|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 10:42:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Majčice 2010 - 2. del
8.3.2010 10:50:07   
julka8
jutro!user posted image
dans je pa res zatišje... mogoče zarad vremena, k je tak mraz pa oblačno...user posted image drugače pa nič novega, spet sm se vstala pred sedmo, sploh ne morm spat kej dle, no vsaj kej koristnga lahk nardim (zaenkrat sicr še nismuser posted image user posted image ), neki se lotevam delat za fax... pa ni neke prave energije...grem si nardit eno malco, mi neki kruluser posted image user posted image

kosmiče s sadjem bom....user posted image hihi..user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
8.3.2010 11:15:17   
Angel_Tian
Uh, sem kr v neki gužvi user posted image

carly - vse pohvale tvojemu, če je res tako priden glede previjanja user posted image Saj vem, da taki atiji tudi obstajajo user posted image Od moje prijateljice fant ima lahko malega tudi cel dan sam, pa je vse ok. Moj dragi pa niti ene ure ne bi zdržal (smešno, ampak za zjokat)

zivepo - tale link za izračun je pa odličen. Ampak kr malo žalostno, kolk nižja nakazila bom dobivala user posted image

Hahahahaha, smotka. Ja tistih zadnih 10 popadkov ali zadnjo uro preskočiš tak, da pač enostavno rodiš ane user posted image user posted image user posted image user posted image

Te materinske so pa res tak "površno" izpolnjene. Jaz sem zadnjič gledala, da sploh ni letnic nikjer napisanih. Sem poslala za tiste DM-ove bone za nosečnice, pa nisem bila sigurna, da bo kaj iz tega, če nikjer ni navedeno, katerega leta je PDP. Ampak očitno je sam dan in mesec dovolj. Bom naslednje leto spet poslala za bone user posted image

Salame pa jaz take fiiiiine kupujem - divjačinske user posted image - z dostavo v službo user posted image Lupi se pa samo čisto od začetka malo teže, ko enkrat navališ, pa gre olupek fino dol. Mogoče zato, ker niso tako fejst suhe al v čem je fora.

emibu
- kako bano sta to kupila? Jaz imam doma ovalno 110x190 (300 litrska je) in to si želim tudi v hiiši, pa mi moj trdi, da sigurno ni več dobavljiva.
Me veseli, da napredujeta z opremljanjem. In kake "zelo drage" pipe pa nameravata kupovat user posted image

user posted image user posted image ja, ti bomo zaželele dobrodošlico v klubu user posted image

biba88 - sem pogledala medije na tvoji previjalni. So lepi, meni osebno je edino količinsko to malo preveč.

sabri - ja, ja, čveka je spet na delu user posted image user posted image
Pridna tvoja mala, da je lepo prespala v vrtcu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravo spodbudo delamo puncam, ki bodo pvič šle rodit. Ampak res je tato lažje "preživet" user posted image user posted image user posted image
Rumeno oranžna barva - super pomladna in vesela barva za odhod iz porodnišnice.

mubi - jaz nosim že celo nosečnost tiste dnevne vložke, ker drugače hlačke nikoli ne bi bile "čiste". Je dnevno prisoten beli tok. In lahko, da je pri tebi to bil beli tok, če praviš, da je malo temnejše. Sem prepričana, da je tvoja skrb odveč.

barvar
- super, da te zdaj čaka samo še uživanje in čakanje na porod. Pa seveda dobro izberita še zadnji "samski" dopust user posted image

katy83
- naj te kar potolažim s tem, da te čisto razumem. Čisto normalno je, da sama sebi greš na živce, če si tolk časa doma in nimaš kaj konkretnega za počet - sploh, če si od prej navajena "divjega" tempa. Druga tolažba: najbolj bi zdaj ti k mojemu user posted image pasala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image On je tudi lahko ves dan doma in poležava, jaz pa moram biti skoz v nekem gibanju in mu težim, kaj vse je treba narest, da nimam časa ležat. Ne mi zamerit, ker sem te malo pohecala. Ampak saj boš ti kmalu spet v "formi". Ko bo detece končno doma, boš videla, da boš sama od sebe polna energije it boš nekak mogla skoz nekaj migat - vsaj pri meni je bilo tako. Pa ne boš več samevala in ne boš imela take želje za vožnjo in zapravljanje v MB. Sprehodi v domačem okolju bodo super.
Punca - glavo pokonci, vse bo ok user posted image user posted image user posted image

