Angel_Tian
|
moi - saj vem, da sem zelo pozna z odgovorom, ampak vseeno. Jaz sem pred porodom nosila 75A, potem je bila košarica B in po dojenju smo šli lepo nazaj na povešeni A Se pa meni med nosečnostjo zize tudi niso povečale, ampak šele nekaj dni po porodu, ko se je mleko začelo pridno delat. Aja, pa nisem si sploh posebej modrca za dojenje kupovala - ga tokrat tudi ne mislim imeti. Sem se res najbolje počutila kar samo z blazinicami pod malo tesnejšo majico, ker nikjer nič ni tiščalo in vezalo. Za dojenje sem potem samo blazinico dala vstran Če smo pa kam šli, sem dala mordček gor, ker itak imam nekaj takih malo večjih oblazinjenih in so tisti bili takrat v času mlekarne ravno prav lepo polni. gromska - tale sling pa vsaj izgleda čisto ok Testiran je že (razen z medvedkom seveda)? teja k - kako je bil sobotni počitek v bani? katy - no, spet sem kar solzne oke dobila, samo ko sem videla, da si se prišla malo k nam oglasit Sem zelo vesela, da je s tabo in Timotejem vse tako super. Pa da vama ati pridno družbo dela in vama pomaga. Evo, še ena, ki potrjuje, da se vsaj glede viška kg ne rabimo obremenjevat zivepo - majice za dojenje??? Pa kaj vse še katy - lepo, da si zgodbo o porodu delila z nami. Se ti spet še za vse te solze zahvaljujem (trikrat sem se vmes šla na wc zjokat, ker cela zalita v pisarni ne morem sedet ). Pa še od Celine Dion pesem so ravno tale čas, ko sem brala, vrteli, tisto iz filma Titanic Tvoj sine bo vesel, ko mu boš tole lahko prebrala in kdaj dala v spomin zapisane besede. milena - jaz sem tisto prvo posteljnino kar v BC nabavila. Ampak sigurno jo je možno kje ceneje kupit. Takrat pač še ni bilo recimo Leclerka v MB, preko neta pa nekako ne kupujem rada. teja k - jaka sem šefica ja Jutri bom šla malo v šefovo pisarno za računalnik, naj sama gospodična dela. Ker šef kar meni vse naročuje, če sem pač v pisarni Si drznem vprašat, če si danes že normalna? moi - pa kaj ti vse ne najdeš na netu Programček za izračun velikosti modrca? Tole me je pa pobralo skor. sabri - ja, jaz sem se v soboto tudi lotila spomladanskega čiščenja. Sicer sem samo jedilnico uspela lepo počistit, pospravit in spomladansko dekorirat, ampak začetej je. In seveda sem tudi okna oprala tam in zavese - ki sem jih tudi sama dol in gor dala. Tudi jaz večkrat slišim kake take, da naj ne bi nosečnice oknov prale, se stegovale ali po lestvi plezale..., ampak jaz to itak vedno vseeno počnem. Tudi ne vem, v čem je fora strelkica - to pa zdaj prvič slišim, da moraš plačat obleko za očeta, ki je prisoten pri porodu fiška - zdaj pa vem, kje se tebi vidi tvojih +20 - modrci povejo svoje Pa že spet na nakupe na razprodajah razmišljaš Ti si ena res pridna nakupovalka Iiiiiiiiiiiii, tale srečanja v pohorski so vam pa lepo v navado prišla Zelo lepo in kr malo zavidljivo z moje strani zivepo - držim zdajle pesti, da bom malo kasneje prebrala, da je s tabo vse ok in še nisi šla rodit. j.b. - toliko sem zasedena s svojo namestnico, da pač ona sedi za računalnikom, zato vas ne morem brat in komentirat Nič bat, še vedno sem vse nadoknadla moi - hvala za cifro, jaz jo itak še imam shranjeno Hmmmm, z zatekanjem nimam nekih težav. Edino ob večerih sem zdajle nekaj dni opažala, da se mi malo vidi rob od zoknov, torej je tam nad gležnji le malo zaotečeno. Kje drugje pa ni nič opazit. Krči me tudi grabijo tak občasno in ne preveč močno. Pa kislina je tudi tak tak, kakor se ji zazdi. Uf uf, do svojega današnjega posta sem že prišla, od zivepo pa še kar nič