|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
5.4.2010 19:32:47   
divans1
Joj Carly, drži se!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
5.4.2010 19:56:13   
fiška33
Carly, ne morem verjet user posted image user posted image user posted image
Ne morem si predstavljati, kako vam mora bit težko ....
Moje sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
5.4.2010 20:14:38   
Wannabemommy
Pozdravljene

Najprej se opravičujemm ker vdiram na vašo temo že spetuser posted image  ampak sej me že poznate.

Carly - nimam besed ki bi ti jih lahko v tem trenutku izrekla, le to da se drži in ostani močna, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaj pa k razlogu da se štulim, Fiška in Farina a se vidimo jutri al ne?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
5.4.2010 20:19:17   
biba88
carly iskreno sožalje...drži se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
5.4.2010 23:15:47   
farina
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Pozdravljene

Najprej se opravičujemm ker vdiram na vašo temo že spetuser posted image  ampak sej me že poznate.

Carly - nimam besed ki bi ti jih lahko v tem trenutku izrekla, le to da se drži in ostani močna, moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaj pa k razlogu da se štulim, Fiška in Farina a se vidimo jutri al ne?

zarad mene se vsekakor lahk vidimouser posted image ob 11ih ne?

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.4.2010 0:12:24   
fiška33
Farina, kontaktiraj WBM, ali pa preveri, kako so se dogovorile aprilčice. Jaz imam jutri prvič CTG in še nekaj drugih opravkov, tak da mi ne bo zneslo user posted image .

LP

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.4.2010 7:28:48   
_katja_
Jutro!

Ena kavica, da boste lažje začele dan!
user posted image

Ta teden bo super kratek:)

Lp
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.4.2010 8:06:32   
barvar
Dobro jutro!
Pri nas pa spet sonček sije user posted image . Jaz čakam dragega, da iz nočne pride, pol pa šibam v mesto, ker imam še neke opravke. ZZZS (me kartica jezi), pa banka, pa kavica... Joj se bom nadelala user posted image .
Lep dan želim vsem skupaj in se beremo.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 8:11:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _katja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.4.2010 8:22:58   
m_o_i
bro jutro bejbe!

js pa sibam nazaj spat-ova noc nije moj dan user posted image  ker se ni dovolj, da mi roke nonstop mrtvijo, da ne najdem tapravega polozaja med vsemi moznimi in nemoznimi povstri pod/ob/na meni sem se zacela zbujat se zarad otrdevanja trebuhauser posted image  
jebelacestauglajena-kak pa to zategne!!!
zivepo takle jaz pomarance zrem (in ne jem!) ze dva meseca user posted image  tak ko v prvih treh mesecih pice, tak sem zdaj navalila na pomarance...
vreme je res tako, da se ti mora srce razparat, ce ne gres ven, ampak jaz pred popoldnevom ne mignem nikamor; komaj gledam...in ce se pred porodom ne naspim, jaz res ne vem, ce bom sposobna sodelovat v porodni sobi-ko se vlezem, mi ocke kr skup vlece.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
   [Brisano sporočilo]
6.4.2010 8:30:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.4.2010 8:40:19   
sabri
Dobro jutro, katja hvala za kavico, tako bi jaz v resničnem življenju enkrat rada probala, naletela na njo, ker mi še ni uspelo do zdajuser posted image .
Mala v vrtcu, moj v službi, jaz doma pa delam NIČ.user posted image AMpak imam namen spet malo posesat pa pomit, ker tok sonce sije pa kaže prah, da bi kar žaluzije zaprlauser posted image . Pa ne, raje pomijem pa grem na soček potem. Se beremo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.4.2010 8:42:30   
m_o_i
sabri (vsaj na nasem) OMVju dobis nekaj podobnega, ce narocis kavo z mlekomuser posted image  spenjeno mleko, s cokolado narisana rozica, srcek, violinski kljuc-mmmmm.
nekaterim se full smesno zdi, ampak z mojim greva prav rada na bencinsko na kavouser posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.4.2010 8:54:04   
farina
mb aprilčice men dans za kavo ne bo zneslo,so me klicali iz sluzbe da morm prit v računovodstvo po neke papire.pa drug teden;)
pa se opravicujem da to kar tu pišem
drgač sem ockej,edin zdaj pa res občutim zadnji mesec,ne spim več tak lahko,pa noge se mi tud zdi da zaotekajo...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.4.2010 8:59:12   
jolcica
Dobro jutro majčice :)

