|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.2.2010 21:34:57   
K_a_t_i
A sem edina, ki sploh ne in nisem razmišljala o 3D user posted image Men se zdi škoda mojga časa, da bi še tam okol skakala user posted image .
Da ne bo pomote - so mi všeč vaše slikce, delim vaše navdušenje, samo mene pa ne potegne.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.2.2010 21:40:21   
m_o_i
K_a_t_i mene tudi ni prav nic vleklo tja, ampak je moj reku, da ce se mora kak UZ placat, da pa pejmo na ta 3D (en samoplacniski UZ okol 30ega tedna mi je predlagala moja G-da se prepricamo o vstavi). in zato sem sla, drugace ne bi...
Tak da...ja, je lustna zadeva, ampak tudi jaz nisem od vzhicenja z mize padala... 

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.2.2010 22:10:56   
m_aja
Sky3 hvala za informacije

K_a_t_i  jaz tud nisem razmišljala glede tega, hočem bit presenečena kak bo dete zgledalo user posted image pa škoda mi je denarja ga rabim za kaj koristnejšega kar bo otroku prišlo tudi prav 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
25.2.2010 0:30:50   
fiška33
Dober večer
nannygirl in moi, fantastične slikice bebic user posted image .
Jaz grem običajno dojenčke kar na You tube pogledat, vpišem baby 30 week in mi vrže ven 4d ultrazvoke al pa nedonošenčke, da si malo predstavljam, kak smo že veliki, ampak takole pogledat svojega, je pa verjetno čisto posebno doživetje user posted image . Ko bom jaz rodila, bom verjetno jokala kot dež user posted image .
O 3d pa tudi jaz nisem razmišljala, saj sem imela info, da to stane cca 80-100 €, kar se mi je zdelo pa absolutno preveč.

Julka, tista nosilka iz Riba raca rak fajn zgleda, pa tudi draga ni, tako kot so tiste iz Mojškratek. Hmm, mogoče bi si jaz še kako privoščila za čez dve rami, ker sling z obroči je samo za eno ramo user posted image . No, pri tem za čez dve rami, me edino skrbi, da je precej blaga in da mi bi bilo poleti prevroče user posted image . Ja, najbolje bi blo imet oba user posted image .

Hvala vsem, ki so se potrudile in mi razjasnile mojo borbo z dokumenti. Kaže da se ne bo treba poročit, in spreminjat dokumentov, otročička lahko prijavimo k fantu na stalni naslov, (bo zarad vrtca verjetno kasneje bolje), Milena pravi, da tudi SG občina da 100 €, očetovstvo se lahko baje prizna na vseeno katerem uradu, Katy83 so v MB rekli, naj to urejajo šele po porodu ... Za danes pomirjena! user posted image

Danes smo imeli še zadnjič MŠ. Res se mi zdi, da so MB porodnišnica lepo pripravljeni na porode user posted image . BTW, ni klistiranja, katero je že to skrbelo user posted image ?

Evo, moja nova dilema, jajčka. Tiste, ki jo niste kupile - dobile v kompletu z vozičkom ... Se vam zdi pomembno, da bo šla jajčka na vaš voziček? Boste kupile zraven tudi tisti nastavek za v avto? Kaj pa tiste, ki ste jo kupile v kompletu? Kako je z nastavkom za v avto? Za nekatere jajčke piše, da se dajo pritrdit tudi na nakupovalni voziček. Kako si ve predstavljate nakupovanje npr. v BTC ali večjem trgovskem centru? Imajo jajčke običajno pralno prevleko? Na Bolhi nekateri prodajajo samo letno prevleko za jajčko ?? Kolko je to pomembno? Kaj pa strehica? Pa dežna prevleka? Pa barva user posted image ?
Moj plan je takšen. Kupila bi rada Maxi Cosi lupinico, ki gre tudi na Queeny voziček. Fino bi bilo, da dobim zraven tudi nastavek za v avto. Nastavek bi bil v mojem avtu, v ta velkem, bi se pa že dragi pomatral, da bi jo vsakič pravilno pritrdil user posted image . Sem zlobna? user posted image

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 25.2.2010 0:39:53 >

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
25.2.2010 8:42:23   
Teja K
Dobro jutro majčice... sem našla minutko, da vam se javim...

