lean
|
čili ful lepi sandalčki, kolk si pa dala, jaz bom tud še mal počakala nakupom, se pravi na razprodaje, saj so verjetno otroški čeveljci tud, ali ? sasek dobr si se to odločla namest njega, moj se verjetno zraven tamale drl daj ji joško,kakšna mamica pa si, sam da bo mir, ga že vidim. Upam da bomo mel še takrat ta forum, bo ziher zanimiv tole. Sedež je lep, midva oz. jaz bova verjetno tud podobnega kupla, mi je cena še solidna, tile avtosedeži so totalno predragi za najino finančno stanje. Sam je res bogi, da ga še zdaj mučijo krčki oziroma neka hrana, verjetno je res brezveze, da se držiš diete, če ni učinka. Karkoli ga muči, naj čimprej mine. Sem pa prej že pred osmo uro morala k njej v posteljo, je bilo že dretje, ker je bla sama. Naša pa ima spet obdobje, ko noče sama spat, moram bit do dve uri pri njej, drugače se skoz zbuja in joka. Pa zadnje dni ma nove poze spanja, že od drugega mesca ni marala spati na boku, zdaj bi samo tako spala, seveda z glavico naslonjena na moj pojšter, pa ponoč se vmes obrne na trebuščka pa kar tako spi. Do zdaj pa je obvezno hotla spat na hrbtu, si skoz neki zmišljuje, bi moj rekel