|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
30.3.2010 12:41:59   
milena2222
moi-ko berem tvoje težave, me je kr sram,da sploh jamram...res si bogauser posted image  

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
30.3.2010 12:48:36   
m_o_i
eh, milena2222 dej ga lomit user posted image
s problemi je pac tak, da se ti lastni zdijo najvecjiuser posted image
ce pa drugace pogledas, nam pa itak nic ne manjkauser posted image  pac jamramo, ker nam je dolgcas user posted image

zivepooooooooooooooooooo daj glas od sebeeeeeeeeeeuser posted image

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 30.3.2010 12:50:24 >

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3527
30.3.2010 13:02:10   
Angel_Tian
san - prav lepo, če so te otroci na materinski dan lepo presenetili.

Moja pomočnica je pa res super ja user posted image user posted image
Jaz se zdaj malo delam, kot da me sploh ni tu, ampak šef vse kar meni naročuje za naredit user posted image user posted image user posted image
Ampak očitno hčerkica le bolje opravlja svoje delo kot meni deluje, če dobi po 2,5 dneh že nov avto user posted image user posted image user posted image
Pa še izvedela sem danes, da bodo konec aprila za en teden zaprli firmo in šli na dopust user posted image

Ko sem jaz tu pa kaj takega nekak ni izvedljivo... user posted image

moi - čestitam. Zdaj imaš uradno razjasnjeno, kako je s tvojo bolniško in dopustom user posted image

Ste pa tudi o krstvu lepo debato razvile. Lepo, da iz tega ni kak špetir nastal kot bi tam recimo na splošnem forumu user posted image Tako lepo je prebrat različna mnenja.

zivepo - pridna za svojih +20. Saj jih rabiš, če bo punca spet velika user posted image

teja k - ni se mi še čisto zmešalo ob gledanju neznanja in nezorganiziranosti namestnice, sem pa na zelo dobri poti. Ampak v tem je očitno čisto preveč po očetu, ki je tudi cel zgubljen. Ah, ne bom se sekirala, itak vem, da bom v katastrofalno stanje nazaj prišla. Res pa ne mislim zdaj celo porodniško na to mislit, bom pa še jaz potem ob vrnitvi bolj "lolek" pri delu (kar verjetno ne bom zmogla user posted image )

Iiiiiiiiiiiiiiii, danes si torej na pregledu in David ima vpis v tabornike. Super porihtajte vse user posted image user posted image

j.b. - še ti se mi smej ja user posted image user posted image Ti moram kaj posebej odgovarjat glede pomočnice? user posted image user posted image No, nisem še omenila, da sem prav srečna, da ni prišla na uvajanje za kar cel mesec, ampak samo tale teden, ki ga bom že nekako pretrpela user posted image

Kje je še torba ja, to se jaz tudi lahko vprašam user posted image

zivepo - user posted image user posted image user posted image za opravljen izpit. Cifra sploh ni važna, samo da je pozitivno.

isabeaux
- vidim mogoče še eno, ki ji je zabavno brat o moji namestnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak nekaj bo mogla delat, ko mene ne bo, če nočejo, da gre firma "zugrund" user posted image

Uh, ok, sem našla nekaj potrebnih informacij še. Tetra plenice v Kiku, pa plenice stestirat še katere druge. jaz sem pri Tianu res samo Pamperske kupovala, ker enkrat sem sprobala Huggies in je vse šlo mimo. In nekako me je potem bilo strah sploh kake druge testirat user posted image Si zadajem nalogo, da bom tokrat bolj korajžna user posted image da ne bodo take cifre za lenice šle, ker so reeeeeeeeeees drage user posted image Sem pa za prvo rundo iz preventive vseeno kar pamperske nabavla user posted image user posted image

emibu
- nočem spet kakih sanj vzet, ampak tole je kar malo iluzija user posted image user posted image Ko bo dete spalo, boš ti našla nekaj, kar bo treba v miru postorit. Še lepše pa bo, če boš lahko sama malo zadremala in si spočila user posted image user posted image user posted image user posted image

teja k - hmmmm, a ne bomo temo majčice 2010 nadaljevale v nedogled? Kdo pa pravi, da je treba novo temo potem odpirat tiste, ki bomo že rodile. Kar tule bo šlo vse lepo naprej user posted image da slučajno ne bo zmanjkalo za branje.

