sabri
|
Oj oj, tolk ko me pa danes zebe, pa ni normalno ej, komaj čakam na pomlad. Grem približno po vrsti: Katy: ful si dobr narisala, s kakim barvam pa to lahk po steni rišeš drgač? A_T; pol je tale tvoj mali pravi cukr a, ko ti dostikrat pove, da te ma rad a, a ni to najlepš slišat? Men je danes rekla, ko je eden mali v vrtcu rekel, da sem njegova mami, pa ona takoj, ne to je moja mami in me stisnila in rekla in te mam ful rada veš . m_o_i: a tvoj je motorist? Sem sfalila, če si že napisala prej. Jaz sem bila tudi do tamale, potem pa se je stil življenja drastično spremenil in je motor šel pa pa. dekompresija al kak že: sem hodila pri tamali in mi je blo ful dobr, grem pa v četrtek prvič in vam povem, kak je. Je pa ful dobr pri otekanju nog pa podobnim težavam ali pa samo za crkljanje, ker pri tamali nisem imela težav. Zdaj pa otekam ko buhtl ej, zjutraj mam že ornk no, zvečer me pa kar v podplatih špikajo krči al kaj. koš: navaden koš imam in se je itak vedno nafilal v enem dnevu, da sem ga nesla ven sproti, drugače pa ni nič smrdelo ven. Čestitke za naš praznik seveda. Ne kompliciram glih, da bi mogla kaj dobit, ampak mal ga špiknem čez dan pa tko bolj za hec. Če pa kaj dobim sem pa itak ful vesela . No danes sem končno pregledala, kaj imam doma za novorojenčka, oprala bom pa čez kak mesec, se mi zdi še prekmalu. Pa flaško in par stvari sem si kupila, tako da sem skoraj pripravljena. V mat. šolo najbrž ne bom šla, ker sem bila tri leta nazaj. Še narastek si pobarvam enkrat do poroda in sem ready. Zdaj se grem pa stisnit ko mojemu, da mi zmasira noge, kao da jih jaz ne dosežem več . Lepo se crkljajte in počivajte. Nočko.
|