Sine je zbolel zato nimam popoldan nič časa ko pridem iz službe, v službi pa sedaj nimam časa, da bi vam pisala, vas pa preberem obvezno...

Sem videla, da je veliko govora o papirologiji. Bi samo dodala, da ima Živepo prav, samohranilstvo je potrebno dokazovat na sodišču, kjer se tudi določi pri kom bo otrok in koliko preživnine se bo plačevalo, to se potem tudi vpiše kot dohodek pri raznih napovedih... Če pa sta dva prijavljena na različnih naslovih pa ni mus, da je mama samohranilka, pač ob oddajanju raznih vlog vpiše obojne prilive.

UZ 3 D - Kati tudi jaz nisem pomislila, da šla na 3d al 4 d, še na njuhalni nisem bila... tako, da nisi edina...

Nič moram šibat dalje delat, pa upam, da bo sine do naslednjega tedna zdrav in bom vam potem spet lahko pisala in bolj natančno odgovarjala in sledila... pridne bodite in pazite nase..

Aja Sladoled - ne se sekirat, jaz ga pojem na tone user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
25.2.2010 9:10:48   
emibu
če sem jst prau prebrala delajo 3d use do 30 tedna pa še potem ampak potem ga pač ne spravjo več na eno slikco user posted image
kati-tut jst sem mela na začetku same minuse tegfa 3d-ja še zdej se mi zdi škoda denarja po eni strani bi mu rajš kupla nov gugalnik sam k me tko firbec matrauser posted image da ga morm vidituser posted image

če lahko še neki na to temo pripomnim..če sesteješ use skupi kok morš letat okol za urejenja samohranilstva(potni stroški) kok živcev ti gre po teh naših preljubih slovenskih uradih se ne splača..poleg tega sama želim pa četud dobim tistih par evrov manj da je moj otrok pisan kot da živi v dvostarševski družini še prehitro lahko pride do samohranilstva takrat pa bo potrebno to urejat...
Te paporji mene prau ubijajo..jst morm zdej do notarja za preživnino pol to nest na csd še prei ločeno gospodinjstvo prjavt spremenit naslov posledično tut osebno itduser posted image spoh nevem kje nj začnem pol pa še z aotroški dodatek pa ka še use hjaouser posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
25.2.2010 9:11:39   
larisa2002
Jutrouser posted image ,

Še katera začne hodit v materinsko šolo 2.3. v Mariboru?

Naš bebi pridno raste in rogovili v trebuščku enkrat dobim udarec v kolk drugič v rebrauser posted image prav zanimivo :).
Danes sem 30 teden in 1 dan. Kako čas beži.

Lep pozdrav,user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
25.2.2010 9:17:52   
Teja K
Larisa jaz začnem 2. 3. hodit v šolo za starše ampak v Ljubljani v ZD Šiška user posted image