klopko - user posted image user posted image dobro si se prijavila za seznam ja user posted image

moi
- user posted image user posted image user posted image vidiš, da si se ti že preveč naspala v začetku nosečnosti. Evo, zdaj ti je pa še tega "opravila" zmanjkalo user posted image

zivepo - saj ni rečeno, da je poceni pohištvo čisti klump. Lahko imaš tudi zelo drago pohištvo hitro uničeno, če na nič ne znaš pazit. Midva sva tudi v Rutarju nabavila precej, ko je bilo znižanje. Pa če bi hotela komplicirat, bi lahko rekla, da je za iverko bilo še vseeno drago. Ampak nama je na izgled bilo všeč, tolčemo po omarah tudi ne, tako da bi moglo nekaj časa zdržat user posted image Kuhinjo pa imava tudi eno, ki je sestavljena iz delov, ki jih izdelujejo v najmanj 6 državah. Je zato tolk ceneje, ampak vseeno kvalitetno. Sem prodajala nemške kuhinje visokega cenovnega ranga in bi vsaj pri tem lahko zakomplicirana, ampak sem s to "mix" kuhinjo tako zadovoljna, da bo šla z mano v hišo.

strelkica
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oprosti, ker se smejim, ampak tole je pa malo hecno no. Jaz sem v službi samo povedala, da sem noseča in kdaj imam PDP. No, pa izračunala sem jim tudi, do kdaj bom delala, ampak to ni nikjer nič pisno user posted image
Po moje jim to lahko kr sama napišeš en dopis, v katerem navedeš, kdaj je PDP, kdaj se ti po zakonu začne porodniška in kdaj boš dejansko nehala hodit v službo - če boš pred porodniško še izkoristila nekaj dopusta.

Joj babnce, kolk vas te dela seznam majčic? user posted image user posted image user posted image user posted image

moi - Tian je zavarovan po meni, ampak to ne stane nič več, to se posebej ne plačuje do otrokovega ? leta. Edino, če mu sama potem skleneš kje še kakšno varčevalno ali življenjsko ali... zavarovanje.
Glede dohodnine midva vedno raje dava 1x letno kot pa čez celo leto. O razlogih za to sem enkrat že pisala. Prvo kot prvo imava podobne zneske za plače in ker ne veva, kdo bo do konca leta dejansko več zaslužil, ga pač čez leto ne uveljavljava. Druga stvar je ta, da če otroka uveljavljaš čez leto, tako lepo mesečno dobiš nekaj večjo plačo. To ti potem lahko "škodi", ko daš otroka v jasli/vrtec, saj te ravno tista razlika lahko vrže v višji razred. Če pa tistih 1x letno dobiš vrnjeno dohodnino, se pa to nikjer nič ne pozna in nikjer ne upošteva. Vedno naj uveljavlja tisti z višjimi prihodki!

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
8.3.2010 11:55:08   
julka8
AT - kakšne bone za nosečnice majo to pri DM-u?user posted image in kako pridem do njih?user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
8.3.2010 12:04:44   
Sky3
jst bi tut kak bon user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
8.3.2010 12:10:25   
barvar
Tako, moj je šel delat, jaz imam pa  končno čas za RR user posted image . Pa zadnje čase res vlada neko zatišje. Mogoče zato, ker so nas tako kregale, da preveč klepetamo user posted image user posted image user posted image .
Glede DM bonov pa je tako, da lahko prijavnico dvigneš v trgovini ali pa izpolniš na njihovi spletni strani. Jaz sem jo sicer poslala že pred dobrim mesecem pa še nič user posted image . A- T kako dolgo si pa ti čakala?
A mogoče katera ve kako in kdaj je možno opraviti bris za streptokok agalacie? Šele v 37.tednu ali lahko že kaj prej?

