m_o_i
|
dobro jutro vikend smo prepocivali, spet je tu nov teden-se malo, pa bo maj (in toplejse vreme, upam ) 1. kovtrcek in povstrcek sta prispela ze v petek, AMPAK nista bombazna!!! tasco bo kap tisti komplet, ko je ona gledala, je bil pa 100% bombaz (tu si predstavljajte tisti ton "vidis, zakaj si pa hotla sama to kupit-jaz bi kupla boljse" ) in pol vse posteljnine gor navlect, da vidimo, ce vsaj to gor pase...in zdaj bi ona kr prala-bo ja, ampak svoje... pa previjalna podloga nima takih robov, kot jih je mela sestra od mojega-tu bo otrok ja dol padu(vezde, tist penast rob na onih ozkih PVC podlogah pac zadrzi dete, ce ga nihce ne drzi ) moj se je sam obrnu in sel iz sobe, iz uses mu je pa pihalo! ze vidim, da bo on prej znoru pri njih kot jaz sej ne, da jaz nisem mela jako povisanega pritiska, ampak sem takticno povedala, da kovtrcek se prat da(to je to, kar se rabi), da podloga je pa men ona ozka tak grda, da je videt ne morem (nisem rekla, da se mi ta sirsa bolj prakticna zdi-ne, zanalasc sem rekla, da je lepsa ) in sem kr zakljucla s tem-ona se pa itak celo noc zrla in premlevala... 2. kocka je padla-mi bomo druzina in ne bom mami samohranilka sicer vsak na svojem naslovu se zaenkrat, ampak tak so ata odlocli-pa naj bo po njegovem,ane. bo pac vec dinarckov on dajal mamici pa mulcu hiih 3. zaj grem do svojega sefeta se predzadnjic al pa vsaj predpredzadnjic (namen mam samo se po knjigo it enkrat naslednje leto ), da mi odobri dopust od naslednjega petka dalje potem pa se dva tedna bolniske (ziher bom kasljala al nekaj takega-cutim na vodi), potem pa tak porodniska ze! bemtis, kak leti cas... 4. juuuj, da vam povem, kak se mi je pa v soboto srce ustavlo grem lulat, se obrnem, hocem potegnt vodo-v skoljki pa neka rdeca zadeva gleda spod papirja na eni strani, taka kepica...adijo pamet, cep je sel, js bom sla rodit (tu sem nehala dihat!) 12 tednov prezgodaj!!! valjda babji firbec vzamem gumi rokavico, (tiste s slabim zelodcem nehajte brat tu), zabrodim po skoljki-pa je bil samo perek od radica, kterga ni potegnlo prej dol zajtrk taaaajm