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
25.2.2010 9:26:29   
julka8
jutro!user posted image
kak je pa dans lep sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image viiiii, spet bom razmišlala sam o morju in pomladi, poletju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, pa da mal pokomentiram, k mam mal več časa...user posted image user posted image
sky-ne ne bova šla rihtat da bi bla samohranilka, mi ni glih do tega... mislna sm bolj a morm sklent preživnino z mamo, čeprov dobivam pokojnino (morm podpisat da ne bom vzela dodatka od države, k je pokojnina višja, obojga pa pač ne dajo..user posted image ), ampak bom pol probala tut s štipendijo, če bo kej - kere dohodke se že upošteva pri tem?vse za lansko leto al kako? pa a vse, al sam tist kar je presežen cenzus (recimo študentsko delo...). aja pa kako je pol s tem kdo mene uveljavlja v davčno olajšavo, vrjetn še kr mama, ker sem študentka pod 26 in da bo še naprej pokojnina...????user posted image user posted image
kati-js tut ne grem na 3D, sm neki časa razmišlala, pa mam tak in tak čez dva tedna ultrazvok pr ginekologinji, user posted image bomo pa u živo tak vidl že čez približn 10 tednovuser posted image user posted image user posted image
kako je s to vstavo, a zdej okol 30.tedna naj bi se user posted image obrnu ponavad, če ja al kako? pr men u trebuhu je zadne par dni divje, mrbit je to to..user posted image user posted image
fiška-ja men se zdijo te slingi kr ugodni, pa fajn verjetno za nosit, sam zgleda kr zahtevno to naštudirat, kak se to gor namontira?? user posted image (se še nism tolk poglablala...). glede lupince pa smo jo mi kupl u kompletu (jane slalom pro), ne razmišlam še glih, kakšna bo "logistika nakupovanja"user posted image user posted image ,... ker ne maram glih gužve in nakupovanja, če bo nanesl pa pač ja.. bolj upam, da ne bo prehitr premejhna...user posted image nastavka za v avto pa nimamo, bomo s pasom prpenal.

no js sm pa dans user posted image točno 30 tednovuser posted image user posted image

lp, grem pojest banano, cukr paduuser posted image user posted image

(odgovor članu larisa2002)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
25.2.2010 10:18:10   
Angel_Tian
Prav lep sončen pozdarv vsem.

Sem do zdajle že pridno garala, za malico si pa vas privoščim user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
25.2.2010 10:21:08   
Sky3
Julka8 če ne želiš, da ti upoštevajo dohodkov staršev, moraš v vsakem primeru urediti preživljanje tebe s strani staršev. le tako se "ločiš" od njih. zdej kako bi to uredila glede na to, da prejemaš pokojnino, se raje pozanimaj na socialni. pri meni je tako, da bomo pač pri notarju podpisali, da bom prejemala preživnino (drugih prejemkov nimam)... starša me ne bosta mogla dat v olajšavo, ampak to ne bo nič novega, saj je bilo tudi lani tako - sem dosti delala prek študenta in ni bilo smisla. glede študentskega dela ti upoštevajo samo znesek, ki je presegel cenzus, gledajo pa za lansko leto, ja.
Najbolje, da stopiš do socialne delavke in jo vprašaš za mnenje, glede na to, da je tut tvoja situacija mal specifična user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
25.2.2010 10:30:09   
emibu
po mojih informacijah če se hočiš odcept os staršev prijaviš ločeno gospodinjstvo in tko ne spadaš več v gospodinjstvo staršev in pri davčni olajšavi ti potem napišeš svoje prihodke prihodke otroka in njegovega očeta če ste prijavljeni vsi skupaj..
jst bom menda diplomirala s temi papirji nouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
25.2.2010 10:36:36   
julka8
aha tko gre, sky hvala, sej najbol me je to zanimal če se zmeri preživnino sklene s staršiuser posted image kolk pa to kej stane pr notarju, a velik? a to je treba prej zrihtat predn se gre na csd al lahk tut pol pa se jim pol prnese to dokazilo?
ajoj, ti papirji... 

