katy83
|
ojla babike. Majčice imajo spet dopust. Moram vam povedat kako zelo mi je včeraj pasalo delat. Sem mislila, da me bo kaj križ matral, pa smo imeli kar nekaj pavz, tako da je bilo super. Dober občutek. Še 3x grem delat, pa bo na računu 100€ več. na hitrco še pokomentiram, te pa grem malo vstran od neta, pa mogoče za zapiske. Melia - juhu, za koncert. Je bilo fajn, ne? Jaz sem tudi mislila it, pa je potem tak čas letel, da...ja, smo bili prepozni. Se spomnim, ko sem bila nazadnje na koncertu Dragojeviča v taborski. Jao, kaki filing, ko cela dvorana poje Cesaricu. Bi pa full rada šla 5.marca na Plestenjaka, pa me zanima kako je s temi koncerti in ? ni to malo preglasno vse skupaj. Ne vem. Zivepo - hokej v maskah? To pa zna bit zanimivo. aja, pa tista moja kletvica (PMFŽF). Zdaj PM itak vemo kaj pomeni, in jaz sem potem vse skupaj sebi priredila. FŽF ne pomeni nič, to je samo dodatek, da kletvica ni prekratka. A_T - ne, si ne polomim jezika zraven moje kletvice. Saj vidiš, da še vedno v pune čvekam. Emibu - ah, še prehitro bo zrastla, pa bodo 62 cotke čisto ok. Imam pa jaz tudi največ 62 cotk, pa 74 tudi. Barvar - kaj to si bila pri Rosiću na 3d? No, sprašujem zato, ker vem, da ima on naslednji teden dopust. Pa hvala za kavico. Sicer je jaz tudi ne pijem, je pa dober občutek, če ti kdo kaj ponudi zjutraj. Mi je pa dragi kapučino naredil. Fiška, kje si? Delaš? Uživaš? sem še kaj pozabila? ziher. ajd, lepo se imejte. Katy
|