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
8.3.2010 12:25:12   
Angel_Tian
barvar - sklepam, da je za tabo ena fino razvajalska nedelja user posted image Za gužvo v porodnišnicah pa mnda ni panike, saj smo lepo po sloveniji razdeljene user posted image

moi in kati - če imaš urejeno dodatno zavarovanje (saj nima veze kje in kako plačuješ), je otrok avtomatsko tudi kao dodatno zavarovan. Pač zavarovan je po enem od staršev.

gromska - najlepša hvala za razlago te dekompresije. Nekak nisem tip za preizkušanje takih zadev user posted image priznam pa, da zna biti zanimivo.
user posted image user posted image user posted image nimam še izcedkov mleka. Tudi v prvi nosečnosti mi je mlekarna komaj po porodu zalaufala user posted image

Koš za plenice - jaz sem in bom imela kar enega običnega na vrečke s pokrovom. Je Tian poletni in ni bilo težav s kakimi neprijetnimi vonjavami, zato tudi ne nameravam kakega drugega kupovat, sploh pa se mi zdi ven vržen denar za te kasete user posted image

moi - boljše, da hitro kam šibaš po kako bombažno posteljnino, da ne bo tašča preveč pametovala user posted image
...radič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

teja k - previdno na cesti in lepo opravi na pregledu user posted image

milena - juhuuuuuuuuuuu, ti pa vsaj mene že fajn vodiš user posted image

DM boni
- za nosečnice imajo vedno neke bone. Pač popusti za določene artikle. Moraš izpolnit en obrazec in kopijo iz materinske priložit, pa dobiš knjigico z boni. Isto potem za novorojenčke nekaj dobite. Idite pa si zrihtajte. Tudi, če vseh ne izkoristite, kaka stvar vam pa mogoče prav pride.

barvar - jaz imam neko čudno gužvo v službi, zato sem bolj "počasna" s komentiranjem user posted image Da preveč čvekam, mi tak ne rabijo posebej govorit. Ustavit me pa nekak tudi ne morejo user posted image user posted image user posted image
Hmmm, jaz sem bone dobila v roku 3 delovnih dni.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
8.3.2010 12:39:21   
katy83
pozdravček majske babike. user posted image

Danes sem se odločila, da bom najprej pri majčicah kaj napisala, šele potem pa pri aprilčicah, ker ponavadi naredim kontra, tam napišem roman, potem pa mi več ni. user posted image

No, moje počutje je že boljše. Očitno pride kaki dan, ko sem čisto na tleh, pa se potem spet malo poberem, pa tak dalje. No, pobiram se tudi z vašo pomočjo. Hvala vam za vse vzpodbudne besede, pa za vaše razumevanje, hvala tudi tistim, ki ste bile malo bolj "stroge". Saj dejansko je tako, da se sama sebi ne bi smela smilit, ampak včasih pač ne gre. Kmalu bo tu user posted image  in ne bo več časa za razmišljanje o bedarijah, pa za neko jako lenarjenje tud ne. Pa še diplomo moram pisat, pa še vreme mi bo bolj naklonjeno. Ja, spet bom v pogonu. user posted image  He, he. Kak sem hecna. user posted image
No, še enkrat hvala vsem za vaše besede. user posted image

imam pa še na zalogi nekaj vprašanj, če je kateri slučajno dolgčas in je s tem seznanjena, meni bi pomagalo user posted image

1. Kako je z urejanjem preživnine na sodišču v Mb? ali pa drugje? Obstaja kakšen obrazec ali to sam napišeš, moraš kaj pri odvetniku overit? user posted image

2. Bris za streptokok b - verjetno ste brale kaj se je eni punci zgodilo pri marčevkah, ne? user posted image  No, mene je zaskrbelo v pune, tako da grem samoplačniško na ta bris. Sicer stane 37€, ampak kaj hočem. Strah me je. Se mi zdi, da bolj se bliža porod, bolj sem jaz neki paničar. Zanima me vaše mnenje o tem?