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
25.2.2010 10:40:12   
julka8
glede ločenga gospodinjstva pa u bistvu tut nevem, emibu boš mrbit ti bol vedlauser posted image user posted image živela bova pr fantu, oni majo skup dve bajte (ena je prazna, tam si rihtamo, u drugi pa živijo zdej oni in tut sam ta bajta ma cifro, je prjavlena, tle ku bomo mi, ni nč...) js bom mela stalno bivališče še kr doma, fant pa tut...a pol si mormo to posebi zrihtat da bo še z njegove strani urejeno, k drgač je on zaposlena za določen čas, ga je mama že odjavla...user posted image user posted image upam da sm kukr tolk jasno napisala...user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
25.2.2010 10:45:43   
Sky3
cene pri notarih se lahko kr razlikujejo. mene to še čaka, najt enga blizu in ugodnega, ne vem pa točno, koliko naj bi to stalo. je rekla socialna delavka, naj kr pokličem prej in prašam kolko stane (da premerjam cene) in če že v naprej pripravim "dokument" in ga samo poštempla al ga bomo tam sestavili. in baje naj bi notar sam že poslal izvod dokumenta tudi na CSD.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.2.2010 10:46:26   
emibu
če ga je mama odjavla stistega naslova kje pa je pol prjavlen?user posted image tole nisem stoprocentna vendar mislim da če se želite prijaviti kot družina ki živi skupaj se morta vidva prijavit na isti naslov če pač hiša nima hišne številke se pozanimaj na uradu ali se pol kr šteje pod tisto hišo kot prizidek al pa kaj podobnega potem samo prijaviš ločeno gospodinjstvo jih pa nč ne zanima kje pa kok lohk sta u eni sobici pa mata ločeno gospodinjstvo to ne hodjo okol po bajtah preverjat..

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.2.2010 11:32:53   
Angel_Tian
sabri - super, da je tamala ok in pripravljena na vrtec user posted image
Naš mali ga pa zadnji dve noči nekaj mučka. Dobi vročine 38 ali 38,5 - pol mu dam calpol in je zjutraj vse ok. Sem ga včeraj potem kljub nočni vročini dala v vrtec in ni imel vročine. Tudi doma sva jo popoldne večkrat merila in je bilo vse ok. Evo, ponoči ga je pa spet skuhalo. Zjutraj pa spet vse čisto vredu. Me zanima, kako bo kaj danes čez dan user posted image Mislite,d a se mu kaj na kup pripravlja?

Moj dec je na žalost preveč len,d a bi se vsak dan bril. Zato si je omislil mašinco, ki jo je potem tudi dobil za božično darilo. Ampak tudi to ne pomaga. Pa bi se komot vsaka dva dni bril, ampak on dnevno nima teh dveh minut časa user posted image user posted image
Jaz sem že bolj eksperimentirala z "britjem na slepo". Sem poskusla s hladno vodo in ogledalom user posted image user posted image Ni bilo najbolj uspešno. Zdaj pač tak na pamet potegnem z britvico in potem preverim, kje je še treba kaj popravit user posted image user posted image user posted image Sicer pa noge lahko še fajn narazen dam user posted image user posted image

nanny.girll - super slikica user posted image

sky3 - odlično tole. Si le prišla do super novice glede teh prihodkov user posted image
Za tisti denar, ki ni enak denarju namesto paketa - to pač večina občin da mamicam ob rojstvu otroka. Ampak kolker sem tu zasledila, naj bi v LJ dobili ta denar samo socialno ogroženi al tak nekak.

moi
- super, da vam je tako lepo uspel pregled in da je vse kot mora bit. Pa lepa slikica user posted image

jolcica - zdaj veš, da moraš naslednjič dve porciji sladoleda imet pripravljeni user posted image

gromska - vsekakor bolje imeti vsak dan pol krožnik kot pa dobiti tisto enkratno pomoč od občine user posted image

kati - ne, nisi edina, ki ne razmišlja o 3D. Sem jaz enaka user posted image Pa poleg časa, ki ga imam vedno premalo, mi je tudi denarja škoda - kaj čemo, če sem tak škrt user posted image Nisem niti prvič in niti zdaj ne bom šla na noben pregled, ki ga je potrebno plačat. Sem staromodne sorte, saj spola tudi do poroda ne bom vedela user posted image user posted image

fiška - no, lepo, da ste uspešno zaključile MŠ - torej ste zdaj na vse pripravljene user posted image user posted image

