Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 12:22:01
|
|
|
|
emibu
|
presredek-ostae brazgotina? ja ampak sej nebo zdej tvoj šou dol pa z lučko svetu v tvoj presredek in gledu brazgotino usaj moj ni tak no..strijasta sm k zebra pa je samo reku da so to bojne rane in da sem ipak noseča da če sm misnla da bom shujšala za 10 kg sem se mal zmotla,no morem ga pohvalit da je glede tega zlo razumljiv itd.dedi kr za poročit se mi pa zdi tale presredet neki tazga k strije k use reklame in usi sam nabijajo mažte se s tem mažte se z onim masirite v krogih,trikotnikih in nevem čem še use pa maš useeno strije ja zarad genov zrd različne elastičnosti kože od ženske do ženske ene se nebo nč mazala druga pa k nora pa bo mela strije isto pri presredku še useen bolš d me prerežejo k pa da se raztrgam tist je šele grdo kr lahko kr grdo počiš kok jst vem tist pa prerežejo zašijejo i gotovo boli pa itak sj če se urežeš pol tut boli itak pa če katero mamico po 1 letu al pa zihr še prei uprašaš kaj pa presredek sigurno nebo jambrala na use pretege ampka rekla lej pomir se k dobiš malega k seb je tkoi bolš takrat je usega konc ne uuhh sem se razpisala. teja k-veš kaj prvič noseča mlada k sto huičev pa me ni nč več strah razn tega d nebom prou čas v P to je moj edini strah druga bomo pa že uštimal prtiskal kričal magari zraven vn bomo že sprauli klupko-babica že ve da te more prerezat lej ona te mo dokaj naravnost ti pa dopovej svojem presredku naj se lepo v liniji pretrga in ne čist napoprek...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 12:26:40
|
|
|
|
Angel_Tian
|
klupko - ja, definitivno si obkrožena z jokicami Naj ti nehajo nakladat, da boš čim manj vedela. Idi rodit pa pika in se nehaj z nosečnostmi in porodi drugih babnc obremenjevat. Tak al tak je pri vsaki drugače, zakaj te zdaj na tak način "strašijo". V MB porodnišnici je tako, da ne prerežejo kar avtomatsko. Saj se pokaže pri porodu, če ne bo šlo dovolj gladko. Takrat pač raje prerežejo malo kot pa da se orng prepara - sigurno je rez lepši kot pa če se samo raztrga. In mene niso vprašali, če lahko prerežejo, tako da niti nisem vedela, da so to storili - itak je tam spodaj bilo vse razbolelo, tako da reza nisem čutila. Šele, ko je zdravnik prišel zašit, sem izvedela, da so mali rez naredili Moški - vem ja, da znajo bit moški večje babe kot me. Ampak moj je res bolj nezgovorne narave in ko se takole začveka, mi je že kr malo smešno
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 12:36:36
|
|
|
|
Angel_Tian
|
emibu - samo takole lahko komentiram tvoje "odraslo" razmišljanje Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, šefovi hčerki je pa očitno že malo dolgčas Je prišla prejle povedat, da bo že jutri prišla malo pomagat v pisarno in ne šele naslednji teden Šef pa se je kar strinjal in rekel, da bo tak celo večnost rabla, da bo vsaj delno na tekoče z delom prišla Me veseli, da smo tu istega mnenja Saj zato pa me bo tudi samo delno nadomeščala hahahahaha
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 12:41:44
|
|
|
|
klupko
|
Če so vse jokice ne bom jaz izjema. Saj mene je v bistvu bolj šivanja strah ker baje grdo pika, reza se menda res skoraj ne čuti..samo slišiš ck, kot takrat ko prerežeš kurjo kožo. hahaha Ne glede na vse kar me čaka komaj čakam da bo mimo. Saj mi je lepo ko se mi premetava po trebuhu, ampak hočem ga polupčkat že enkrat, pa poimenovala bi ga rada, ker še ne vem kako mu bo ime. Ostale imate že vse imena? Midva res ne veva...raje bi naredila še enega kot se odločila za imena. Saj res, a imamo kaj dvojčkov tukaj? Emibu, si ful popokala ali kaj? Jaz hvala bogu zaenkrat še nisem nič. Je pa res tudi da vsi pravijo da nimam trebuha za osmi mesec..saj do petega se mi sploh še ni nič videlo ker sem konkretna dečva in se mi niti ni videlo..kot da bi se dobro najedla No, ampak ker sem konkretna bomo pa brez problema rodili...mala malica. Noge gor pa bo, a ne? Angel..ti paše občutek nenadomestljivosti, ha?
