|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
25.3.2010 12:22:01   
emibu
presredek-ostae brazgotina? ja ampak sej nebo zdej tvoj šou dol pa z lučko svetu v tvoj presredek in gledu brazgotinouser posted image usaj moj ni tak no..strijasta sm k zebra pa je samo reku da so to bojne rane in da sem ipak noseča da če sm misnla da bom shujšala za 10 kg sem se mal zmotla,no morem ga pohvalit da je glede tega zlo razumljiv itd.dedi kr za poročituser posted image user posted image se mi pa zdi tale presredet neki tazga k strije k use reklame in usi sam nabijajo mažte se s tem mažte se z onim masirite v krogih,trikotnikih in nevem čem še use pa maš useeno strije ja zarad genov zrd različne elastičnosti kože od ženske do ženske ene se nebo nč mazala druga pa k nora pa bo mela strije isto pri presredku še useen bolš d me prerežejo k pa da se raztrgam tist je šele grdo kr lahko kr grdo počiš kok jst vem tist pa prerežejo zašijejo i gotovo boli pa itak sj če se urežeš pol tut boli itak pa če katero mamico po 1 letu al pa zihr še prei uprašaš kaj pa presredek sigurno nebo jambrala na use pretege ampka rekla lej pomir se k dobiš malega k seb je tkoi bolš takrat je usega konc ne uuhh sem se razpisala.user posted image user posted image

teja k-veš kaj prvič noseča mlada k sto huičev pa me ni nč več strah razn tega d nebom prou čas v P to je moj edini strah druga bomo pa že uštimal prtiskal kričal magari zraven vn bomo že sprauliuser posted image user posted image user posted image

klupko
-babica že ve da te more prerezat lej ona te mo dokaj naravnost ti pa dopovej svojem presredku naj se lepo v liniji pretrga in ne čist napoprek...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
25.3.2010 12:26:40   
Angel_Tian
klupko - ja, definitivno si obkrožena z jokicami user posted image Naj ti nehajo nakladat, da boš čim manj vedela. Idi rodit pa pika in se nehaj z nosečnostmi in porodi drugih babnc obremenjevat. Tak al tak je pri vsaki drugače, zakaj te zdaj na tak način "strašijo".
V MB porodnišnici je tako, da ne prerežejo kar avtomatsko. Saj se pokaže pri porodu, če ne bo šlo dovolj gladko. Takrat pač raje prerežejo malo kot pa da se orng prepara - sigurno je rez lepši kot pa če se samo raztrga. In mene niso vprašali, če lahko prerežejo, tako da niti nisem vedela, da so to storili - itak je tam spodaj bilo vse razbolelo, tako da reza nisem čutila. Šele, ko je zdravnik prišel zašit, sem izvedela, da so mali rez naredili user posted image

Moški - vem ja, da znajo bit moški večje babe kot me. Ampak moj je res bolj nezgovorne narave in ko se takole začveka, mi je že kr malo smešno user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
25.3.2010 12:36:36   
Angel_Tian
emibuuser posted image user posted image user posted image samo takole lahko komentiram tvoje "odraslo" razmišljanje

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, šefovi hčerki je pa očitno že malo dolgčas user posted image Je prišla prejle povedat, da bo že jutri prišla malo pomagat v pisarno in ne šele naslednji teden user posted image
Šef pa se je kar strinjal in rekel, da bo tak celo večnost rabla, da bo vsaj delno na tekoče z delom prišla user posted image user posted image user posted image Me veseli, da smo tu istega mnenja user posted image Saj zato pa me bo tudi samo delno nadomeščala hahahahaha

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
25.3.2010 12:41:44   
klupko
Če so vse jokice ne bom jaz izjema. user posted image
Saj mene je v bistvu bolj šivanja strah ker baje grdo pika, reza se menda res skoraj ne čuti..samo slišiš ck, kot takrat ko prerežeš kurjo kožo. hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne glede na vse kar me čaka komaj čakam da bo mimo. Saj mi je lepo ko se mi premetava po trebuhu, ampak hočem ga polupčkat že enkrat, pa poimenovala bi ga rada, ker še ne vem kako mu bo ime.user posted image user posted image
Ostale imate že vse imena? Midva res ne veva...raje bi naredila še enega kot se odločila za imena.user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj res, a imamo kaj dvojčkov tukaj?