3. ali se na ctg-ju "vidi" če je otrok v zaostanku rasti? ne, vem, mogoče, da srček bolj počasi bije al pa nekaj? Ker malo me tudi muči, da je rekla gin., da je malo prelahki bebek, ampak uz pa do poroda več ne bo.

ja, evo, to so moja vprašanja. Se vidi, da imam čas, ne? user posted image

Drugače pa, ja, mrzlo kot hudič. Brrrrrr. Sem mojemu prej lojtro nekaj držala zunaj, ker je streho nekaj zabijal, pa sem bila oblečena kot eskim. user posted image

Ne vem, če sem si prav zapomnila, ampak se mi zdi, da je tu pri vas ena slavistka? al se motim? user posted image  

Barvar - kdo vas je kregal, da preveč klepetate? pa ne no. Če pa je tak fajn. user posted image

A_T - ah, kake zamere. ne zamerim ravno tako hitro. Res da sem škorpijonka, ampak ponavadi je pri meni tako, da ko se mi kdo zameri, se mi zameri za zmeraj. Pa mora bit že kaj konkretnega. To, da mi ti tvojega za družbo "pošiljaš". Saj mogoče pa ni slaba ideja. Ne vem samo kako bi moj na to gledal. user posted image

K_a_t_i - kako ste se imeli na smučanju?

Moi - jao, dogodivščina z wc-jem. user posted image   Zdaj se smejem, samo mene bi po moje kap. user posted image

evo, punce, zdaj še malo po netu pogledam gor in dol, pa levo in desno, potem pa grem slikat na steno. Ker mi je v otroški tako fajn ratalo, sem se odločila, da bom še spalnico malo polepšala. user posted image

lep dan, šunjarka Katy

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
8.3.2010 12:57:58   
m_o_i
DMovi boni vclanis se v bilokteri poslovalnici (skopirajte prvo stran materinske knjiige), potem pa res cakas nekje 1 mesec, da dobis po posti tiste kuponcke. mislim, da zdaj ze pakirajo "nove" kuponcke; te, ki sem jih jaz dobila prejsnji mesec so veljavni do konca marca, tak da zaj je res boljse, da dobite novo rundo, ki bo dlje veljavna user posted image
aja, pa razlika je med kuponcki za nosecnico in mamico!! za mamice je menda treba potem dostavit kopijo rojstnega lista(ce se prav spomnim; skratka, tja se vclanis sele, ko je dete rojeno)...
sicer pa zaj berem, da je A_T  ze vse lepo razlozla, ko sem jaz bla pri sefetu na dveminutnem pogovoru (pa se to mi je blo ciiiisto odvecuser posted image ), da mi je odobril dopustuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
8.3.2010 13:00:16   
m_o_i
heeeeej punce-vse lepo za nas praznik nam zelim  user posted image
user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
8.3.2010 13:08:13   
m_o_i
A_T posteljnino ITAK babi nabavljauser posted image  je ze tri privlekla domov, pa se kako bo-samo da kje vidi kako lepo in poceni...jaz ne znam, sej ves...
bemti radic, ja user posted image user posted image
katy83 hitro v album nalepi te svoje stenske mojstrovine nooo user posted image

kak sem pa jaz vesela, da sem v bolniski in da mi ni treba vec v sluzbo hodit! danes sem kuj brzo sranje dobila zjutraj, taka muka mi je bla it v tisto norisnico. in to je cist podzavestna sekirancija...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
8.3.2010 13:12:07   
katy83
to sem še pozabila:

Bog je najprej ustvaril moškega in šele nato žensko. To pa zato, ker vsak umetnik najprej naredi skico in šele nato umetnino. user posted image

Vse lepo drage moje ob dnevu žena. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
8.3.2010 13:22:16   
katy83
evo, M_o_i, sem nahitrco naredila album, da lahko vidiš. Spalnica pa še ni končana. Ko bo, bom pofotkala.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
8.3.2010 13:23:27   
m_o_i
katy83 sem ze pofirbcalauser posted image  sem takoj po poslanem postu vidla, da si ustvarla album user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
8.3.2010 13:46:50   
Angel_Tian
katy83 - ma seveda boš spet v švungu user posted image Drugače si pa kupi dva paketa domačic - čokolada in keks znata fajn nabit energijo user posted image user posted image user posted image (kr mene vprašaj, ko se s tem v službi bašem)
Sploh pa ja - diplomske se pa res čim bolj resno lotit, da boš potem z dojenčkom bolj v miru uživala.