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 12:57:48
|
|
|
|
sabri
|
Ojla čvekice , sva se z mojim fajn najedla zdaj, mi je spekel brancina, njam, obožujem ribe. Drugače pa ko se takole pogovarjate o presredku pa rezanju, me je kar pečt začelo spodaj, auč , nehajte no . Ni nujno, da te prerežejo, mene niso in tudi počla nisem, je pa baje ful odvisen od tvoj e elastičnosti kože. Mene je ravno včeraj moja gin. pohvalila, kak mam fajn kožo, ker nimam nič strij in nič celulita, jaz pa važna ko petelin na gnoju . Je sama rekla, da si lahk še ne vem kako mažeš in če si podvržen strijam jih boš dobil. Je razlagala o eni punci, ki se bila ko leopard od rok do kolen, ne samo trebuh in se je mazala in mazala. Mene pa to dete tako brca, da je joj. Masiranje baje res ni dobro, sem tudi jaz tako slišala, ta čaj malinovih listov pa ok. Jaz imam pa tudi to nosečnost popadke, da moram nujno zamenjati kariero. Pri tamali je bilo isto, sam mi ni uspelo takrat, ker sploh nisem vedela kaj bi počela. No saj zdaj nisem nič na boljšem , vem samo,da moram zamenjati, ko pridem iz te porodniške. Zbiram ideje, aja pa fuš listkanje odpade A_T .
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 13:18:27
|
|
|
|
Angel_Tian
|
klupko - kaj to tebi vse pravijo jao Ali pa sem jaz res bila tak flegma bimbo, ko sem šla rodit Nisem slišala niti reza, niti šivanja nisem čutila. Če ne bi videla zdravnika, še vedela ne bi, da se spodaj še sploh kaj dogaja Tale tvoj komentar glede občutka nenadomestljivosti me je zdajle fino nasmejal. Mislim, da kr drži Mi je mami kako urco nazaj en mail poslala - test karakterja. Samo v štirih potezah mi je dalo rezultat "Neodvisna oseba, vse želi napraviti sama." Ampak ja, večinoma sem res taka. Raje naredim sama kot pa da me polovica počaka, narejeno polovico pa moram popravljat. Za tole gospodično, ki me bo nadomeščala, pa vem kakšna je in kak je njen način dela. Me je kao nadomeščala že med prvo porodniško, pa če me kdaj kak dan ni bilo. Tako da iz izkušenj vem, kako bo vse to zgledalo in kako naspol bo vse narejeno. Drugače sem pa bolj mnenja, da žal nihče ni nenadomestljiv, sploh pa ne na delovnih mestih. sabri - tebe nimamo s kakim rezanjem več kaj prestrašit saj si že dala enkrat porod skoz pa evo, si se raje kr sama dovolj raztegnila Daj noooooooooooo, greva v fuš listkanje ali imate pri vas premalo moebitnih prejemnikov Jaz ti lahko tukaj polovico teritorija odstopim pa bo za obe več kot dovolj
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 13:36:16
|
|
|
|
emibu
|
klupko-ja jst sem kr uredu zebri podobna res da po trebuhu ŠE ne ampak rit noge prsi najbol me rit pa noge motjo prsi bi še zrdžala to me pa tko jezi grrr
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 13:37:13
|
|
|
|
emibu
|
no da še povem da pri nas pa kopljejo za najin vhod prizidek tak da u planu je da bo prizidek čez kak teden sigurno končan bomo vidli te majstre
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 13:49:08
|
|
|
|
katy83
|
pozdravček majčice. Evo, mi smo danes za moj 1.materinski dan dobili presenečenje in smo lahko odšli domov. S Timotejem se oba privajava domačemu okolju, zato sem vas samo prišla pozdravit in se zahvalit za vse čestitke in lepe, vzpodbudne besede. lp, Katy