ko sem prišla in prebrala me je kar zmrazilo Carly tudi od mene sožalje, nemorem si predstavljat kak hudo je vama...potem sem se vpr. če je z mojim angeljčkom vse v redu , ker zadnjič nism nič zvedla sicer srček se ni tako dobro slišal in me zato malo skrbi, sicer brcka pa fulll skoz tko da upam da te brcke pomenjo mami notri je super in jst sem zdrav:)

imam pa za vas eno vprašanje in sicer tako neki z centrom ... npr. ker sem jast izredna študentka bom dobila sam tisto pomoč ki je okol 200 evr. pa me zanima slednje ker sem delala preko študenstkega servisa a moram prnesti kaj izpis kolko sm zaslužila ali mi ni potrebno? pa tudi kdaj se začne to izplačevat potem ko rodiš a tkrt k se začne porodniška?
jst sem v službi samo že do 16ga aprila, potem pa sm se odločila da ostanem doma sicer bi lahko delala do 30ga vendar nemorem več oz . jutra za zgodnjo ustajanja so mi tak težka pa tudi ker se moram vozit ene 50 km v lj in nazaj se mi zdi preveč...

upam da ste ve super :)

my little angel :)

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.4.2010 9:16:37   
Teja K
Dobro jutro majčice!

Carly - kaj naj rečem... vem, da nobena beseda ne bo ublažila te izgube. Bodi močna! Sedaj imaš enga angelčka, ki bo pazil nate in na tvoje bližnje sedaj in v prihodnje!

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.4.2010 9:19:36   
bubolin
Pozdravljene Majčice

Po dolgem času vas pridem malo pogledat in preberem post od Carly, takoj sem dobila solzne oči in postala zelo žalostna.

Carly - moje iskreno sožalje ob tvoji izgubi. Drži se user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, jaz delam na polno na moji selitvi, zato imam tudi tako malo časa za vas - se po vsej verjetnosti konec drugega tedna že selim - jeeeej user posted image

Prejšnji teden sem bila na pregledu - je vse ok, edino malo majhni smo (sicer v mejah normale ampak na spodnji meji) zato imam čez dober teden še UZ, da se prepričamo da je res vse ok (ampak verjamem da je). Upam, da ste tudi vse ostale majčice ok. Še malo, pa gremooo v akcijooo!! user posted image

Za seznamček: naslednji pregled 16.4 UZ

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.4.2010 9:20:27   
bubolin
Aja pa še to, dejte mi povedat kateri deodorant je brez vonja??? Takšne naj bi po porodu uporabljale.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.4.2010 9:25:13   
julka8
jutro!

carly - moje iskreno sožalje!! user posted image user posted image user posted image drži se!

drugače pa imam dans izpit tko da držte pesti punce, sm tko živčna... joooooojj...user posted image

lp

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.4.2010 9:25:20   
m_o_i
bubolin jaz sem ze zacela uporabljat DMov oz Balea deo kristal user posted image  (prej sem prisegala na Niveine roll on/e)
in sem zadovoljnauser posted image

julka8 user posted image user posted image vdih, izdih, vdih...sej bo!

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 6.4.2010 9:26:36 >

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.4.2010 9:26:14   
julka8
aja jolcica ni ti treba prnašat nobenih dokazil, izpiskov o zaslužku...

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.4.2010 9:53:36   
emibu
Dobro jutro punce!

