tulpek
|
Na hitro sem vas prebrala za nazaj... in ne vem več, kaj vse je za komentirat. Mali je omagal in zaspal. Baje je lahko povečano kakanje tudi zaradi zobkov, vsaj tako mi je P rekla. Smo nabavili Dologel, ki naj bi bil za mazanje. Calgela se ne dobi več, razen morda tam, kjer še niso prodali zalog. Gengigel ne pomaga nič. Ena 2kica je zunaj, druga je tik pred tem, poleg tega se pa nakazujejo še zg. 1kice, sem videla od podrobnejšem pregledu. Upam, da bodo ti zobki prišli hitro ven, sp. leva enka ga je 14 dni mučila in bila tik pod površjem. Zdaj mi je jasno, zakaj je ponoči jokal, ko sem ga hotela pristavit je pa želel glodat bradavice . Larilu, čestitam za rojstni dan . Nabavili smo Cam stolček, v soboto, ko je bil v akciji. Sedaj čakam na dostavo. Jutri pa gremo verjetno malo v nabavo, ker rabimo nekaj novih cotk, menjavam na 74, ker mu je ostalo vse prekratko. Bodije imam (po zaslugi dolenjke in MC), na pižamice čakam (spet dolenjka...), nekaj hlačk in kakšna majčka se najde, več pa bo treba kupit. Najbolj zanimivo mi je, da smo pri bodijih št 68 kar preskočili... imam samo 4 (ki so mu sicer še komaj prav in jih še nosi, ampak jih rabi več kot 4), drugače je pa ponosil 62 iz h&m, ki se mi zdi, da so večji in potem smo kar na 74 šli in mu je čist ok. V glavnem, rastejo ti naši mulčki in zobki Dolenjka, lepo je tvoje dete .
|