:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR torej če prav razumem, moram na vseh regionalkah in vseh ostalih cestah vozit 20 na uro, da mi ne skoči kak pešec na cesto ponoči? To tudi mene zanima. Se pravi je na vsake 250m "neviden" prehod za pešce? NO, jaz ti pa prisežem, da že od tistega dogodka s srnjakom ves čas, ampak ves čas na lokalnih cestah vozim tako, kot da mi bo zdaj zdaj nekdo skočil pred avto. Gledam več na polja in v gozd, kot na cesto skoraj. Prvič v lajfu ne vozim več avtomatsko ampak z radarji namesto oči in to v vse smeri. Res te tak dogodek zaznamuje - četudi tako zelo rad in sproščeno voziš sicer- kot jaz to delam. Ali je to v redu ali ne, ne vem. Najbrž bi bilo bolje, da me ne bi toliko skrbelo, pa bi bolj sproščeno vozila, ker v resnici ne vem kako velikega vpliva na to res nimam. Četudi bom vozila ves čas 40, še vedno lahko koga povozim. Predvčerajšnjim je en ogromen zajec skakal pred mano na cesti, en teden nazaj sem pa orjaškega jelena srečala na polju, pa sva se gledala iz oči v oči....je bil tako lep, prekrasen za občudovat, pa tako ga ne bi rada v svoji šipi s kakšnim rogom zagledala... Te pa tak dogodek tudi dokončno strezni, zakaj so omejitve na cesti potrebne. Teh se je pa resnično dobro držat. Potem v resnici, vsaj po zakonu nisi kriv.
|
|
|
|