Tole s pohvalo za emibu je pa res. Zares si jo zasluži user posted image

zivepo
- še ti si začela strašit prvorodke user posted image user posted image user posted image teja k, midve očitno nisva več dovolj user posted image user posted image user posted image Boge punce, od vseh teh resnic še rodit ne bodo hotle it user posted image user posted image

Pridno urejaj papirje, vidim, da jih imaš kar precej user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
30.3.2010 13:10:24   
Sky3
joj moi veš, da mam jst enake probleme! dans sm spala 4 urce, ker sm se spet ponoči zbudila od bolečin ker mi roke mrtvijo - sploh desna. se dogaja zadnjih cca 10 dni, da je res težko spat... rata samo na hrbtu, potem se pa bližnji pritožujejo, da smrčim user posted image ... pa kaj naj! HB da vsaj tko odspim kako urco!!!
zatekanja pa raje sploh ne bom komentirala...

PS. sm se celo nosečnost veselila, kako nisem dobila pretirano veliko strij (samo po desni ziziki in 2 striji na notranji strani desnega stegna)... no, zdele sm pa izpod tuša, pa me je firbec matral kaj me tko peče zadaj na stegnih - mislila, da so kaki izpuščajčki al pa kej - pogledam in se skor zjokam. čez cela stegna mam tako hudo lepe proge da kr joj! kot da bi mi traktor zapeljal od rite do zadaj pri kolenih!!! v 2h linijah na obeh straneh! user posted image user posted image

ha, pa so šle kratke hlače/kiklice za poletje! upam samo, da posvetlijo in ne ostanejo rdeče-vijolične barve... da bom vsaj na plaži kolikor toliko sproščena. user posted image

user posted image user posted image user posted image za zivepo! upam, da bo vse ok!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
30.3.2010 13:15:38   
emibu
Zdravo punce =)

Mi smo pršli s pregleda uzeli so mi kri user posted image user posted image in vodo (dokaz da sem nerodna skor sem s cela polila s tistim lončkom),naredila mi je UZ zlo lepo se je vidu obrazek mam slikico s profila in direkt in pa slikico od jajčkuser posted image user posted image user posted image user posted image Tako da fantek ostaja,dobila sem potrdilo o PDP-ju,pa napotnico??ki sem jo šele zdj vidla a to je kao za rešilca al kaj???zredila sem se za 3kg se pravi od začetka imam +14kg oz. iz 58kg na 72user posted image user posted image user posted image jap prava bombica sem že.NO morem povedat da PDP je prestavljen!! na 27.5! ampak men s zdi da bo kar okol 19 vn pokukal sma se tako dogovorilauser posted image user posted image Starost po UZ-ju se popolnoma ujema s PDP-jemuser posted image plodovnice je primerno,prav tako pa je že z glavico navzol skratka same pozitivne stvariuser posted image user posted image user posted image VESELAAAA SEEEM ZEEELO*
NP pa imam 20.4 se pravi čez 3 tedne..

zivepo-upam da si uredu..

polna luna-ja učeri je blo res nekaj jst sm mela take popadke(seveda lažne)ker niso bili redni da sem misnla it rodit bemoboga no pa se je potem umirilo...

milena2222-jst sem zaotečena k balonči tončiuser posted image izogibaj se slanemu in veliko počivaj kok se zalsedila so to najbol pogosti nasvetiuser posted image

moi-v teh stvareh se popolnoma strinjam s tabo res je lepo d nekdo raste v teb čudovito itd..ampak zatekanje,nihanje razpoloženja,pa peče tam spodi,no hemeroidi,pa bogve kok stvari še jah se podpišem zadnji meseci beh..hočm štručko v rokahuser posted image user posted image

angel_tian
-veš kaj jst komaj čakam da grem rodit ker čene bom še živčni zlom fasala od tega tovorjenja dodatne opremeuser posted image user posted image user posted image dons mi je celo moj nosu torbico k mi je nikol nebi sam sem skos tko jamrala kak je težka da je rajš požru ponoc in jo zagrabu in on vlaču okoluser posted image user posted image user posted image user posted image

sky3-dobrodošla v klubu nosečih zebruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
30.3.2010 13:31:16   
Sky3
tnx user posted image user posted image user posted image

