|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
4.2.2010 14:14:45   
baki
čebel....ne pričakujem pisanke .naj pride na kavo pocartat otroke .tk kot je rekla katjuša.ne rabimo nič.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
4.2.2010 14:15:45   
Katjusa
pisanka je pri nas pomaranča, pirh in mogoče kaka čokoladica..... dajo ti jo pa starši al pa stari sarši kaka teta... čist tko, če kdo pride v tistem času k hiši se pač prinese nekaj malega ampak to govorim v vrednosti 1-2€ in to ni zdej neko darilo, da bi pa nekdo obobožal.... men je itak darila tko neki komercialnega imam raje da me kdo obišče.....

že vidim, da drezam po žerjavciuser posted image se opravičujem sam sem mal zmedena od vsega tega dogajanja verjetno ne bomo niti RD praznoval kaj šele da bi koga vabla....

grem kopalnico ribatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
4.2.2010 14:17:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Čebela odlično si to napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdj mamo čez leto že za bankrot praznikov in pričakovanj....user posted image user posted image
samo resuser posted image ...no mene je izučilo in ne bom nobenmu otroku več botra

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
4.2.2010 14:19:41   
Urša08
Katjuša pa sej smo ti rekle da ga povabi.Potem je pa ratala debata okol daril, pa ne zarad tebe čist tko. Feštico pa morte met no, pa čeprav samo za ožje. To si pa Beni zasluži kaj misliš, pa eno torticouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
4.2.2010 14:20:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

pisanka je pri nas pomaranča, pirh in mogoče kaka čokoladica..... dajo ti jo pa starši al pa stari sarši kaka teta... čist tko, če kdo pride v tistem času k hiši se pač prinese nekaj malega ampak to govorim v vrednosti 1-2€ in to ni zdej neko darilo, da bi pa nekdo obobožal.... men je itak darila tko neki komercialnega imam raje da me kdo obišče.....

že vidim, da drezam po žerjavciuser posted image se opravičujem sam sem mal zmedena od vsega tega dogajanja verjetno ne bomo niti RD praznoval kaj šele da bi koga vabla....

grem kopalnico ribatuser posted image user posted image user posted image
ne opravičuj se,sej je samo debata.....jaz sem samo moj primer opisala,k sem nečaku botra in moja sestra pričakuje le ena huda darila....glede tega da nebi RD praznovali:nislim da je prav da ga praznujete..sej ne rabite fešte z  100 folka,lahko ste sami,dajte Beniju eno tortico in vzušje da je tist dan njegovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
4.2.2010 14:20:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Čebela odlično si to napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdj mamo čez leto že za bankrot praznikov in pričakovanj....user posted image user posted image
samo resuser posted image ...no mene je izučilo in ne bom nobenmu otroku več botra

čebel@ tvoja sestra je čudna glede tega samo to lahko rečem. Meni osebno bi se pa dopadlo da bi bla kermu otročku botrca, bi bila z veseljem.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
4.2.2010 14:21:49   
claud
Katjuša ne bit zdj užaljena.....smo ti odgovorile na tvoje vprašanje....kar se je razvilo naprej ni nč v zvezi z vami in botrom...
Samo ti vidiš neko drezanje v žerjavicouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
4.2.2010 14:23:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ tvoja sestra je čudna glede tega samo to lahko rečem. Meni osebno bi se pa dopadlo da bi bla kermu otročku botrca, bi bila z veseljem.

urša,jaz sem bila takoooooo vesela da mu bom botra.....denarja sem zmetala juhu ogromno,ampak ko je pa imel god me je tamala klica:no botra ne veš da ima T. god?user posted image ....potem je bila velika noč:ponovi vajouser posted image .....za mikavža mi je sms poslala če je pri nas kaj nosil za tamalga(bi dobil za božička)user posted image .....in zato se mi je zamerilo,ker ne znajo cenit stvariuser posted image in se bojim da bo mali isti,da mu nič ne bo dost dober kar bo dobiluser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
4.2.2010 14:25:57   
claud
Tale komercialna praznovanja so šla res predaleč... večina ljudi ogromno pričakuje, zato je nekaterim težko bit boter, priča....
Jst si za poročno pričo ne bi izbirala najbogatejšega v sorodstvu, ampak najboljšega prijatelja, osebo ki ti pomeni ogromno tak kot je.