Glede urejanja preživnine nimam pojma.
Kaj je s tem brisom, kaj se je eni marčevki zgodilo? Jaz tega nič ne vem user posted image
Da bi se pa pri ctg-ju videl zaostanek rasti pa prvič slišim user posted image Pa nehaj tolk skrbet - vse bo ok. Tian je tudi bil s tremi kg med "malčki" pa ni bilo nič narobe. Sicer pa dete v zadnjem mescu največ še na teži dobi, kolker je to meni G takrat razlagala.

Hmmmm, ne vem, če je med nami kaka slavistka, smo pa vmes take, ki imamo o slovnici precej pojma user posted image Kaj potrebuješ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj če ti jaz mojega pošljem za "družbo", kaj bi te tvojega to motlo? On ima tak al tak skoz kaj za delat - je isti "burek" kot jaz. Vidva bi lenarla, midva pa vsak na svojem koncu garala user posted image (malo za šalo, še bolj za res user posted image )

Zelo pohvalno, da si se lotla umetniškega ustvarjanja. Kaka fotka je tudi dobrodošla, da vidimo in "skritiziramo" user posted image

moi - jaz sem te bone res hitro dobila ja, veljajo pa mnda do marca 2011, če se prav spomnim (sem bolj spregledala ta del user posted image ) Za bone potem za dojenčka pa moreš na novo poslat izpolnjen obrazec in kopijo rojstenga lista ja.
user posted image user posted image user posted image za uspešen pogovor s šefom. Pa saj ti nima kaj za komplicirat majkemu user posted image

Uh, točno ja. Tudi tebi vse lepo ob današnjem prazniku. Meni je moj povedal, da nič ne dobim, da spomnil se pa je user posted image user posted image user posted image Še dobro, da nisem malenkostna za take stvari. Očitno mi manjka tista žilica romantike user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
8.3.2010 13:49:24   
Angel_Tian
Evo me, sem jaz že tudi pokukala na poslikavo. Lepo ti uspeva. Ampak upam, da pa imaš za spalnico druge motive user posted image (spet malo žlehnobe iz mene) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2591
8.3.2010 14:01:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

Evo me, sem jaz že tudi pokukala na poslikavo. Lepo ti uspeva. Ampak upam, da pa imaš za spalnico druge motive user posted image (spet malo žlehnobe iz mene) user posted image

hvala. user posted image

ja, za spalnico pa imam Miki Miško. user posted image   ne, hecam se. Kr nekaj je. Bom gor prilimala, da boste lahko skritizirale. user posted image

Slavistko v bistvu rabim baje za diplomsko. Za lektoriranje. Saj to še ne zdaj, ampak me zanima koliko € to stane? user posted image

za CTG sem jaz samo vprašala če je to možno. To je na mojem zelniku zrastlo. Sicer pa, glede teže verjetno itak ne morem nekega velikana pričakovat, glede na to, da sva mi2 oba bolj med tamalimi. Pa rodila sva se tudi lahka. Jaz 2900g, moj pa celih 2300gramov.

ah, tisto kar se je marčevki zgodilo: user posted image   Ja, punca je bila okužena s to streptokok bakterijo (tega ni vedela) in se je punčka med porodom okužila. Pa je bila stara 11 dni, pa jo je kap. Vprašanje kako se bo izteklo. Joj, boga mamica pa ati, pa mala pikica. user posted image   Eh, cela štala okoli tega. Zdaj sem še pa vam tu zatežila. Se opravičujem. user posted image  

je treba mislit pozitivno, ne? user posted image  Že delam na tem. Grem nekaj pojest. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2592
8.3.2010 14:22:01   
Angel_Tian
jooooooooooooj user posted image user posted image user posted image ko sem prebrala mikimiško, sem že resno mislila user posted image user posted image

Ja, za lektoriranje pa res potrebuješ slavistko, za ceno se lahko pozanimam pri enemu, ki je pred kratkim diplomo opravil.