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 13:54:39
|
|
|
|
klupko
|
Ajaa...sem mislila da imaš trebušček zebrast. Ah, jaz riti pa nog sploh ne gledam. Se mi ne zdi vredno opazovanja. Ampak mislim da tudi tam ni nič, zadnjič sem nekaj paradirala v dnevni pred mojim, ker me je vse nekaj srbelo in sem rekla no to je to, zdaj bom pa začela pokat in sem se pokazala pa je rekel da ni nikjer nič. Saj se tudi ne sekiram če bom kaj popokala, tudi on ima strije, ker se je naenkrat zredil v puberteti in je ravno tak kot bivša nosečnica. Ampak mi je še vedno zelo všeč agrrr Verjela ali ne, frajer ima strije po ramah, toliko se je naenkrat raztegnil. Ah dobro, bolje tako kot da bi bil majhen na očeta, on je pa pritlikav. Se pa bojim, da bi najin sine kake gene podedoval po dedku. Če že mora, naj velikost podeduje po mojem očetu, ki je elegantna mrga, tale je pa mali pa debel, žoga. Samo jaz sem od štirih otrok dobila "velikost" po očetu. Ostali so po mamici in so vsi bolj mali. Oh kako sem vesela da sem taka kot sem. Odkar se mi vidi trebuh sem čist sama vase zagledana. Kar ostala bi taka. Po mojem bom kmalu hotela še enega otroka, samo da bom mela spet trebuh. Katy, me veseli, da sta doma. To je najbrž res najlepše darilo ob materinskem dnevu. Želim vama veliko lepih trenutkov in da bi Timotej bil zdrav in živahen otroček, v kar ne dvomim glede na to, da je pohitel med ljudi.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:00:09
|
|
|
|
Angel_Tian
|
katy Tole zdaj je pa res lepo presenečenje Obema ena velika dobrodošlica Uživajte, cartajte se, ati naj vaju pa kr malo razvaja Pa seveda zdravi ostanite. (tak, solzne oke so tu )
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:05:22
|
|
|
|
sabri
|
Katy:tale prvi materinski dan si boš pa res zapomnila, velike crkljanja in prve dni tudi počitka vam želim vsem, da se aklimatizirate z novim članom A_T: jaz bom pisala, ti pa moralno ubijala pa naju bi v parih tednih pospravili . Ne, grem ven iz tega foha, mam tolk enih različnih šol narjenih, pa ne vem kaj bi . klupko: midva se tuid lahko pohvaliva s strijam v familiji, pa jih nimam jaz . Očitno to le ni "nagrada" samo ženskam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:09:48
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy Punce, dajte malo podatke za seznam! Kg ziher niso več enaki! Pa datum naslednjega pregleda. Pa če sem kero falila se ful opravičujem. Naslednji pregled - 29. 3. 2010 Kile + 11kg
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:11:57
|
|
|
|
Meemee
|
Ja, pa pri letih lahko popraviš na 32
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:13:50
|
|
|
|
sabri
|
Aja, pozabila, naslednji pregled 8.4. kg: +13
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:19:06
|
|
|
|
Angel_Tian
|
sabri - točno tako ja, najprej bi kje na samem kake batine fasale, pol bi pa celo možnost za kako izginotje imele Kakšne šole vse pa imaš? Da vidim, če ti bi znala s kako idejo pomagat. Jaz sem namreč tudi bolj multipraktik - aranžerski tehnik, svetovalec za notranjo opremo, poslovni sekretar Delam pa od teh treh najbolj nekreativno delo Evo, popokam za danes domov. Jutri pa že vprašanje, če bom uspela kaj do vas prit, ker se bo pač moja namestnica učila delat Uživajte babnce, pridne ostanite...