aja, pa še to! dans pa dam tut jst cotike prat user posted image smo končno dobili naročeni predalnik za malega, tko da se lahko začne sortiranje, pranje in likanje! user posted image kok bo veselo! no, je pa res, da se bom spet mal topila, ko bom gledala male kombinacije za prihajajočega frajerčka hehe user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 30.3.2010 13:33:24 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
30.3.2010 14:35:58   
Angel_Tian
moi - saj vem, da sem zelo pozna z odgovorom, ampak vseeno. Jaz sem pred porodom nosila 75A, potem je bila košarica B in po dojenju smo šli lepo nazaj na povešeni A user posted image
Se pa meni med nosečnostjo zize tudi niso povečale, ampak šele nekaj dni po porodu, ko se je mleko začelo pridno delat. Aja, pa nisem si sploh posebej modrca za dojenje kupovala - ga tokrat tudi ne mislim imeti. Sem se res najbolje počutila kar samo z blazinicami pod malo tesnejšo majico, ker nikjer nič ni tiščalo in vezalo. Za dojenje sem potem samo blazinico dala vstran user posted image Če smo pa kam šli, sem dala mordček gor, ker itak imam nekaj takih malo večjih oblazinjenih in so tisti bili takrat v času mlekarne ravno prav lepo polni.

gromska - tale sling pa vsaj izgleda čisto ok user posted image user posted image user posted image Testiran je že (razen z medvedkom seveda)?

teja k - kako je bil sobotni počitek v bani?

katy - no, spet sem kar solzne oke dobila, samo ko sem videla, da si se prišla malo k nam oglasit user posted image user posted image user posted image
Sem zelo vesela, da je s tabo in Timotejem vse tako super. Pa da vama ati pridno družbo dela in vama pomaga. Evo, še ena, ki potrjuje, da se vsaj glede viška kg ne rabimo obremenjevat user posted image

zivepo - majice za dojenje??? Pa kaj vse še user posted image

katy - lepo, da si zgodbo o porodu delila z nami. Se ti spet še za vse te solze zahvaljujem (trikrat sem se vmes šla na wc zjokat, ker cela zalita v pisarni ne morem sedet user posted image ). Pa še od Celine Dion pesem so ravno tale čas, ko sem brala, vrteli, tisto iz filma Titanic user posted image user posted image
Tvoj sine bo vesel, ko mu boš tole lahko prebrala in kdaj dala v spomin zapisane besede.

milena - jaz sem tisto prvo posteljnino kar v BC nabavila. Ampak sigurno jo je možno kje ceneje kupit. Takrat pač še ni bilo recimo Leclerka v MB, preko neta pa nekako ne kupujem rada.

teja k - jaka sem šefica ja user posted image Jutri bom šla malo v šefovo pisarno za računalnik, naj sama gospodična dela. Ker šef kar meni vse naročuje, če sem pač v pisarni user posted image user posted image user posted image

Si drznem vprašat, če si danes že normalna? user posted image

moi - pa kaj ti vse ne najdeš na netu user posted image user posted image Programček za izračun velikosti modrca? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole me je pa pobralo skor.

sabri - ja, jaz sem se v soboto tudi lotila spomladanskega čiščenja. Sicer sem samo jedilnico uspela lepo počistit, pospravit in spomladansko dekorirat, ampak začetej je. In seveda sem tudi okna oprala tam in zavese - ki sem jih tudi sama dol in gor dala. Tudi jaz večkrat slišim kake take, da naj ne bi nosečnice oknov prale, se stegovale ali po lestvi plezale..., ampak jaz to itak vedno vseeno počnem. Tudi ne vem, v čem je fora user posted image

strelkica - to pa zdaj prvič slišim, da moraš plačat obleko za očeta, ki je prisoten pri porodu user posted image

fiška
- zdaj pa vem, kje se tebi vidi tvojih +20 - modrci povejo svoje user posted image user posted image
Pa že spet na nakupe na razprodajah razmišljaš user posted image Ti si ena res pridna nakupovalka user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiii, tale srečanja v pohorski so vam pa lepo v navado prišla user posted image user posted image Zelo lepo in kr malo zavidljivo z moje strani user posted image user posted image

zivepo - držim zdajle pesti, da bom malo kasneje prebrala, da je s tabo vse ok in še nisi šla rodit.

j.b. - toliko sem zasedena s svojo namestnico, da pač ona sedi za računalnikom, zato vas ne morem brat in komentirat user posted image Nič bat, še vedno sem vse nadoknadla user posted image

moi - hvala za cifro, jaz jo itak še imam shranjeno user posted image

Hmmmm, z zatekanjem nimam nekih težav. Edino ob večerih sem zdajle nekaj dni opažala, da se mi malo vidi rob od zoknov, torej je tam nad gležnji le malo zaotečeno. Kje drugje pa ni nič opazit. Krči me tudi grabijo tak občasno in ne preveč močno. Pa kislina je tudi tak tak, kakor se ji zazdi.