Emibu, si ful popokala ali kaj? Jaz hvala bogu zaenkrat še nisem nič. Je pa res tudi da vsi pravijo da nimam trebuha za osmi mesec..saj do petega se mi sploh še ni nič videlo ker sem konkretna dečva in se mi niti ni videlo..kot da bi se dobro najedlauser posted image
No, ampak ker sem konkretna bomo pa brez problema rodili...mala malica.user posted image user posted image   Noge gor pa bo, a ne?user posted image

Angel..ti paše občutek nenadomestljivosti, ha?user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
25.3.2010 12:57:48   
sabri
Ojla čvekiceuser posted image , sva se z mojim fajn najedla zdaj, mi je spekel brancina, njam, obožujem ribe. Drugače pa ko se takole pogovarjate o presredku pa rezanju, me je kar pečt začelo spodaj, aučuser posted image , nehajte nouser posted image . Ni nujno, da te prerežejo, mene niso in tudi počla nisem, je pa baje ful odvisen od tvoj e elastičnosti kože. Mene je ravno včeraj moja gin. pohvalila, kak mam fajn kožo, ker nimam nič strij in nič celulita, jaz pa važna ko petelin na gnojuuser posted image . Je sama rekla, da si lahk še ne vem kako mažeš in če si podvržen strijam jih boš dobil. Je razlagala o eni punci, ki se bila ko leopard od rok do kolen, ne samo trebuh in se je mazala in mazala. Mene pa to dete tako brca, da je joj.
Masiranje baje res ni dobro, sem tudi jaz tako slišala, ta čaj malinovih listov pa ok.
Jaz imam pa tudi to nosečnost popadke, da moram nujno zamenjati kariero. Pri tamali je bilo isto, sam mi ni uspelo takrat, ker sploh nisem vedela kaj bi počela. No saj zdaj nisem nič na boljšemuser posted image , vem samo,da moram zamenjati, ko pridem iz te porodniške. Zbiram ideje, aja pa fuš listkanje odpade A_Tuser posted image .

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
25.3.2010 13:18:27   
Angel_Tian
klupkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj to tebi vse pravijo jao user posted image Ali pa sem jaz res bila tak flegma bimbo, ko sem šla rodit user posted image Nisem slišala niti reza, niti šivanja nisem čutila. Če ne bi videla zdravnika, še vedela ne bi, da se spodaj še sploh kaj dogaja user posted image user posted image user posted image

Tale tvoj komentar glede občutka nenadomestljivosti me je zdajle fino nasmejal. Mislim, da kr drži user posted image Mi je mami kako urco nazaj en mail poslala - test karakterja. Samo v štirih potezah mi je dalo rezultat "Neodvisna oseba, vse želi napraviti sama." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak ja, večinoma sem res taka. Raje naredim sama kot pa da me polovica počaka, narejeno polovico pa moram popravljat.
Za tole gospodično, ki me bo nadomeščala, pa vem kakšna je in kak je njen način dela. Me je kao nadomeščala že med prvo porodniško, pa če me kdaj kak dan ni bilo. Tako da iz izkušenj vem, kako bo vse to zgledalo in kako naspol bo vse narejeno.
Drugače sem pa bolj mnenja, da žal nihče ni nenadomestljiv, sploh pa ne na delovnih mestih.

sabri - tebe nimamo s kakim rezanjem več kaj prestrašit user posted image saj si že dala enkrat porod skoz pa evo, si se raje kr sama dovolj raztegnila user posted image
Daj noooooooooooo, greva v fuš listkanje user posted image user posted image user posted image ali imate pri vas premalo moebitnih prejemnikov user posted image Jaz ti lahko tukaj polovico teritorija odstopim pa bo za obe več kot dovolj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
25.3.2010 13:36:16   
emibu
klupko-ja jst sem kr uredu zebri podobnauser posted image user posted image res da po trebuhu ŠE ne ampak rit noge prsi najbol me rit pa noge motjo prsi bi še zrdžala to me pa tko jezi grrr

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
25.3.2010 13:37:13   
emibu
no da še povem da pri nas pa kopljejo za najin vhod prizidek tak da u planu je da bo prizidek čez kak teden sigurno končan bomo vidli te majstreuser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
25.3.2010 13:49:08   
katy83
pozdravček majčice.