Jaz nimam jajčke, ki paše na voziček, ker sem posebej kupila. Smo pač Tiana malo večkrat dvignili in prestavili user posted image Bomo tudi zdaj tako.

teja k - naj se ti sine lepo pozdravi user posted image

emibu
- kaj zdaj ti urejaš? Ločeno gospodinjstvo ali stalno bivališče? Ker, če urediš ločeno gospodinjstvo na tvojem stalnem naslovu, imaš lahko poleg tega začasno bivališče na naslovu tvojega fanta. Pa ni potrebno novih dokumentov.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.2.2010 11:43:28   
Angel_Tian
julka8 - moje dete je bilo že na pregledu v 24. tednu obrnjeno na glavo. Ne vem, če s tem obračanjem glih do 30. tedna čakajo user posted image Je pa spet tak - eni prej, drugi kasnej user posted image

Iiiiiiiiiiiiiii, ene ste že na tridesetki, kako lepo. Meni se je včeraj zaključil 28. teden user posted image

Jaz vam pa moram danes mojega dragega pohvalit. Se je na parceli malo lotil zemeljskih del user posted image Za hišo imava namreč fuuuuuuul breg in se zemlja zdaj lepo kruši dol, ko se otaplja in škarpa še ni narejena. Zdaj pa je treba vso tisto zemljo stran zvozit. Dostop je možen največ s šajtrgo. Malo je sicer bil jezen, ker jaz za danes nisem mogla dobiti dopusta, da bi mu pomagala, ampak se je pomiril in se le lotil dela user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.2.2010 12:59:06   
katy83
pozdravljene majske babike. user posted image

evo, ko pa sem jaz v polni bojni pripravljenosti, da bi komentirala, pa mi RR tak počasi dela, da bom znorela.

Punce, kaj pravite na to vreme? user posted image  To pa je že bolje. Se mi kar lušta vozičkanja in rolerjev. Ja, malo bo še treba počakat. user posted image

Najprej hvala vsem, ki ste mi s svojimi vzpodbudnimi besedami polepšale tisti moj user posted image  dan. user posted image   Vidim, da pač nekateri ljudje full komplicirajo in se sami sebi smilijo.

Zivepo, ti si me najbolj navdušla s tistim razmišljanjem, da pač daš otroka kasneje spat. To sem jaz tudi že parkrat komu omenla, pa so me vsi samo debelo gledali kot da sem čudna. No, zdaj vidim, da so čudni oni. user posted image   Aja, pa včeraj sem izvedela koliko si ti mlada. Po tvojih izkušnjah sodeč, sem bila ziher, da si starejša. Me je Fiška kar šokirala, ko mi je povedala, da si tak mlada. user posted image  No, in tu je še en dokaz več, da lahko nekatere punce zrelo razmišljamo/razmišljate že veliko prej kot si eni mislijo. Pa še to. Spet sem sanjala tvojo Pio. Očitno mi je ta tvoja pikica všeč. Sem sanjala, da je prespala pri meni, pa ko sva se zjutraj zbudili, sem jo vprašala kaj bi rada jedla. In mi je zabrusila, da najprej ji moram noseka ščistit, da bo lahko jedla. user posted image
Pa Emibu, tvoje besede, kot bi sebe poslušala. Jaz sem si rekla, da če bo ne vem kak hudo, bom rekla, da je fajn, pa da uživamo. Ma naj se potem v rit vgriznejo. user posted image
Barvar - tudi tvoja izjava mi je bila všeč. Zdaj uživaš v dvoje potem pa pač v troje. user posted image

Angel_Tian , upam, da te kislina ne peče več. user posted image  Saj veš, včasih pač mora past tudi kakšna taka tema, ki zgago povzroča. user posted image