Uf uf, do svojega današnjega posta sem že prišla, od zivepo pa še kar nič user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
30.3.2010 14:48:09   
Angel_Tian
emibu - napotnica za porodnišnico in napotnica za rešilca ni eno in isto.

Drugače sem pa vesela, da je bilo na pregledu vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image idi rodit ja, da ne bo tvoj torbice začel redno nosit. Manj je treba mislit na vse, kar vas muči in bo tooooooooooliiiiiiiiiiiiiiko laže preživljat dneve. Jaz poskušam početi vse enako kot vedno in še kar nekak uspeva (ok no, spanje na trebuhu je že zdavnaj pozabljeno, pa akrobacije pri seksu tudi, ampak obuvanje recimo pa še lepo gre user posted image ).

sky - obilo užitkov ob pospravljanju teh malih cotk user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
30.3.2010 15:05:37   
emibu
angel_tian-ja sej sm zdej ugotovila da je to napotnica za rodituser posted image mal je potrajal ampak glavno da smo zdej na jasnem.Veš kaj obut se že zdavnaj nemorem več normalno oz brez pomoči,sicer pa ne razmišlam skos sam slabo ampak ko se začnejo tisti popadki lažni nemorm glih mislt na to kak bi šla krofe pečt k me mal preveč boli...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
30.3.2010 15:27:50   
Sky3
hehe jst se tut še obujem! user posted image user posted image je pa res, da zadnje dni mal goljufam in hodim okoli samo še v zelo udobni trenirki in še bolj udobnih supergicah! user posted image samo stopim not in je!

punce! se še obrijete same?? jst sm dans preverila, če mi bo ratalo brez da karkoli vidim... rezultat: sicer malenkost površno, ampak je ratalo. smo mičken popravili še in je blo. in to brez ureznin user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
30.3.2010 15:35:50   
m_o_i
brijem se sama in mislim, da bo slo do konca tak. sicer pa moj se sebe komaj pobrije (se mu ne da), ne pa, da bi mene pedenaluser posted image
resno pa takole: ne vem, meni se zdi to tako intimno pocetje...ve, da se brijem, ampak da bi pa to on delal na meni, pa ne-hvala! moski lahko ve, da zenska dela na tem, da je lepa, ampak kak se pa to dela, pa ga naj ne briga. moje skromno mnenje pacuser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
30.3.2010 15:40:18   
emibu
moi-ja tut men bi blo hecno če bi me moj bril čeprau jst sm rekla da bi me on ampak osebno bi mi blo neprijetno...sama se brijem na slepouser posted image user posted image oz na otipuser posted image pač mi trebuh smeta nouser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
30.3.2010 16:05:04   
biba88
a o zivepo se vedno ni nič novic?!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
30.3.2010 16:15:42   
Meemee
Pozdravljene user posted image .
Najprej: zivepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno, pa javi se nam kaj, ker nas že skrbi.

Včeraj bila na pregledu - smešno. Poslušal srčka in to je bilo to. Spet nobenega pregleda spodaj (kljub čudnemu srbečemu izcedku), nobenega merjenja trebuha ali MV, ... Tudi napotnic še nisem dobila. No, morda naslenjič, ko imam pregled (19. 4.). Kaj pa vem.
Hja, pa vprašala sem ga, če kakšen UZ bo tudi še kaj naredil, pa mi je udaril predavanje, da zavarovalnica krije samo dva in ... Kr neki user posted image Tako da še vedno ne vem, kam je obrnjeno dete user posted image

Sicer pa, danes že ves dan čutim user posted image in sem prav vesela. Kaar naj brca user posted image user posted image user posted image

otekanje - jaz malo otekam v roke (ura me kar malo že tišči), noge mi ne otekajo (ampak sem pridna in grem na 3. tedne na limfno drenažo user posted image - pomaga), otekam pa spodaj. In, včeraj to omenim G, pa mi reče, ja to tako je. Med nosečnostjo pride do tega. Ampak to, da mene fuuuuul boli, ga pa sploh ni ganilo (tudi ne toliko, da bi vsaj pogledal) user posted image .