Tko da Urša, mal je takih kot si ti, ki bi bla z veseljem botra....upam da boš lahko kdaj komu, ker ta bo srečenuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
4.2.2010 14:27:37   
claud
OMG cebela, sam tvoja sestra je res za luno, sorry.....
Potem verjetno ona vse to vrača Hani, kolikor pričakuje od tebe?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
4.2.2010 14:28:16   
TAMIKA3

a boš tristanu? user posted image še ni krščen user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
4.2.2010 14:28:45   
Urša08
čebel@ ne sekiraj se zarad sestre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
4.2.2010 14:29:23   
Čebel@

OMG cebela, sam tvoja sestra je res za luno, sorry.....
Potem verjetno ona vse to vrača Hani, kolikor pričakuje od tebe?
user posted image user posted image user posted image ....a dej ga sratuser posted image user posted image user posted image .......jaz tamalmu kupim cunje v C&A in H&M ona pa Hani nazaj iz Kika(veste kakšna je razlika v ceni in kvaliteti)user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
4.2.2010 14:29:41   
Urša08
Tamika z veseljem user posted image A ostali so pa že krščeni? Kako pa da Tristan še ni? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
4.2.2010 14:30:20   
Čebel@

čebel@ ne sekiraj se zarad sestre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaradi nje se sploh ne sikeram,mi je oa škoda nečaka ker ne ve kdo je njegova teta in bi imel lahko precej več od mene

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
4.2.2010 14:31:13   
TAMIKA3

Tamika z veseljem user posted image A ostali so pa že krščeni? Kako pa da Tristan še ni? 

ne vem, si kar dajemo časuser posted image user posted image user posted image user posted image
ostali so krščeni user posted image , samo vsak kasneje user posted image ... mai je krst in 1. RD slavil skupaj user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
4.2.2010 14:32:17   
Čebel@

Tale komercialna praznovanja so šla res predaleč... večina ljudi ogromno pričakuje, zato je nekaterim težko bit boter, priča....
Jst si za poročno pričo ne bi izbirala najbogatejšega v sorodstvu, ampak najboljšega prijatelja, osebo ki ti pomeni ogromno tak kot je.

Tko da Urša, mal je takih kot si ti, ki bi bla z veseljem botra....upam da boš lahko kdaj komu, ker ta bo srečenuser posted image user posted image
se stinjam.....isto za valentinovo:kar nuja je nekaj kupit......sem pa mojmu na čist normalen dan šla iskat rdečo vrtnico v cvetličarno in vedno vprašajo za kakšno priliko je,in sem povedala da kar tako,je pa ostala brez beseduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
4.2.2010 14:32:22   
TAMIKA3
user posted image via vrtec

se tipkamo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
4.2.2010 14:38:08   
tanci29
DAN

HITRO JAVLJANJE

včeraj sem zaspala s hano zvečer, in spala do jutra, no razen tistih umesnih prebujanj. tud slekla se nisem do 1h ponoči ko sem prvič odprla oči.
hana je danes spala v vrtcu ampak sem porabla ene pol ure da sem jo uspavala. jedla ni nič.
drugače pa je bila sama od zajtrka do kosila, jest sem šla umes v mulerja, na kofi in si kupit za oblečt za soboto...
pol pa nazaj v vrtec...zdele še do konc a skuham kosilo potem pa pičiva po erika. ajde lep pozdravček. nimam pojma kaj dogaja niti nimam cajta brat...a ja vas bom kar pogrešala, ampak je ful zoprno če nisi na tekočem z dogajanji in pol nimaš pojma in sam uletiš neki napišeš in čawbaw

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
4.2.2010 14:53:02   
baki
tk nik spi katja je šla pred blok na sneg,bo tk prišla čist gnila v bajto,jst pa mam malo cajtauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
4.2.2010 14:56:52   
baki
a je kera tuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
4.2.2010 14:57:27   
baki
itak da ne,ko mam jst mal cajtauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
4.2.2010 15:18:06   
Dan,

sploh vam ne sledim ste urne kot urauser posted image user posted image user posted image ...pr nas nič kaj novega se pa pripravljamo za sobotno in nedeljsko praznovanje joj sej ne morem verjet ja ja res eno leto bomo že praznovali kakor koli čas beži glih včeraj sem se s svojo sestrco pogovarjala ko bom jaz stara 37let bo moja Laura 18 kok fletnouser posted image user posted image user posted image  mlada mami in takrat bo naša madam 8 res lepo...takrat bo ena pubertetnica že ven tadrugo pa bo začelo metat če bo tko hitra kot je bila Laura sej je lepo kljub sem tegobam in problemov mi je v živlenju najlepše biti mamica svojima dvema puncama...

Vesela sem da vas imam da mi stojite ob strani kadar mi je hudo in se veselite kadar sem vesela...hvala vam punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa eno prošnjo sej mislim da je bila debata ampak res ne sledim kak fini recept za kakšen zelenjavni namaz bi prosila pa če ima katera kakšen fajn recept za čokoladno torto prosimmmm..sem mal kukala na kulinariki pa mi ni nobena file najbolj všeč...prosimmmm

Hvala

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
4.2.2010 15:18:58   
TAMIKA3
I AM BACK user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
4.2.2010 15:29:26   
baki
tami kje si bla.zdej se je pa nik že zbudo.bom rajtam mogla spet sesalc skup zmontirat za žnoder vn vlačit.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?