sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Hej, hej, jaz edino v petek ne morem, ker gremo na Hrvaško k notarju in odvetniku urejat zapuščinske in zemljiško-knjižne zadeve. V četrtek (jutri) pa z veseljem, žal, pa vidim, da Mateja ne more. Naš Klemen ima danes slab dan, 2x se je že zvrnil ko čok (Sašek, a nisi ti nekaj pred kratkim spraševala v tej temi ). Skratka startal je na moj mobilc na tabureju, ga tudi uplenil, in go ja držal z obema rokama (res ne vem, zakaj je rabil obe), se je seveda zvrnil po dolgem in počez - lovljenje na roki je zaradi mobilca odpovedalo). Kasneje je bila usidna hoduljica... Zdajle se tolaži pod levo , hud dan... , Sicer pa sva imeli s smučarko že zjutraj dvoboj, punce, uživajte z malčki, ker imajo pubertetnice včasih dobesedno okisane možgane Čili, če se boš podala kak v tvoj center, javi... Pred kratkim sem jaz omenila, da našega škrata večkrat vrže in da ga moramo imeti skoz na očeh. Tako kot Klemen tudi Ažbe včasih drži kakšen predmet z obema rokama in ko ga zanese se ne more ujeti, ker ima samo dve roki. Predmeta namreč ne spusti in pade kolikor je dolg in širok. Nos pa tišči povsot tam kjer so kakšne pasti za buško staknit. Zdaj je malo bolje, ker se je naučil na rito usest. Vendar vsaj enkrat na dan sigurno zleti kam, da je sirena na polno. Pubertetniki: Nimamo še izkušenj, ker je Ažbe zaenkrat sinček edinček. - Razen lastnih seveda. Avtosedež: Naš je zaenkrat še v lupinici. Vendar mu je že tako majhna, predvsem ozka. Naš debelušček je čisto zmučkan notri. Mu je zato še bolj vroče. Tudi meni ustreza, da ga imam spredaj, sploh, ker zelo rad tuli v avtu in ga lažje zamotim. SN: Ta teden naju ne bo v LJ. Mogoče naslednji teden. Menda prihajajo topli dnevi in bo treba nabaviti sandalčke. Zobki: Pri nas še kar čakamo na prvi zobek. Upam, da se kmalu pokaže, ker reveža tako dlesni srbijo. Noči - no coment. yenny: Ali imaš kakšen recept kako prepričati otroka, da vzljubi voziček.
|