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:22:18
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: carly Sem jaz tudi danes papirje za porodniško uredila, sem že vse doma izpolnila, tako da je samo preverila če sem kaj pozabila in sem bila v 2 minutah fertik. Jaz grem papirje urejat naslednji teden. Je možno, da papirje dobim in izpolnim tam? Ker ne vem, kje jih drugače dobim. In katere sploh rabim?
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:26:01
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska Meemee: Sem ravno hotela vprašati, če LJ-SREČANJE v nedeljo, 28. 3. ob 15h, v Čolnarni v Tivoliju še velja. Da - jaz pridem! No, če bova vsaj dve, se bo že splačalo! Yeepee
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:35:15
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: julka8 pregledi - spodaj me pa tko ni pogledala že od 20. tedna, verjetno me bo naslednjič kej.. Mene je nazadnje spodaj pogledal takrat, ko sem imela UZ od spodaj. Drugače pa me nič ne pogleda. Zadnjič je samo srček poslušal. Tiste razdalje ali kako že, pa mi tudi še ni nikoli izmeril. Da o tem, da bi kakšno velikost ali težo omenil, niti ne govorim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:39:37
|
|
|
|
fiška33
|
Dobrodošla nazaj, Katy83! Držim pesti, da bo mali Timotej kar se da priden ! Meemee, obrazce si lahko naprintaš iz http://www.mddsz.gov.si/si/obrazci/ Jaz sem, kar sem znala, vse sama izpolnila, na socialni pa smo samo dopolnili. Rabiš pa obr. S-1/1 priloga S-1 tole je fajn, če neseš v službo, da ti tam plače napišejo naslednji obrazci so pa po potrebi Zdej šibam pa na sestanek za EA . Mejte se!
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 25.3.2010 14:43:21 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:40:16
|
|
|
|
klupko
|
Čestitam MeeMee...imaš bolj nemarnega ginekologa kot jaz. Sem mislila, da huje kot pri tem ne more bit. No, naj se pohvalim da sem tudi jaz zdaj dobila rožico od svojega možeka. Za najlepšo bodočo mamico.
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:40:57
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klupko Hudič bo se lepo pobrit. Mojemu si kar nekako ne upam dat britvice v roke, čeprav je rekel da me bo z veseljem zrihtal. Strah me je, da me bo med posegom obrezal. Jaz imam iste pomisleke
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:48:29
|
|
|
|
san
|
no, se na hitro javim, vsega itak nimam časa brat... najprej katy, super lepo, da sta končno doma s timotejem in uspešno, lepo in umirjeno privajanje na domače okolje vama želim presredek.. meni ga prvič niso rezali in tudi ni bilo potrebe, sem se lepo sama raztegnila, pa je imela hči veliko glavo 37 cm - to je kar precej. no, ta drugič mi ga tudi niso hoteli, ker se je zelo lepo raztezal, ampak žal je imel sine še večjo glavo ob rojstvu za 2 cm in me je lepo raztrgal, da je pokukal ven. no tretji je imel pa spet ogromno glavo kot ta drugi in me je raztrgal po istih šivih. pa nisem čutila niti poka presredka niti šivanja. strije, emibu, čist res je tko, vse je odvisno od kože, pa se lahko na glavo postaviš in ne vem kaj delaš, če si podvržen nimaš kaj... opla, pa je že hči prišla, več kasneje
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 14:53:55
|
|
|
|
Meemee
|
IZVIRNO SPOROČILO: klupko IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian kot je bilo, ne bo nikoli več - kruta realnost Saj ne bi blo treba tega Pusti mi sanjat.. Se pridružujem
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 25.3.2010 15:05:41
|
|
|
|
emibu
|
Katy-Lepo pozdravljena nazaj angel_tian-a pol wc-je čistiš samo v poslovnih prostorih? Hec Hec brez zamere memee-tu pri men o kaki razdalji,teži itd. ne duha ne sluha... materinski dan-tut men je moj dragi prinesu orhidejo v roza lončku za materinski dan jooi nemorm vrjet da se je spomnu britje-hm..zaenkrat se lahko še sama eno nogo dam skor za vrat oz.na rob bane in pol tko s strani gledam da se direkt ne porežem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?