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
30.3.2010 16:39:07   
klupko
Nočem bit pesimist, ampak da se po tolikem času ni nobenemu javila lahko pomeni le to da je že v porodni sobi...user posted image
Saj bo...kmalu bomo razsvetljene..user posted image
V mislih smo z vama Zivepo in Teauser posted image user posted image user posted image

Kako ste ene boge s tem zatekanjemuser posted image Sama k sreči nimam teh problemov...no občasno mi že otečejo gležnji, pa roke, ampak ni hujšega..pri petih mesecih sem imela roke dosti bolj zatečene in konstantno pomodrele členke. Hvala bogu je to minilo samo od sebe..
Drugače kar je mojih težav..da pojamramuser posted image user posted image   Mene križ matra in peteuser posted image ...pa ful pikasta sem ratala v faco..sploh brado imam celo rdečo..kot da bi se mečkala s kakim neobritim stričkomuser posted image user posted image user posted image
Smo pa že 34ti teden in vsak dan nekaj preračunavam čez koliko časa bo sine razveselu mamico in očija.user posted image
V torek imamo spet pregled in upam da bo spet ultrazvokuser posted image Komaj čakam.. Takrat mi bo tudi vzel bris za streptokok, tako da mu ni druge kot pogledat doluser posted image ..nazadnje me je dol pregledal pri prvem pregledu..user posted image

Kar se britja tiče...upam, da se bom lahko sama do konca, ker moj ni nekaj samozavesten pri tem in bi me blo strah...enkrat sva rekla da gre probat in sem mu seveda najprej nogo ponudilauser posted image No, tako počasi je vlekel tisto britvico da se je pena sproti sušila..ne vem kako bi se on lotil tamale.user posted image

Se slišimo kasneje...moram se s sinom pomenit, ker me zelo brca in bi mi rad nekaj povedal.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
30.3.2010 16:47:24   
m_o_i
cujte, samo resuser posted image  tale nasa zivepo mi je pa naredla dva, tri sive lase danesuser posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
30.3.2010 17:01:15   
san
sam toliko, zivepo, upam, da je vse ok s teboj in tvojo punčico! user posted image

upam, da bo kdo kaj sporočil!!!!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
30.3.2010 17:47:00   
milena2222
Jaz tudi kar naprej pogledam če je že kaj novic v zvezi z zivepo...
britje-mene je moj sedaj že dvakrat, kaj pa vem, sam je izrazil željo,ko sem malo jamrala,da me matra,pol pa sem rekla,da mi je nerodno,pa je rekel,da naj ne kompliciram in da vam povem,da je po začetnih malo čudnih situacijah izpadlo prav fajn in je sledilo celouser posted image
emibu-hvala za nasvet,ampak glih danes sem skos na nogah in laufam po stopnicah gor in dol,ker delavci zaključujejo in jim je bilo treba za jest pripravit...Zdej se bom pa pazila res,ker imam noge kot slon.
AT- jaz bi tudi imela po 2,5 dnevih dela nov avto???

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
30.3.2010 18:59:42   
emibu
No,upam da je res z Zivepo use v reduuser posted image in da se nam kmalu javi.
Za streptokok bom jst uprašala čez 3 tedne takrat bom v 35 tednu,upam da mi ga naredi brezplačno in da bom lahko denarčke kje drugje porabila,sicer bom pa tudi plačala..,no recimo tale pregled se mi zdi vredno dat tut 100 eur če je treba,sem kr vesela da sem pri 3D pregledu pršparala in da se bo zdej t lepo pokrilouser posted image user posted image huh sem ponosna sama naseuser posted image user posted image
milena2222-vem kako ti je tut mi mamo delavce pa hvala bogu tašča kuha da lahko jst počivam.mi smo danes skopali pač tam kjer bo prizidek in pa napeljali drenažne cevi zdj samo še zagrnejo in lahko začnemo zidat potem pa streha (hvala bogu da je prizidek samo za vhod in da ni treba kšno hišo ziddat ker pol bi pa res živčnga dobila)

no da se pohvalim s svojo oz. s taščo od taščeuser posted image skm rekla danes da mi bo moj naredil vrtek zasebe pa je rekla joj to pa nimajo nikjer ločeno zakaj bi mela pa tiiuser posted image user posted image wtf če je men vesele met za sebe bom pač mela nebo mi pol ona skos ukazvala kam in kdaj in kako kaj posadituser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3544
30.3.2010 19:18:07   
m_aja
hei hei

jaz sem s pregleda vse je ok maternica je spet normalno zrastla user posted image   dobila sem dve napotnici za rodit pa za rešilca.