Ma, kaj, carice ste vse. user posted image

Pohorska kavarna- vidim, da vas je kar nekaj navdušenih. Ja, kaj, se bomo pa enkrat tukaj dobile, ne? Pa res imajo poleti tak fajn, ko je vrt zunaj, pa od lani so igrala. UUUUUU, že komaj čakam. user posted image

kilogrami - jaz na tem področju ravno ne smem kaj dosti jamrat (kar se tiče nosečnosti). Do zdaj sem šla gor 9kg, tak da ni neke panike. Pa zadnja 2 tedna mi nič kaj ne gre gor. Imam pa full urejeno prebavo, tak da bravo jaz. user posted image   Če pridem do poletja na svoje kg sem zmagala, če pa še kaj manj, pa si itak zaslužim olimpijsko medaljo. user posted image

sposojene cotike - meni so ljudje kar sami ponujali. Pa vse kar sem dobila, sem dejansko dobila. Ostane meni. Ker s sposojenimi bi verjetno res težko, bi se non stop sekirala zdaj sem pa zapacala, pa kaj če ne bo šlo dol...user posted image  Edino kar moram eni kolegici vrnit so zimski kombinezoni, ker pač ima brata, ki bo verjetno počasi tudi kaj imel in je rekla, da so pač ti kombinezončki bili kar dragi, pa da itak pri takem malem jih ne uničiš.

3d - tudi jaz nisem bila na 3d uz, ker pač...ja, € pa to. Zdaj mi je malo žal, ker če bi šla bi vsaj našega brckota videla, zdaj pa že 3 mesece nič. user posted image   No, danes teden, se bo tudi to spremenilo.

Tako stroj je opral, grem posteljnino za user posted image  obesit, pa še kaj naredit po hiški, da ne bo dragi iz službe prej prišel. Kosila ne rabim kuhat, ker mi ga dragi prinese. user posted image

lepo se imejte
Katy

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.2.2010 13:45:49   
Angel_Tian
katy83 - jaz današnji dan prav uživam, čeprav v pisarni. Imam pa lepo odprto okno, šefa na terenu, bolj malo dela - sem se pa orng lotla narest red v pisarni. Ta moj šef je tak nemogoč no. Vse se mu nalaga, nič ni pisarniški tip - zakaj se pol čudim, da je tudi njehova hčerka tak furjasta user posted image user posted image
Moj dragi pa uživa z lopato in šajtrgo na parceli user posted image Bi pa jaz tudi raje bila tam, sploh ko mi je prejle razlagal, kako si je na terasi lepo privoščil malico user posted image user posted image

Hahahahahaha. To da daš otroka kasneje spat, če si kje, je čisto normalno. Pri nas itak nimamo nekega pretiranega urnika glede prehranjevanja in spanja. Lani je mali bedel za novo leto do enih, letos že do pol treh, zdaj nas bo pa tak že on spravljal spat user posted image user posted image user posted image Katy, za take stvari se pa res ne smeš obremenjevat. Otrokom pa tudi ne škodi, če kdaj malo ven iz ritma "padejo" user posted image
In ja, zivepo je res mlada in je Pia super punčka. Ji ni nič škodlo, ker je kdaj malo kasneje šla v postlo user posted image

Hvala, moja kislina je danes še nekje skrita user posted image user posted image

Uživaj še naprej tole krasno popoldne.
Komaj čakam, da bo dan za dnem tako in da ne bo treba v pisarni sedet user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.2.2010 14:56:35   
emibu
angel_tian-ločeno gospodinjstvo bova prijavila na njegovem naslovu tko da si morem uredit papirje z tam..

katy-user posted image user posted image e mi grejo pa tok na žiuce nj rajš kej koristnega povejo ne pa to mislim ka najem se nj tut zdej za dve leti naprei isto k naspim al kajuser posted image hjooiuser posted image user posted image user posted image

