|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
4.2.2010 13:34:30   
Urša08
črticaa se je meni zdelo da nimaš ti dons roj. dnevauser posted image user posted image user posted image Kako si /ste? Je šlo hitro naokoli tole leto ane? a ti zdej delaš, študiraš?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
4.2.2010 13:35:48   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo, je blo mjamsi za vse triuser posted image . Sedaj se Žiga spet z darilom ukvarja, smo očitno zadeli user posted image user posted image user posted image Jaz bom šla pa kuhinjo pospravit potem sem pa čist frejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
4.2.2010 13:42:31   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Pa je leto naokoli, ko je na svet prijokal moj Žigec. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niku, Dominiku in Žigu vse najboljše za prvi rojstni dan. Veliko, veliko srečnih trenutkov , srečno ter razigrano otroštvo in polno košaro zdravja.
user posted image

enako,..našim trem fantom,..in seveda vsem ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image

ej punce jaz imam julija RD,..sam na FB sm dala da ga imam februarja da vidm koliko mojih prijateljev resnično to ve :) pač določenim nič ne zamerim, saj tudi jaz ne vem za vse,... določeni pa ne bi smeli tega zamešati user posted image user posted image user posted image mal preverjam če moram še koga zbrisatuser posted image

A pol sm jst med iizbrisanimiuser posted image ......
Je pa res da te poznam samo kot virtualno prijateljico, tko da, mislm da ne zameriš aneuser posted image

Sorry vsem ki sm vas zavedla!!!!!!!user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
4.2.2010 13:44:51   
Katjusa
punce kaj bi ve naredle.... men se zdi, da naš botrček ne ve, da ima beni zdej RD.... vidl se nismo že od morja (sej veste kaj je blo) a naj jih povabim al naj pozabim vse skupi pač beni ne bo mel botra oz. ga ne bo poznal.... mi je hudo ker se je ravno to nardilo kar sem se bala.... po drugi strani pa se mi ne da s takimi neodgovornimi ljudmi ukvarjatuser posted image

mi imamo ful lego kock (duplo) takih k so avti al pa tovornjak od mojster mihe pa policijska postaja.... nimamo pa čist tko običnih kock.... sicer beni se še ne zna igrat ampak sem razmišlajala, da bi jih vseeno kupla zdej za njegovo darilo za rd? kocke so igrača, ki se mi zdi da jih nikoli ne prerasteš pa čeprav so duplo.... jst še vedno rada sestavljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
4.2.2010 13:46:23   
Katjusa

Mi smo pojedli kosilo, je blo mjamsi za vse triuser posted image . Sedaj se Žiga spet z darilom ukvarja, smo očitno zadeli user posted image user posted image user posted image Jaz bom šla pa kuhinjo pospravit potem sem pa čist frejuser posted image

očitno je dobil pravo darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... kaj ste mu kupli? sej verjetno si že napisala pa jst nisem vidla

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
4.2.2010 13:49:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce kaj bi ve naredle.... men se zdi, da naš botrček ne ve, da ima beni zdej RD.... vidl se nismo že od morja (sej veste kaj je blo) a naj jih povabim al naj pozabim vse skupi pač beni ne bo mel botra oz. ga ne bo poznal.... mi je hudo ker se je ravno to nardilo kar sem se bala.... po drugi strani pa se mi ne da s takimi neodgovornimi ljudmi ukvarjatuser posted image

mi imamo ful lego kock (duplo) takih k so avti al pa tovornjak od mojster mihe pa policijska postaja.... nimamo pa čist tko običnih kock.... sicer beni se še ne zna igrat ampak sem razmišlajala, da bi jih vseeno kupla zdej za njegovo darilo za rd? kocke so igrača, ki se mi zdi da jih nikoli ne prerasteš pa čeprav so duplo.... jst še vedno rada sestavljamuser posted image user posted image user posted image

uf jaz ne vem kaj bi naredila na vašem mestuuser posted image .......kaj pa če mu kupita le kocke(v  škatli) in bo darilo za lep časuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
4.2.2010 13:55:36   
claud
Katjuša jst se pa zarad takih stvari res ne sekiram.
Pri nas je tko da, pač povabimo....nas je tolk, da če si res zapomniš od vsakega RD morš bit že računalnik....
Se mi zdi tud brez veze pa zdj kr neki prekinjat stike,ker si nekdo ni zapomnil datuma.
To je moje mnenje.

