sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Moja favoritinja je bila 14 letna pevka z violino, drugi pa plesna skupina Kitty. Moja tudi . Škoda, ker ni šla naprej. IZVIRNO SPOROČILO: Mož* IZVIRNO SPOROČILO: lean Dobro jutro mala se igra na otoku, no enkrat se je že jokala, se je zvrnila na igračo in že jok, kako je občutljiva moja favorita sta pa zmagala , develsi so bili itak zakon. mož ni kaj, Klemen ne sme manjkat, če je zbrana vsa družina pred tv . Jaz sem se kar po talentih spravla v posteljo, sve imele kar pestro noč, kot zvečer se je tudi ponoči skoz zbujala in . Pa sem ji dala zvečer sirup za zmanjševanje vročine pa ni prav pomagalo, je bla skoz nekoliko vroča. za Lano, Neva zaenkrat še kleči ob opori. Dober dan! Naš je čisto zdrav, kar ga ne ovira, da se prav tako ne bi zbujal vsakih 20 minut. Vsak dan je slabše; če je včasih še zmogel uro do dve, je sedaj na stalnem priklopu . Moja favoritinja je bila 14 letna pevka z violino, drugi pa plesna skupina Kitty. Pri nas je zadnje dni katastrofa. Ažbe se skoz zbuja. Vsako noč pride nekaj kritičnih ur (med polnočjo in četrto uro), ko ga samo položim v posteljo, se vležem in čez 5-15 min se začne ful jokat in ga moram nosit ali pa priklopit. Včasih se ni tako jokal, se je samo zvijal in tarnal. Jok je sledil, če ga nisem takoj dvignila. Dveurno obdobje spanja je postal že cel luksuz. Jaz sem kot zombi. Nimam pojma kaj je to. Sumimo zobke, čeprav ni nič kaj videti. Samo dlesni si drgne kot zmešan in se slini. Punce, ali je bilo pri vas tudi tako? Kako dolgo to traja? Dnevi so brez večjih posebnosti. Je bolj tečen. Verjetno zato, ker ni naspan. tudi podnevi je spanje postalo slabše. IZVIRNO SPOROČILO: čili Če bi jest zdele Ažbeta peljala k P bi najbrž posumla na zlorabo je potplut po celem telesu... ... Tako je bilo pri nas ene 14 dni nazaj. Sedaj je že malo bolj spreten in se je naučil sam usest na rito, ko želi zamenjat lokacijo. Še vedno pa ga vrže po tleh ali v kakšno pohištvo. Sem danes preprečila ena dva zeloooo grda padca. Je kar preveč pogumen, sploh, če vidi da ima kakšne roke blizu. Se kar spusti. Je pa začel plezati po meni kadar stojim in mi hlače dol vlečt . Jasno pokaže, če želi na roke. IZVIRNO SPOROČILO: lean moram it, mi bo mala rožo uničla, tolk listov je že utrgala, očitno še ne razume besede ne. Še mobitel ji ni več zanimiv, tako so ji všeč ti zeleni listi Naš tudi obužuje rože.Se mu učke kar zasvetijo, ko jih vidi. Pri naših jih je že skubil. Jaz pa nimam nobene na tleh. Sem vse umaknila na varno višino. Je enkrat eno vrgel na tla. Je šla roža par cm mimo glave. Bi lahko lonček in vso prst dobil na glavo . Uf sem naredila dolga čreva.
|