yenny
|
Mi imamo dež,tako,da če ga katera rabi pošljem brez problema! Včeraj je pri nas tako pihalo,da smo sicer prilezli ven in se tudi obrnili,ker je bilo prehudo! Moj je vseeno šel prižgat svečo na Žale in posledica je boleče uho! Revček!Pa še moški,potem veste kako je bogi!Upam,da ne bo obležal! Kar se tiče jo imam že lep čas in sedaj se po nekaj mesecih celo umirja,ker je bila na začetku tako močna,da nisem bila za nikamor! Našo sem dala spat,je v trenutku zaspala,jaz pa kuham zelenjavno juhico,da bo imela za kosilo kaj ven pljuvati! Sva vsaj toliko napredovali,da je sadne kašice,pa kakšno skuto in podobne zadeve,pri zelenjavi pa ne popusti niti za malo! Tudi krompir ji ne gre v ritko! Imamo pa še en velik problem,ker naša ne prenese drugih ljudi. Še tiste,ki jih videva redno ji kakšen dan ne sedejo in vpije,da je groza! V petek sva šli na plavanje in kaj hujšega,ko jo je vaditelj prijel,je bilo vsega konec in se ni pomirila do konca,tako,da sem jo mogla dati ven iz obroča! A so vaši tudi tako občutljivi! Naša kamor pride,rabi ful časa da sploh pusti,da jo kdo ogovori. Pol so pa eni pametni,da je razvajena,pa da se sigurno premalo druži z ostalimi! Bi jih kar za vrat! Taka pač je,kaj naj!Kje pa piše,da nam morajo biti vsi všeč! Ne vem pa,kako bo zgledalo uvajanje v vrtec-ampak o tem bom takrat razmišljala!
|