No sam ti veš, kako je pri vas, tako da se ravnaj kakor misliš da je prav.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
4.2.2010 13:58:48   
Urša08
Katjuša jaz bi povabla botrčkauser posted image Lego duplo kocke so luštno darilo. Mi smo mu kupli eno tako mizico k je gor mini klavirček, pa ful enih zadev k neki igrajo, lahko je pa hkrati taka mizica da kocke zlaga.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
4.2.2010 13:59:42   
Urša08
Katjuša pa kaj mate s tem botrčkom? a niste v dobrih odnosih? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
4.2.2010 14:01:47   
claud
Jst sm se tud odločla za duplo, tašča je rekla da bosta ona2 poganjalčka.....
kocke so vedno zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
4.2.2010 14:02:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Pri nas je tko da, pač povabimo....nas je tolk, da če si res zapomniš od vsakega RD morš bit že računalnik....
Se mi zdi tud brez veze pa zdj kr neki prekinjat stike,ker si nekdo ni zapomnil datuma.
To je moje mnenje.

joj sploh se ne gre zaradi tega če ve datum al ne mislim, da is me narobe razumela, al pa sem jst čudno napisala..... ampak on niti ne pokliče, če ga mi2 kličema vedno reče joj ravno sem vaju mislu poklicat..... mah dolga zgodba.... sej vem da si sama nakopavam skrbi na glavo.....
pač botra sem si drugače pradstavljalauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
4.2.2010 14:02:23   
baki

jst imam isti problem.moj bret je boter katji in ji že par let ni dal pisanke in je ni prišel obiskat.vidimo ga 1x na leto.dela gr v avstriji.pa si sploh ne morem kaj pomagat.rojstni dan pa sploh rajtam ne ve več kdaj ga imauser posted image user posted image .mi je full težko zaradi tega.pol ji pa moja mami kupi pisanko.itak jima vse kupi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
4.2.2010 14:04:55   
baki
zdej sej vidim da nisem edina ki ma tak problem

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
4.2.2010 14:05:49   
Katjusa

Katjuša pa kaj mate s tem botrčkom? a niste v dobrih odnosih? 

poleti smo ga povabli zraven na morje pa je pripeljal bolane otroke in ko sta moja 2 zbolela sem rekla gremo domov in verjetno je od takrat jezen (ker sem mu pokvarla dopust, čeprav sem ga jst dol povabla) od takrat nimamo več stikov niti se nismo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image
tik pred krstom mu je ženska ušla in mi2 sma kr vedela kako bo pa sma nekak rekla ne moram mu zdej pa hrbta obrnt k mu že tak gre vse narobe..... čeprav sme bla ful v dvomih smo krst speljali.....
jst sem in še imem krstno botrco in vem kaj pomeni bit dobra krstna botrca in samo to sem želela za mojega sončka....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.2.2010 14:06:01   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: baki

zdej sej vidim da nisem edina ki ma tak problem.ampak katja zaradi tega ni prikrajšana.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.2.2010 14:07:37   
baki
sem mal zaj.....alauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.2.2010 14:07:38   
Katjusa

sej darilo in pisanka ok ampak to ni neka obveza ampak kot boter da bi prišel pa ga pocartal.... pa če bi mu sam eno banano prinesu al pa kinder jajčko.... kako malenkost, da bi on mel nek občutek meni je dost, da bi prišel in imel otroka preprosto raduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.2.2010 14:07:54   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: claud

To je moje mnenje.

joj sploh se ne gre zaradi tega če ve datum al ne mislim, da is me narobe razumela, al pa sem jst čudno napisala..... ampak on niti ne pokliče, če ga mi2 kličema vedno reče joj ravno sem vaju mislu poklicat..... mah dolga zgodba.... sej vem da si sama nakopavam skrbi na glavo.....
pač botra sem si drugače pradstavljalauser posted image user posted image

¸

Težko ti mi neki svetujemo, ko ne vemo kakšni so sicer vaši odnosi.