Evo, mi smo danes za moj 1.materinski dan dobili presenečenje in smo lahko odšli domov. user posted image
S Timotejem se oba privajava domačemu okolju, zato sem vas samo prišla pozdravit in se zahvalit za vse čestitke in lepe, vzpodbudne besede.user posted image

lp, Katy

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
25.3.2010 13:54:39   
klupko
Ajaa...sem mislila da imaš trebušček zebrast. Ah, jaz riti pa nog sploh ne gledam. Se mi ne zdi vredno opazovanja.user posted image
Ampak mislim da tudi tam ni nič, zadnjič sem nekaj paradirala v dnevni pred mojim, ker me je vse nekaj srbelo in sem rekla no to je to, zdaj bom pa začela pokat in sem se pokazala pa je rekel da ni nikjer nič.user posted image
Saj se tudi ne sekiram če bom kaj popokala, tudi on ima strije, ker se je naenkrat zredil v puberteti in je ravno tak kot bivša nosečnica. Ampak mi je še vedno zelo všeč agrrruser posted image
Verjela ali ne, frajer ima strije po ramah, toliko se je naenkrat raztegnil. Ah dobro, bolje tako kot da bi bil majhen na očeta, on je pa pritlikav. Se pa bojim, da bi najin sine kake gene podedoval po dedku.user posted image Če že mora, naj velikost podeduje po mojem očetu, ki je elegantna mrga, tale je pa mali pa debel, žoga. Samo jaz sem od štirih otrok dobila "velikost" po očetu. Ostali so po mamici in so vsi bolj mali. Oh kako sem vesela da sem taka kot sem.user posted image user posted image user posted image
Odkar se mi vidi trebuh sem čist sama vase zagledana. Kar ostala bi taka.user posted image user posted image
Po mojem bom kmalu hotela še enega otroka, samo da bom mela spet trebuh.user posted image

Katy, me veseli, da sta doma. To je najbrž res najlepše darilo ob materinskem dnevu.user posted image
Želim vama veliko lepih trenutkov in da bi Timotej bil zdrav in živahen otroček, v kar ne dvomim glede na to, da je pohitel med ljudi.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
25.3.2010 14:00:09   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katy
Tole zdaj je pa res lepo presenečenje user posted image Obema ena velika dobrodošlica user posted image

Uživajte, cartajte se, ati naj vaju pa kr malo razvaja user posted image Pa seveda zdravi ostanite.

(tak, solzne oke so tu user posted image ) user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
25.3.2010 14:05:22   
sabri
Katy:tale prvi materinski dan si boš pa res zapomnila, velike crkljanja in prve dni tudi počitka vam želim vsem, da se aklimatizirate z novim članomuser posted image user posted image user posted image
A_T: jaz bom pisala, ti pa moralno ubijala pa naju bi v parih tednih pospraviliuser posted image . Ne, grem ven iz tega foha, mam tolk enih različnih šol narjenih, pa ne vem kaj biuser posted image .
klupko: midva se tuid lahko pohvaliva s strijam v familiji, pa jih nimam jazuser posted image . Očitno to le ni "nagrada" samo ženskam.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
25.3.2010 14:09:48   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Punce, dajte malo podatke za seznam! Kg ziher niso več enaki!user posted image Pa datum naslednjega pregleda.

Pa če sem kero falila se ful opravičujem. user posted image

Naslednji pregled - 29. 3. 2010 user posted image
Kile + 11kg user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
25.3.2010 14:11:57   
Meemee
  Ja, pa pri letih lahko popraviš na 32 user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
25.3.2010 14:13:50   
sabri
Aja, pozabila, naslednji pregled 8.4.
kg: +13

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
25.3.2010 14:19:06   
Angel_Tian
sabri - točno tako ja, najprej bi kje na samem kake batine fasale, pol bi pa celo možnost za kako izginotje imele user posted image user posted image
Kakšne šole vse pa imaš? Da vidim, če ti bi znala s kako idejo pomagat. Jaz sem namreč tudi bolj multipraktik - aranžerski tehnik, svetovalec za notranjo opremo, poslovni sekretar user posted image Delam pa od teh treh najbolj nekreativno delo user posted image user posted image user posted image

Evo, popokam za danes domov. Jutri pa že vprašanje, če bom uspela kaj do vas prit, ker se bo pač moja namestnica učila delat user posted image

Uživajte babnce, pridne ostanite...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
25.3.2010 14:22:18   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Sem jaz tudi danes papirje za porodniško uredila, sem že vse doma izpolnila, tako da je samo preverila če sem kaj pozabila in sem bila v 2 minutah fertik.

