Anonimen -> Al sam mene to moti? (29.6.2005 6:45:53)
|
Pikec.. Sej imas prav.. ampak ves kaj vse je druzbeno sprejemljivo? Fiiiiuuuu!??! :zmeden: Druzbeno sprejemljivo je, da se zivali goji v majhnih kletkah izkljucno in le zaradi clovekove pozresnosti.. Druzbeno sprejemljivo je, da se med tekstilci ne smes gol kopat.. in ti cist druzbeno sprejemljivo pride kdo zatezit, da vznemirjas njegove otroke... :zmeden::zmeden: Druzbeno sprejemljivo je, da na pogrebu od papeza en mafijozo izjavi, da je njihovo poslanstvo slediti Jezusu.. v ozadju v kadru, pa je taka palaca in bogastvo, da njegove besede takoj izpuhtijo v nulo.. Druzbeno sprejemljivo je celo to, da grejo ljudje na volitve volit ljudi, katere potem kritizirajo. Se mi zdi, da jih volijo samo zato, da imajo koga kritizirat.. Druzbeno sprejemljivo je, da oddamo dohodnino.. :zmeden::zmeden: , ker se je en bizgec, tako spomnil.. Druzbeno sprejemljivo je, da ljudje na poroki obljubijo nekaj, kar jim drugi napisejo in pod nos porinejo.. In..... Tega je toliko, da tem ne bi nikoli zmanjkalo.. Drugace pa konkretno za to temo... bi jaz vse nosecnice poslal na porodnisko od 4 meseca dalje.. ker ce se odrecemo druzbeno sprejemljivi vojski, je denarja vec kot dovolj.. Brez tezav bi lahko vsaki nosecnosti pripadalo vsaj en teden toplic ali morja ali hribov mesecno.. na drzavne stroske. Ce pa bi se dusna mafija odpovedala se raznim letalom in sluzbenim ugodnostim, ki jim ne pripadajo in ce bi Drnovskov pes zivel tako kot vsak drug normalen pes.. bi pa lahko nosecnicne imele 4 kratno vsoto danasnje porodniske. Druzba v kateri nosecnice delajo.. hkrati pa mladi zdravi ljudje lezijo na zavodu, je bolana druzba. Denar je najbolj idiotska zadeva na svetu, ki jo je potrebno cimprej ukinit.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy
|
|
|
|