Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:34:30
|
|
|
|
Urša08
|
črticaa se je meni zdelo da nimaš ti dons roj. dneva Kako si /ste? Je šlo hitro naokoli tole leto ane? a ti zdej delaš, študiraš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:35:48
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pojedli kosilo, je blo mjamsi za vse tri . Sedaj se Žiga spet z darilom ukvarja, smo očitno zadeli Jaz bom šla pa kuhinjo pospravit potem sem pa čist frej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:42:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Pa je leto naokoli, ko je na svet prijokal moj Žigec. Niku, Dominiku in Žigu vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko, veliko srečnih trenutkov , srečno ter razigrano otroštvo in polno košaro zdravja. enako,..našim trem fantom,..in seveda vsem ostalim ej punce jaz imam julija RD,..sam na FB sm dala da ga imam februarja da vidm koliko mojih prijateljev resnično to ve :) pač določenim nič ne zamerim, saj tudi jaz ne vem za vse,... določeni pa ne bi smeli tega zamešati mal preverjam če moram še koga zbrisat A pol sm jst med iizbrisanimi ...... Je pa res da te poznam samo kot virtualno prijateljico, tko da, mislm da ne zameriš ane Sorry vsem ki sm vas zavedla!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:44:51
|
|
|
|
Katjusa
|
punce kaj bi ve naredle.... men se zdi, da naš botrček ne ve, da ima beni zdej RD.... vidl se nismo že od morja (sej veste kaj je blo) a naj jih povabim al naj pozabim vse skupi pač beni ne bo mel botra oz. ga ne bo poznal.... mi je hudo ker se je ravno to nardilo kar sem se bala.... po drugi strani pa se mi ne da s takimi neodgovornimi ljudmi ukvarjat mi imamo ful lego kock (duplo) takih k so avti al pa tovornjak od mojster mihe pa policijska postaja.... nimamo pa čist tko običnih kock.... sicer beni se še ne zna igrat ampak sem razmišlajala, da bi jih vseeno kupla zdej za njegovo darilo za rd? kocke so igrača, ki se mi zdi da jih nikoli ne prerasteš pa čeprav so duplo.... jst še vedno rada sestavljam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:46:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo pojedli kosilo, je blo mjamsi za vse tri . Sedaj se Žiga spet z darilom ukvarja, smo očitno zadeli Jaz bom šla pa kuhinjo pospravit potem sem pa čist frej očitno je dobil pravo darilo ..... kaj ste mu kupli? sej verjetno si že napisala pa jst nisem vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:49:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kaj bi ve naredle.... men se zdi, da naš botrček ne ve, da ima beni zdej RD.... vidl se nismo že od morja (sej veste kaj je blo) a naj jih povabim al naj pozabim vse skupi pač beni ne bo mel botra oz. ga ne bo poznal.... mi je hudo ker se je ravno to nardilo kar sem se bala.... po drugi strani pa se mi ne da s takimi neodgovornimi ljudmi ukvarjat mi imamo ful lego kock (duplo) takih k so avti al pa tovornjak od mojster mihe pa policijska postaja.... nimamo pa čist tko običnih kock.... sicer beni se še ne zna igrat ampak sem razmišlajala, da bi jih vseeno kupla zdej za njegovo darilo za rd? kocke so igrača, ki se mi zdi da jih nikoli ne prerasteš pa čeprav so duplo.... jst še vedno rada sestavljam uf jaz ne vem kaj bi naredila na vašem mestu .......kaj pa če mu kupita le kocke(v škatli) in bo darilo za lep čas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:55:36
|
|
|
|
claud
|
Katjuša jst se pa zarad takih stvari res ne sekiram. Pri nas je tko da, pač povabimo....nas je tolk, da če si res zapomniš od vsakega RD morš bit že računalnik.... Se mi zdi tud brez veze pa zdj kr neki prekinjat stike,ker si nekdo ni zapomnil datuma. To je moje mnenje. No sam ti veš, kako je pri vas, tako da se ravnaj kakor misliš da je prav.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:58:48
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša jaz bi povabla botrčka Lego duplo kocke so luštno darilo. Mi smo mu kupli eno tako mizico k je gor mini klavirček, pa ful enih zadev k neki igrajo, lahko je pa hkrati taka mizica da kocke zlaga.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 13:59:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pa kaj mate s tem botrčkom? a niste v dobrih odnosih?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:01:47
|
|
|
|
claud
|