naslednji pregled
mam 14.4 + CTG 
kilogrami + 14   user posted image
pa ker sem slabokrvna sem dobila železo za pit, zdaj pa me zgaga peče po njem user posted image   ampak, samo da bo vse ok z otrokom

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
30.3.2010 19:22:26   
jančika87
Živjo majčice! Tukaj še ena nova majčica user posted image ! Berem vas od začetka, pišem pa vam prvič. Mam eno vprašanje za vas: A so se vaše bejbike in bejbiji že obrnili na glavo? Skrbi me ker sm že v 34 tednu pa moja punčka še vedno lepo sedi na ritki. Saj na to temo je veliko tem in sm jih tudi že prebrala in vem da ima še nekaj časa za obrat, ampak saj veste kako je to, če si prvič noseč te pač vse skrbi. Zato sem se obrnila na vas za vaša mnenja, izkušnje,... Bom vesela vsakega odgovora.
Rok mam 12.5.- prvič user posted image , študentka,...
FSM!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
30.3.2010 19:31:53   
emibu
jančika87- jst sem sicer v 32 tednu in je že na glavci lepo obrnjen,ampak a niso neki obračali eni majčici nek zunanji obrat al neki tazga..mislim da so neke vaje..

(odgovor članu jančika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.3.2010 19:47:43   
fiška33
OK, še jaz poskusim .... Ziiiveeeeepooo, jaaaviii seee!!!user posted image

Punce, veste, tak se ne bomo šle naprej ... Nosečnice se ne smemo sekirat, zato prosim, da se redno javljate, tudi iz porodnišnic user posted image .
Vsaka naj ima vsaj eno vezo, al pa dve na RR, ki nas bo obveščala o stanju druge!

Današnje srečanje na torticah je uspelo user posted image . Bilo nas je cca 10. Prišla je tudi Farina in prepričana sem, da se bomo dobile še večkrat, kmalu tudi z vozički user posted image . Katy83, upam, da nas naslednji torek že razveseliš s prisotnostjo user posted image . Barvar, ti pa tudi pridi user posted image !

Britje ...midva prakticirava že kak mesec user posted image . Se mi zdi, da to rad počne, oziroma daje že on vzpodbudo user posted image . Sicer je rabil malo nadzora ... ne brit v to stran, ker se bojo dlake vrastle in pa ...čas je, da spereš britvico .... zdaj pa se kar obnese user posted image . Jaz se pa tudi pustim razvajat user posted image . Če je koza cela, potem opraviva še obvezno user posted image , pa nasitimo še volka user posted image .

LP

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.3.2010 20:00:15   
m_o_i
ja, jebelacestauglajena-mene je taka panika zagrabla, da sem sla prebirat forum o nedonosenckihuser posted image  pa kr gledam in opazujem, ce se ze mene ne loteva kaj...
zivepo kakorkoli ze - da bi blo vse OKuser posted image (zakaj nisi Zigata naucila prit na forum?!user posted image )
jančika87 dobrodoslauser posted image  za obrat je menda se cas, ceprav prostora pa bebi ze res pocasi zmanjkuje...mogoce pa se bo, kr brez panikeuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
30.3.2010 20:03:22   
fiška33
Dobrodošla Jančika!

Jaz sem v 36 tednu, in Milena prav tako, pa verjetno še katera - pa niti ne ve, ker UZ dr. ne delajo več, in so bejbiji še vedno na ritki. V naprej se nič ne sekiraj, ker mislim, da same ne moremo narest skoraj nič takega, da bi pospešile obrat, če bejbi to noče. Mogoče obstaja celo fizičen razlog? Se pa v 97% dojenček obrne sam. Nekaj nas bo v 37t poskusilo z zunanjim obratom, (pogooglaj - ne bere se kaj groznega), ki pa tudi ni nujno, da bo uspešen. Drugače pa bomo rodile s carskim rezom.
Če se boš sekirala, ne bo to, ne zate, ne za bebico, nič dobrega. Raje uživaj v brcikah vaše dojenčice user posted image .

Od kje pa si?

LP

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?