3D-sem se tut jst premisnla nazaj da negrem hočem presenečenje hočem vidit obrazek našega malega ko se bo rodil in nič prej k vragu še ta babji firbecuser posted image za ta denar mu bom kupila ležalnikuser posted image user posted image

hjoi naš mali mi pa pod rebre rine se mi zdi da mi jih bo use polomu nouser posted image ka si pa on predstavlauser posted image da se boma oba furala na vozeku jst zraven njega na invalidskemuser posted image user posted image

ko smo že lih pr letih zivepo kok si pa stara pol?če ni skrivnostna tajnostuser posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.2.2010 15:25:31   
julka8
emibu - mal sm se čudn izrazla, misln sm da ga je odjavla iz tega, k je bil prej prek nje zavarovan, v olajšavi njej.. no se bo treba pol še mal pozanimat, upam pa da ni več velik tega rihtanja, k nimam vole za papirje in ne za letanje po teh pisarnah... user posted image

glede teh komentarjev, nama največkrat povejo, da naj se naspimo, k pol ne bomo več spal... pa da naj to pa ono pa tretje...  sej vem, da eni hočjo sam dobr, ampak eni so pa včas tut mal žleht..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.2.2010 15:36:44   
milena2222
Ojla.
Hvala za lepe želje,zgleda so pomagale,slabo mi ni več tk fejst,tud bruham ne več,kislina pa se je tudi malo umirila.
Danes sem imela pregled,dete ima ze cca 1800 gramov ( v ponedeljek nastopim 32.teden ),je pa še kr na nogah.Jaz upam,da se bo obrnil,g.ni kaj rekel glede tega...Sem pa malo na net-u pogledala,pa se zgleda čisto različno obrnejo a ne?Eni tudi tik pred zdajci. Sem pa 1/2 kg shujšala od prejšnjega mesca,po moje zaradi težav z zdravjem pa ker me kislina daje me je kr strah jest,čeprav moram priznati da nekega pretiranega apetita tako nimam zadnje čase.
Čestitke vsem za uspešne preglede in lepe slikiceuser posted image ,tiste, ki vas čakajo pregledi,pa pošiljam user posted image
Zdej pa na sonček!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.2.2010 15:41:11   
milena2222
fiska-jaz imam to jajčko,nabavit moram še adapter za na voziček pa nastavek za avto ( probala bom rabljenega dobit ).Kaj pa vem,če je glih pomembno,da gre jajčka na voziček,moja kolegica, ki veliko hodi okrog po zdravnikih s ta malim,pravi,da je pač fajn,da kadar se pripeljeta pred ZD pa mali spi,da ga ne budi,ampak kr lepo prestavi na voziček in gresta k zdravniku...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.2.2010 17:22:31   
Mubi
3D - sploh nism razmišlala nikol, da bi šla prou posebi zdej na ta pregled. predvsem ne zaradi cene. Mogoče bi šla, če bi imela službo.....ampak tud to ne vem....bom že pol vidla kako zgleda najin mali.... user posted image

jajčke/lupince sama sem voziček dobila. brez lupinice, saj sem na internetu našla eno, ki je voziček podarjala, tko da sm kr tkoj zagrabla zanj user posted image user posted image Sem jo pa vprašala kera lupinca gre gor. Pa mi je povedala točno katera gre, tko da sm pol to iskala. Pa sm si jo nazadne sposodla od kolegice, ker jo je ravno odrabla user posted image . V avtu bom mela poslavljeno samo lupinico, brez tistega podstavka - se mi zdi štko da 100€ še za tist podstavek, ker je ravno tko varno brez njega. Mi je pa blo pomembno, da gre lupinca na voziček. Predvsem zato, ker greva velikokrat v trgovino  v kakšen center, pa je bolj enostavno imeti otroka na vozičku v lupinci kot pa v košari. če greva npr. v City park.....

nekaj ste o sladoledu pisale. Lahko ga jemo. tega ki ga v trgovini kupimo. problem bi bil sam pri kakšnemu "šiptarju" ki sam doma dela sladoled - zaradi surovih jajc in posledično salmonelo....

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime za fantka?
podica2

Katero ime vam je najbolj všeč?

Izak (12%)

Vid (25%)

Enej (29%)

Svit (10%)

Lovro (21%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!