Jaz grem papirje urejat naslednji teden. Je možno, da papirje dobim in izpolnim tam? Ker ne vem, kje jih drugače dobim. In katere sploh rabim? user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
25.3.2010 14:26:01   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Meemee: Sem ravno hotela vprašati, če LJ-SREČANJE v nedeljo, 28. 3. ob 15h, v Čolnarni v Tivoliju še velja. Da - jaz pridem! No, če bova vsaj dve, se bo že splačalo! user posted image

Yeepee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
25.3.2010 14:35:15   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

pregledi
spodaj me pa tko ni pogledala že od 20. tedna, verjetno me bo naslednjič kej..user posted image user posted image

Mene je nazadnje spodaj pogledal takrat, ko sem imela UZ od spodaj. Drugače pa me nič ne pogleda. Zadnjič je samo srček poslušal. Tiste razdalje ali kako že, pa mi tudi še ni nikoli izmeril. Da o tem, da bi kakšno velikost ali težo user posted image omenil, niti ne govorim. user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
25.3.2010 14:39:37   
fiška33
Dobrodošla nazaj, Katy83!user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, da bo mali Timotej kar se da priden user posted image !

Meemee, obrazce si lahko naprintaš iz
http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/

Jaz sem, kar sem znala, vse sama izpolnila, na socialni pa smo samo dopolnili.

Rabiš pa
obr. S-1/1
priloga S-1 tole je fajn, če neseš v službo, da ti tam plače napišejo

naslednji obrazci so pa po potrebi user posted image

Zdej šibam pa na sestanek za EA user posted image .

Mejte se!

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 25.3.2010 14:43:21 >

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
25.3.2010 14:40:16   
klupko
Čestitam MeeMee...imaš bolj nemarnega ginekologa kot jaz. Sem mislila, da huje kot pri tem ne more bit.user posted image

No, naj se pohvalim da sem tudi jaz zdaj dobila rožico od svojega možeka. Za najlepšo bodočo mamico.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
25.3.2010 14:40:57   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

Hudič bo se lepo pobrit.user posted image user posted image Mojemu si kar nekako ne upam dat britvice v roke, čeprav je rekel da me bo z veseljem zrihtal. Strah me je, da me bo med posegom obrezal.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   Jaz imam iste pomisleke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
25.3.2010 14:48:29   
san
no, se na hitro javim, vsega itak nimam časa brat...

najprej katy, super lepo, da sta končno doma s timotejem in uspešno, lepo in umirjeno privajanje na domače okolje vama želimuser posted image

presredek.. meni ga prvič niso rezali in tudi ni bilo potrebe, sem se lepo sama raztegnila, pa je imela hči veliko glavo 37 cm - to je kar precej. no, ta drugič mi ga tudi niso hoteli, ker se je zelo lepo raztezal, ampak žal je imel sine še večjo glavo ob rojstvu za 2 cm in me je lepo raztrgal, da je pokukal ven. no tretji je imel pa spet ogromno glavo kot ta drugi in me je raztrgal po istih šivih. pa nisem čutila niti poka presredka niti šivanja.

strije, emibu, čist res je tko, vse je odvisno od kože, pa se lahko na glavo postaviš in ne vem kaj delaš, če si podvržen nimaš kaj...

opla, pa je že hči prišla, več kasneje

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
25.3.2010 14:53:55   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian
kot je bilo, ne bo nikoli več - kruta realnost user posted image

Saj ne bi blo treba tega user posted image   Pusti mi sanjat..user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
25.3.2010 15:05:41   
emibu
Katy-Lepo pozdravljena nazajuser posted image

angel_tian-
a pol wc-je čistiš samo v poslovnih prostorih?user posted image user posted image Hec Hec brez zamereuser posted image user posted image
memee-tu pri men o kaki razdalji,teži itd. ne duha ne sluha...
materinski dan-tut men je moj dragi prinesu orhidejo v roza lončku za materinski dan jooi nemorm vrjet da se je spomnuuser posted image user posted image user posted image
britje-hm..zaenkrat se lahko še sama eno nogo dam skor za vrat oz.na rob bane in pol tko s strani gledam da se direkt ne porežemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?