Ravno sva se z mojim zadnjič pogovarjala o teh stvareh. O tem koga bi povabla na poroko-ko bo....Nikakor ne vsega sorodstva(samo zato ker se pač to pričakuje), ampak ljudi s katerimi se tudi sicer čez leto družimo in ki so nama ljubi.
Imam pa sestrično ki se je poročila in povabila vse sorodstvo, tudi tiste ki živijo samo 5km stran od nje, pa jih je na poroki vidla po 3 letihuser posted image ....to je bla fora v tem:kaj bojo pa rekli če jih ne povabimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.2.2010 14:09:31   
Čebel@

jst imam isti problem.moj bret je boter katji in ji že par let ni dal pisanke in je ni prišel obiskat.vidimo ga 1x na leto.dela gr v avstriji.pa si sploh ne morem kaj pomagat.rojstni dan pa sploh rajtam ne ve več kdaj ga imauser posted image user posted image .mi je full težko zaradi tega.pol ji pa moja mami kupi pisanko.itak jima vse kupi.
to je za veliko noč ne?......zdej ne vem ali sem jaz čudnauser posted image ...mi nismo nikoli dobivali posebaj za pisanke,le pri moji mami je bil kakšen čokoladen zajec ali pa kinder jajček,zdej se pa kar neki ena huda darila pričakujejo za veliko noč......jaz sem nečaku botra in mi nismo nikoli praznovali godov,moja sestra pa teži za darilo za VN in god in pol valda da enkrat znoriš......no to ni isti primer kot od katjuše,ampak res me zanima kaj pričakujete od botrov? jaz od Haninih botrov(moje sestre in svakinje) ne pričakujem nič,le da ko ima RD da se spomnita nanjo in mislim da pozablamo kaj je "naloga " botra:da uči otroka o veri če ga starši ne učijo in boter je tisti(vsaj tko piše v knjižici) ki naj bi skrbel za otroka če se staršema kaj zgodi

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.2.2010 14:10:06   
Urša08
Katjuša vi ga povabite, kako se bo pa naprej odvijalo boste pa videli. mogoče pa preseneti.Glede bolezni je pa žal včasih tako, da še vemo ne da je otroček bolan tako da ni nujno samo botrček kriv. pač bolezen pride in gre. 

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.2.2010 14:11:05   
baki

sej darilo in pisanka ok ampak to ni neka obveza ampak kot boter da bi prišel pa ga pocartal.... pa če bi mu sam eno banano prinesu al pa kinder jajčko.... kako malenkost, da bi on mel nek občutek meni je dost, da bi prišel in imel otroka preprosto raduser posted image user posted image user posted image user posted image

pa tk to je to.nika je vidu ko je bil star 1 mesec.niti ga ni držal v rokah.sploh ne ve kk zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.2.2010 14:12:32   
Urša08
čebel@ moje pričakovanje od botrov je samo to da pride na vsake kvatre - ko čas dopušča na obisk in je malo z njima. Zaenkrat vse kaže da imata oba super botrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.2.2010 14:13:40   
claud
Čebela odlično si to napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdj mamo čez leto že za bankrot praznikov in pričakovanj....user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.2.2010 14:13:44   
Čebel@
claud......se strinjam da na poroko povabita ljudi katere hočeta da so tam....midva sva imela le ljudi,od tega je bilo pol prijateljev.....pol moje žlahte ni prišlo,moja familija mi je skoraj uničila poroko(ne bi o tem ker mi je počeno čist)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.2.2010 14:14:31   
Čebel@

čebel@ moje pričakovanje od botrov je samo to da pride na vsake kvatre - ko čas dopušča na obisk in je malo z njima. Zaenkrat vse kaže da imata oba super botrauser posted image user posted image user posted image user posted image
ja to,da se spomni na otroka tudi ko je čist normalen danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?