Carly Iskreno sožaljeuser posted image user posted image

Zivepo Upam da ti barve prime,tko kot boš hotla,ker men to nikol ne ratauser posted image

Glede spanja,tut jst sm tko slabo spala,nemorm pa nemorm najdet dobrga položaja mojga pol čist zabakadiram s svojimi nogami in rokami ker use vržem na njegauser posted image pa še sanjajo se mi same bedarije jooijooi

Jolcica-v to kok boš ti dobila kašne pomoči se šteje tut to delo preko študenta ampak samo za 3 mesece nazaj,če v teh 3 nisi nč delala pol dobiš pač več pomoči al pa kakršnih koli prihodkov iz CSD.Tok kok jst vem.

Selitev-nam pa vrjetno nebo zneslouser posted image user posted image Se je zdej s to streho tok zavlekl use skupiuser posted image user posted image tak da lahko kr odpišem useuser posted image user posted image user posted image in postlco postavim v najino sedanjo sobouser posted image Zamuda s selitvijo naj bi bla tm okol 1 mesecauser posted image user posted image user posted image bolš da mi nobeden ne soli pameti ker čene bom znorela jst vam povem že zdej vidim kak bojo use pametne )k bom kupla kij pa ga za vrata postavlauser posted image user posted image user posted image

Glede deodorantov mam pa jst tut Baleinega pa sm tut zadovoljna pa še poceni souser posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.4.2010 10:01:42   
m_o_i
emibu ce se ne shodi, se pac ne shodi...nima smisla se jezit zdej zarad tega in noret; mogoce je se boljse tak, da se ti v miru pripravis na porod, lonce, salce in ostalo bos pa potem prestavljalauser posted image  selitev (kakrsna koli ze je kr stres!)
pa tist kij tudi pospraviuser posted image  

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.4.2010 10:02:46   
jolcica
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Dobro jutro punce!

Carly Iskreno sožaljeuser posted image user posted image

Zivepo Upam da ti barve prime,tko kot boš hotla,ker men to nikol ne ratauser posted image

Glede spanja,tut jst sm tko slabo spala,nemorm pa nemorm najdet dobrga položaja mojga pol čist zabakadiram s svojimi nogami in rokami ker use vržem na njegauser posted image pa še sanjajo se mi same bedarije jooijooi

Jolcica-v to kok boš ti dobila kašne pomoči se šteje tut to delo preko študenta ampak samo za 3 mesece nazaj,če v teh 3 nisi nč delala pol dobiš pač več pomoči al pa kakršnih koli prihodkov iz CSD.Tok kok jst vem.

Selitev-nam pa vrjetno nebo zneslouser posted image user posted image Se je zdej s to streho tok zavlekl use skupiuser posted image user posted image tak da lahko kr odpišem useuser posted image user posted image user posted image in postlco postavim v najino sedanjo sobouser posted image Zamuda s selitvijo naj bi bla tm okol 1 mesecauser posted image user posted image user posted image bolš da mi nobeden ne soli pameti ker čene bom znorela jst vam povem že zdej vidim kak bojo use pametne )k bom kupla kij pa ga za vrata postavlauser posted image user posted image user posted image

Glede deodorantov mam pa jst tut Baleinega pa sm tut zadovoljna pa še poceni souser posted image

Emibu sm v končni fazi ne glede na to koliko si delal zadnje 3 mesce dobiš tistih 200evr al ne? kdaj ti pa začnejo tisto nakzvat a kj veš a tkrt k se rodi a tkrt k se začne porodniški dopust?
to me sm tak zanima jst na to še ne bi pomisla pa me je lubi spomnil če sem se kaj pozanimala...pa sm rekla vprašam okol mal če katera ve ...

glede selitve pri nas so se končno začela dela :) upam da do konca aprila nam rata :D ojoj ...vem kak se počutiš sj jst se tud počutim lih tko da bom kar znorela če se ne bo naredil tako kot sem si zadala.

my little angel :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.4.2010 10:06:39   
emibu
jolcica-joi mislim da se to začne izplačevat ko se dojenček rodi in se potem izplačuje do otrokovega 1.leta..
Pa sej mi tut delamo sto na uro pa zdej ta prizidek bednuser posted image je use zasrauuser posted image pa dobro bomo že tist slab mesec še tuki dol

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?