katy83
|
pozdravljene majske babike. evo, ko pa sem jaz v polni bojni pripravljenosti, da bi komentirala, pa mi RR tak počasi dela, da bom znorela. Punce, kaj pravite na to vreme? To pa je že bolje. Se mi kar lušta vozičkanja in rolerjev. Ja, malo bo še treba počakat. Najprej hvala vsem, ki ste mi s svojimi vzpodbudnimi besedami polepšale tisti moj dan. Vidim, da pač nekateri ljudje full komplicirajo in se sami sebi smilijo. Zivepo, ti si me najbolj navdušla s tistim razmišljanjem, da pač daš otroka kasneje spat. To sem jaz tudi že parkrat komu omenla, pa so me vsi samo debelo gledali kot da sem čudna. No, zdaj vidim, da so čudni oni. Aja, pa včeraj sem izvedela koliko si ti mlada. Po tvojih izkušnjah sodeč, sem bila ziher, da si starejša. Me je Fiška kar šokirala, ko mi je povedala, da si tak mlada. No, in tu je še en dokaz več, da lahko nekatere punce zrelo razmišljamo/razmišljate že veliko prej kot si eni mislijo. Pa še to. Spet sem sanjala tvojo Pio. Očitno mi je ta tvoja pikica všeč. Sem sanjala, da je prespala pri meni, pa ko sva se zjutraj zbudili, sem jo vprašala kaj bi rada jedla. In mi je zabrusila, da najprej ji moram noseka ščistit, da bo lahko jedla. Pa Emibu, tvoje besede, kot bi sebe poslušala. Jaz sem si rekla, da če bo ne vem kak hudo, bom rekla, da je fajn, pa da uživamo. Ma naj se potem v rit vgriznejo. Barvar - tudi tvoja izjava mi je bila všeč. Zdaj uživaš v dvoje potem pa pač v troje. Angel_Tian , upam, da te kislina ne peče več. Saj veš, včasih pač mora past tudi kakšna taka tema, ki zgago povzroča. Ma, kaj, carice ste vse. Pohorska kavarna- vidim, da vas je kar nekaj navdušenih. Ja, kaj, se bomo pa enkrat tukaj dobile, ne? Pa res imajo poleti tak fajn, ko je vrt zunaj, pa od lani so igrala. UUUUUU, že komaj čakam. kilogrami - jaz na tem področju ravno ne smem kaj dosti jamrat (kar se tiče nosečnosti). Do zdaj sem šla gor 9kg, tak da ni neke panike. Pa zadnja 2 tedna mi nič kaj ne gre gor. Imam pa full urejeno prebavo, tak da bravo jaz. Če pridem do poletja na svoje kg sem zmagala, če pa še kaj manj, pa si itak zaslužim olimpijsko medaljo. sposojene cotike - meni so ljudje kar sami ponujali. Pa vse kar sem dobila, sem dejansko dobila. Ostane meni. Ker s sposojenimi bi verjetno res težko, bi se non stop sekirala zdaj sem pa zapacala, pa kaj če ne bo šlo dol... Edino kar moram eni kolegici vrnit so zimski kombinezoni, ker pač ima brata, ki bo verjetno počasi tudi kaj imel in je rekla, da so pač ti kombinezončki bili kar dragi, pa da itak pri takem malem jih ne uničiš. 3d - tudi jaz nisem bila na 3d uz, ker pač...ja, € pa to. Zdaj mi je malo žal, ker če bi šla bi vsaj našega brckota videla, zdaj pa že 3 mesece nič. No, danes teden, se bo tudi to spremenilo. Tako stroj je opral, grem posteljnino za obesit, pa še kaj naredit po hiški, da ne bo dragi iz službe prej prišel. Kosila ne rabim kuhat, ker mi ga dragi prinese. lepo se imejte Katy
|