Al sam mene to moti? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

puncica -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 10:52:18)

Tud men ni ravno všeč da hodijo vse po vrsti na bolniško a kaj s tem se ne obremenjuem, ker imam več drugih stvari. Sicer pa sem sama imela v prvih mesecih ful glavobole tako da sem včasih še bruhala zraven pa da o slabosti ne govorim ampak jst mislim da bi se mi doma zamešalo za tistimi zidovi, čeprav na trenutke bi bilo kr fajn lenobo past. Tako da sem do konca ustrajala v službi in si rekla da naj bodo na bolniški raje tiste ki to res potrebujejo, men zaenkrat še ni potrebno. Sem pa seveda dvakrat ostala po 5 dni doma ko sem fasala virozo.

malika -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 11:58:23)

...in potem se zgodi tokar se je meni. Skoraj sem rodila v 30 tednu, bila v bolnici priklopljena na infuzijo in CTG en teden, pridem domov in me čaka odločba iz komisije, da mi je bolniška potekla in da sem sposobna za vrnitev na delovno mesto.Predpisamo pa strogo mirovanje.:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Kaj pa zdaj?

Willson -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:05:19)

Drage RR-jevke!

Da vam povem, da sem tudi jaz bila večino nosečnosti v staležu. Zakaj? Vas čisto nič ne briga! In ob tej priložnosti se vam vsem iskreno zahvaljujem, da ste financirale mojo" lenobnost"! Ostalega pa ne mislim komentirati, ker znate biti ene prav pasje. No sedaj, ko boste to prebrale boste nekatere šele ogenj bruhale, samo ne vem kaj boste s tem dosegle. :)-:)-

Pa lep pozdrav!

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:07:46)

smajli, ki bruha ogenj. :)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:09:50)

Ja.. ene zenske pa res znajo biti pasje..

A katera mogoce tega ne zna? :)-:)-

Willson -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:15:22)

Ja, jaz poznam eno, ki tega ne zna!:)-:)-:)-

ZARA -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:15:58)

A mene ??

Willson -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:27:21)

Zara , pol pa poznam že dve, škoda, pa sem mislila, da sem edina! Lp:zajcek:

CatJa -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 12:58:58)

Meni se pa zdi, da nekatere se do 12. strani (!) niste postekale zakaj se gre.
Nekatere so starsi vzgojili kot postene, druge ne, nekateri so do svojega :zmeden2: tridesetega leta ze pismene, druge pac ne. Ker tiste, ki so pismene, so upam, ugotovile, da je bilo govora o simulantih in ne o tistih, ki imajo tezave.
Tiste, ki se se vedno razburjate zakaj ste ali niste v bolniskih stalezih ocitno potrjujete, da ste ali nepismene ali pac "samo" nepostene.

Pa mirno si privoscite se kaksen dan na moj racun, sam na otrocke pazite, da ne bodo take zivcne razvaline, kot ve!

En prijazen pozdravcek vsem!

maruškaD -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 13:10:33)

CatJa :bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 13:51:26)

....gre se za to, da so mene zmotila vsa butasta pametovanja, kako naj ostanem na bolniški, pa sem bila takrat tiho... in mi je žal...

In na bolniško bom žal verjetno morala it, ko bom, če bom in Bog daj da bom, kdaj noseča.

Nočem nasvetov in nočem na bolniško, če tega ne rabim.
In zaradi ponavljajočih splavov v zgodnji nosečnosti mi je že rekla G, da me čakajo tablete in nestresno okolje in noge v luft in redne preiskave...
In moti me to, da so me vsi obravnavali, pa pejt na bolniško, vsaj doma boš. In jest nočem bit doma in jest hočem imeti normalno nosečnost...In koliko jih je ki težko zanosijo, ali imajo ponavljajoče splave, kolkio jih je, ki se za otročka trudijo in koliko jih je, ki ne vejo, kaj pomeni truditi se za to, da bodo mame in veselo izkoriščajo sistem, ki je bil namenjen nekim drugim potrebam.

In predvsem nočem, da me tlačijo v isti koš kot vse tiste, ki to izkoriščajo. Mene to, da nekatere to počnejo ne moti, moti me, da se to že ob diagnozi nosečnosti predpostavlja. Koriščenje bolniškega staleža, namreč. In moti me to, da mene enačijo z njimi. In žal mi je za vsako, ki mora po sili razmer bit doma, ker mi je popolnoma jasno, da bi tudi ona bila rada zdrava in si tudi ona želi, da bi bilo z njenim malčkom vse ok.