Jst sm se tud odločla za duplo, tašča je rekla da bosta ona2 poganjalčka..... kocke so vedno zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:02:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša jst se pa zarad takih stvari res ne sekiram. Pri nas je tko da, pač povabimo....nas je tolk, da če si res zapomniš od vsakega RD morš bit že računalnik.... Se mi zdi tud brez veze pa zdj kr neki prekinjat stike,ker si nekdo ni zapomnil datuma. To je moje mnenje. No sam ti veš, kako je pri vas, tako da se ravnaj kakor misliš da je prav. joj sploh se ne gre zaradi tega če ve datum al ne mislim, da is me narobe razumela, al pa sem jst čudno napisala..... ampak on niti ne pokliče, če ga mi2 kličema vedno reče joj ravno sem vaju mislu poklicat..... mah dolga zgodba.... sej vem da si sama nakopavam skrbi na glavo..... pač botra sem si drugače pradstavljala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:02:23
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kaj bi ve naredle.... men se zdi, da naš botrček ne ve, da ima beni zdej RD.... vidl se nismo že od morja (sej veste kaj je blo) a naj jih povabim al naj pozabim vse skupi pač beni ne bo mel botra oz. ga ne bo poznal.... mi je hudo ker se je ravno to nardilo kar sem se bala.... po drugi strani pa se mi ne da s takimi neodgovornimi ljudmi ukvarjat mi imamo ful lego kock (duplo) takih k so avti al pa tovornjak od mojster mihe pa policijska postaja.... nimamo pa čist tko običnih kock.... sicer beni se še ne zna igrat ampak sem razmišlajala, da bi jih vseeno kupla zdej za njegovo darilo za rd? kocke so igrača, ki se mi zdi da jih nikoli ne prerasteš pa čeprav so duplo.... jst še vedno rada sestavljam jst imam isti problem.moj bret je boter katji in ji že par let ni dal pisanke in je ni prišel obiskat.vidimo ga 1x na leto.dela gr v avstriji.pa si sploh ne morem kaj pomagat.rojstni dan pa sploh rajtam ne ve več kdaj ga ima .mi je full težko zaradi tega.pol ji pa moja mami kupi pisanko.itak jima vse kupi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:04:55
|
|
|
|
baki
|
zdej sej vidim da nisem edina ki ma tak problem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:05:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša pa kaj mate s tem botrčkom? a niste v dobrih odnosih? poleti smo ga povabli zraven na morje pa je pripeljal bolane otroke in ko sta moja 2 zbolela sem rekla gremo domov in verjetno je od takrat jezen (ker sem mu pokvarla dopust, čeprav sem ga jst dol povabla) od takrat nimamo več stikov niti se nismo videli tik pred krstom mu je ženska ušla in mi2 sma kr vedela kako bo pa sma nekak rekla ne moram mu zdej pa hrbta obrnt k mu že tak gre vse narobe..... čeprav sme bla ful v dvomih smo krst speljali..... jst sem in še imem krstno botrco in vem kaj pomeni bit dobra krstna botrca in samo to sem želela za mojega sončka....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:06:01
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki zdej sej vidim da nisem edina ki ma tak problem.ampak katja zaradi tega ni prikrajšana.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:07:37
|
|
|
|
baki
|
sem mal zaj.....ala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:07:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki zdej sej vidim da nisem edina ki ma tak problem sej darilo in pisanka ok ampak to ni neka obveza ampak kot boter da bi prišel pa ga pocartal.... pa če bi mu sam eno banano prinesu al pa kinder jajčko.... kako malenkost, da bi on mel nek občutek meni je dost, da bi prišel in imel otroka preprosto rad
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:07:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša jst se pa zarad takih stvari res ne sekiram. Pri nas je tko da, pač povabimo....nas je tolk, da če si res zapomniš od vsakega RD morš bit že računalnik.... Se mi zdi tud brez veze pa zdj kr neki prekinjat stike,ker si nekdo ni zapomnil datuma. To je moje mnenje. No sam ti veš, kako je pri vas, tako da se ravnaj kakor misliš da je prav. joj sploh se ne gre zaradi tega če ve datum al ne mislim, da is me narobe razumela, al pa sem jst čudno napisala..... ampak on niti ne pokliče, če ga mi2 kličema vedno reče joj ravno sem vaju mislu poklicat..... mah dolga zgodba.... sej vem da si sama nakopavam skrbi na glavo..... pač botra sem si drugače pradstavljala ¸ Težko ti mi neki svetujemo, ko ne vemo