Angel_Tian
|
No, danes pa malo bolj pridno kelpetate. Moram zelo pridno delat, da vas vmes lahko berem Je krivo to, da je petek in bo za vikend bolj zatišje? Mislim, JAZ moram namesto tašče klicat in se dogovarjat za njen avto za servis. Jao. Kaj te sploh majo avte, če se niti take stvari ne znajo sami zmenit emibu - zakaj pa stojiš tako veliko čez dan? Mene je danes zjutraj krč v mečo, da sem komaj s postle vstala. Ampak prijel me je zato, ker sem se pretegnit hotla in sem očitno nogo preveč stegnila. Ne morš verjet, če ne doživiš Mala, ti si pa res upaš Kaj si ti ja nor, kake lušte mi je zaj s tem obilnim sendvičem naredla. Jaz pa med tednom zajtrkujem samo musli, ker bi se drugače še kaj prej mogla vstat - to je pa glih entolk, da ne grem od doma s praznim želodcem. Če rabiš kako pomoč okol vejic, lahko seminarsko za prebrat tudi meni pošlješ. No, lahko za kakršnokoli pomoč okol slovnice rečeš, sploh ni panike zivepo - otroci vsako novo besedo tako hitro poberejo, da ojejo. Tian je tudi že marsikatero kletvico iz sebe spravil v jezi No, meni ni ravno smešno, ker ne klejem, moj sicer kleje, a vseeno čudno pogleda od kod malemu to Me je pa predvčerajšnjem na poti iz vrtca začel spraševat, zakaj se ljudi, ki umrejo, v jamo zakoplje? Pa če so kake bibe zraven. Da on še ne bi umrl, ker ga je strah teme in tega, da bi ga bibe pojedle Komaj sem mu uspela razložit, da ga še ogromno stvari čaka, preden bo umrl - da mora še v šolo pa v službo, pa potem svoje otroke imet, pa... Uf, komaj sva potem skrenla s te neugodne teme. In me res zanima, kaj so se takega v vrtcu pogovarjali, da je potem s tem začel.