To je bil namen začetnega pošta in to sem tudi večkrat vmes povedala. Jaz z veseljem plačujem davke, za vse, če bom le jaz dobila, kar rabim, ko bom to potrebovala.

A si želim preveč?

polona2 -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:01:01)

In to vse med službenim časom...

maruškaD -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:03:31)

Auč. :)
Največji problem je ravno v tem, da takoj ko nosečka reče,da je v bolniški - vsi okoli nje - 'hvala bogu' in 'še dobro' ali celo 'kakšna sreča' ! ! !
Namesto da bi kdo kdaj rekel 'božčka, a je vse OK?' ali pa 'revica, a ti je kaj dolgčas?'

Tu je že osnovni problem - s katerim je seveda povezana splošna miselnost ljudi !

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:07:07)

...ja to med službenim časom, ko mam pet minut miru, da si oči odpočijem, k bulim k blesava v eno črno ozadje... Točno tako. In še točno tako, da nikogar ne moti, zaenkrat...Res pa je da mam nonstop rr odprt...in to med službenim časom in doma tudi, pa kaj. Saj ne visim nonstop na njem in tudi narest je treba kaj v službi ni res, delo me ne bo čakalo, narejeno mora bit pa mir.:)-

Eni hodijo na čike med službenim časom pa tud srat grejo, ko jih pritisne...pa se ob to nihče ne obregne, če pa skočiš na RR a to je pa narobe?:zmeden::zmeden::zmeden:

polona2 -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:18:49)

Ja, je narobe, med službenim časom visiš na RR in druge učiš poštenosti, po možnosti si v službi v državni upravi, pa tudi če si kje drugje, med službenim časom se dela, na RR-jo se gre pa v odmoru za malico, to je zame poštenost.

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:23:47)

Al ste kot telički...z glavo v zid...ene in druge :)-:)-:)-

baguSka -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:25:44)

:)-:)-:)- Kot komu paše.:hudicek:

puncica -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:26:58)

Pa dejte no kdo pa dela danes 8 efektivnih ur pa če je v javni službi al pa v podjetju. Sploh čikarji če naštejem kolk hodjo ven na čik pavze hmmmm mal se nad tem zamislite. Se čist strinjam s tem, da če nekateri hodjo na čik pavze zakaj ne bi drugi mal po RR hodil:zmeden2:

Sicer pa za kaj se je že šlo v tej debati:zmeden2:

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:27:29)

Ne nisem v javni upravi...
Kaj pa če mam svojo firmo in sem free lencer :)-

Kaj pa če smo na firmi dogovorjeni, da nekaldici 5 čikovskih minut namenijo RR-ju, da potem lahk pametujemo.

In polona2 te ne napadam tud poštenosti ne učim, ker niti pod točko razno nisem poklicana za to.

In baj d wej sem delala tud v javni upravi in ti lahk garantiram, da sem se hmal pretegna od dela, v nasprotju s splošnoveljavnim mnenjem o javni upravi in tudi ogromno gratis nadur naredila, ne da bi mi kdo plačal, dal za koriščenje ali rekel vsaj hvala - pa sem šla.
In zadaj med dopustom visim na RR-ju. :smajli ki se s kladvom po glavi:

In še enkrat: ne mislim nobenga poštenja učit, ker je to zelo rategljiva zadeva. Vsak zase je najbolj pameten!

A koga moti cigaretni dim na delovnem mestu?

baguSka -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:28:17)

Nekoga neki moti.:zmeden2:

Olivija -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:38:43)

zakaj, namesto da greš na čik ali pa kofi, pač pogledaš na forum, to ti vzame ene 5 minut. Ne mi rečt, da pa ti v službi non-stop delaš ;).

Bi bilo pa fino, če bi "skenslal" vse kavice in čajčke ter forume in skrajšal delovni čas na 6 ur, saj v večini primerov bi bila učinkovitost verjetno ista. :)- -predlog za naslednji referendum.

baguSka -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:40:25)

Ojoj. Jst sm pa 10 ur na forumu. A koga moti?;)

baguSka -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:40:46)

Pa še vedno plačujem državi prispevke.

Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:47:05)

Olivija mam idejo, kam z loto dobitkom ga bo lih za en referendum:

Ali skrajšamo delavnik na 6 ur?

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

polona2 -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 14:53:30)

Ne, samo nekam nestrpno mi delujete, ko se pa kdo ob vas obregno, pa hitro vse obrnete na :)-, res smešno ni kaj, par postov nazaj ste pa udrihale po vsem živem, hinavke.

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>