kakšni so sicer vaši odnosi. Ravno sva se z mojim zadnjič pogovarjala o teh stvareh. O tem koga bi povabla na poroko-ko bo....Nikakor ne vsega sorodstva(samo zato ker se pač to pričakuje), ampak ljudi s katerimi se tudi sicer čez leto družimo in ki so nama ljubi. Imam pa sestrično ki se je poročila in povabila vse sorodstvo, tudi tiste ki živijo samo 5km stran od nje, pa jih je na poroki vidla po 3 letih ....to je bla fora v tem:kaj bojo pa rekli če jih ne povabim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:09:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce kaj bi ve naredle.... men se zdi, da naš botrček ne ve, da ima beni zdej RD.... vidl se nismo že od morja (sej veste kaj je blo) a naj jih povabim al naj pozabim vse skupi pač beni ne bo mel botra oz. ga ne bo poznal.... mi je hudo ker se je ravno to nardilo kar sem se bala.... po drugi strani pa se mi ne da s takimi neodgovornimi ljudmi ukvarjat mi imamo ful lego kock (duplo) takih k so avti al pa tovornjak od mojster mihe pa policijska postaja.... nimamo pa čist tko običnih kock.... sicer beni se še ne zna igrat ampak sem razmišlajala, da bi jih vseeno kupla zdej za njegovo darilo za rd? kocke so igrača, ki se mi zdi da jih nikoli ne prerasteš pa čeprav so duplo.... jst še vedno rada sestavljam jst imam isti problem.moj bret je boter katji in ji že par let ni dal pisanke in je ni prišel obiskat.vidimo ga 1x na leto.dela gr v avstriji.pa si sploh ne morem kaj pomagat.rojstni dan pa sploh rajtam ne ve več kdaj ga ima .mi je full težko zaradi tega.pol ji pa moja mami kupi pisanko.itak jima vse kupi. to je za veliko noč ne?......zdej ne vem ali sem jaz čudna ...mi nismo nikoli dobivali posebaj za pisanke,le pri moji mami je bil kakšen čokoladen zajec ali pa kinder jajček,zdej se pa kar neki ena huda darila pričakujejo za veliko noč......jaz sem nečaku botra in mi nismo nikoli praznovali godov,moja sestra pa teži za darilo za VN in god in pol valda da enkrat znoriš......no to ni isti primer kot od katjuše,ampak res me zanima kaj pričakujete od botrov? jaz od Haninih botrov(moje sestre in svakinje) ne pričakujem nič,le da ko ima RD da se spomnita nanjo in mislim da pozablamo kaj je "naloga " botra:da uči otroka o veri če ga starši ne učijo in boter je tisti(vsaj tko piše v knjižici) ki naj bi skrbel za otroka če se staršema kaj zgodi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:10:06
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vi ga povabite, kako se bo pa naprej odvijalo boste pa videli. mogoče pa preseneti.Glede bolezni je pa žal včasih tako, da še vemo ne da je otroček bolan tako da ni nujno samo botrček kriv. pač bolezen pride in gre.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:11:05
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki zdej sej vidim da nisem edina ki ma tak problem sej darilo in pisanka ok ampak to ni neka obveza ampak kot boter da bi prišel pa ga pocartal.... pa če bi mu sam eno banano prinesu al pa kinder jajčko.... kako malenkost, da bi on mel nek občutek meni je dost, da bi prišel in imel otroka preprosto rad pa tk to je to.nika je vidu ko je bil star 1 mesec.niti ga ni držal v rokah.sploh ne ve kk zgleda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:12:32
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ moje pričakovanje od botrov je samo to da pride na vsake kvatre - ko čas dopušča na obisk in je malo z njima. Zaenkrat vse kaže da imata oba super botra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:13:40
|
|
|
|
claud
|
Čebela odlično si to napisala Zdj mamo čez leto že za bankrot praznikov in pričakovanj....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:13:44
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......se strinjam da na poroko povabita ljudi katere hočeta da so tam....midva sva imela le ljudi,od tega je bilo pol prijateljev.....pol moje žlahte ni prišlo,moja familija mi je skoraj uničila poroko(ne bi o tem ker mi je počeno čist)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 4.2.2010 14:14:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ moje pričakovanje od botrov je samo to da pride na vsake kvatre - ko čas dopušča na obisk in je malo z njima. Zaenkrat vse kaže da imata oba super botra ja to,da se spomni na otroka tudi ko je čist normalen dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?