Evo vidiš, če sta ti in tvoj tako lepo gor zrasla, ni strahu, da vajino dete tudi ne bo. Bolj drobceno bo lažje rodit user posted image

In prav imaš ja, treba je vedno pozitivno razmišljat. Res, da se ne konča vedno vse tako kot bi si želeli, ampak v vsem slabem se skriva tudi nekaj dobrega...

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
8.3.2010 14:34:34   
san
katy, luštn si tole porisala. jaz sem danes tudi barvala še zadnje stene v stanovanju, pa skico sem narisala za predsobo, jutri jo grem pa še pobarvat. potem pa še do konca dodelam dnevno, tako da bo končano do konca tedna, potem pa bodo že omare in kuhinja gotove in potem gremo notriuser posted image
pa hvala za lepo čestitkouser posted image

za prežinino moraš samo prošnjo poslat, če se ne motim. včasih je bil pristojen csd in so te sami spomnil takoj po rojstvu, mislim pa da sedaj emu ni tako... poklič na csd, pa vpraši, ti bojo najbolj znal povedat...

plenice, jaz pokakane kar sproti v smeti nosim. oz. dam v vrečko in pred vrata, pa potem odnesem

velikost ploda se da pribl. določit z uz, s ctg pa zihr ne, pa še to samo približno in so odstopanja lahko tudi precej velika. mojo hčero so 2 dni pred porodom ocenili, da je elo drobna in lahka, ne bom govorila kolk sem bila presrana, a se je rodila 3680 težka in 51 cm dolga... ne sekiraj se preveč, vse bo ok, boš vidla!

lektorirnaje je po moje čisto različno, se splača kakšnega študenta dobit, pride ceneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2594
8.3.2010 14:42:02   
san
milena, ja še mal pa bouser posted image

teja kako je bilo na pregeldu?

živepo, sta se že najdeliuser posted image ?

a_T, če je kuhinja ok, valda jo boš s seboj vzela, pa še prišparašuser posted image . in se strinjam glede pohištva, lahko je poceni in dobro in obratno, tko da...

no, toliko na hitro, da me ne boste čist pozabile. vidim, da vas pridno šišam v kguser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 8.3.2010 14:43:19 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
8.3.2010 14:44:33   
san
aja, moi, tole z wc-jem sicer je smešno, ampak men bi po moje tud kap. že sam od popadkov včeri sm bla presrana, da se ne bi kaj res že začelo...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
8.3.2010 14:50:32   
Angel_Tian
san - super, da ste že tako daleč. Evo, res uspešno končanje selitve ti želim user posted image user posted image

Ti drobižek nas s kg šišaš? In to ob vsem stresu, ki ga imaš user posted image Pa pazi nase ja, če te že popadki "napadajo" - da ne boš taglavna pri nošenju in montaži omar. No ok, komandiraš lahko, pri tem morš bit glavna user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
8.3.2010 14:55:05   
m_o_i
A_T moj se je tudi razveselil, ko je vido, da z rozo okol hodim (sem jo na Petrolu dobila; drugac sem js ciiist pozabla, da je danes dan zena) - je reku, da fajn, da se njemu ni treba it guzvat v cvetlicarnouser posted image
sem mu rekla (in tudi resno mislila), da je on moja roza skoz celo leto in mi ne rabi nic nosit....ma nasploh sem proti tem MORAS praznikom: za valentinovo MORAS srcke kupovat, za dan zena MORAS roze vse pokupit, za novo leto MORAS bit dobre volje in se veselit (negotove) prihodnosti...tut rojstni dnevi so meni tak...ne vem no-res sem cudna user posted image

san oglasis se sicer bolj poredko, ampak smo te pa takrat bolj veseli user posted image  bos ti tudi malo fotodokumentacije prilepla od vase nove stalce!? ko pac bo...kaki popadki!? user posted image  ajuuuj no!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
8.3.2010 15:02:03   
Angel_Tian
moi - daj no, ne bit tak čudna user posted image user posted image user posted image Jaz sem malo manj čudna, ker vsaj za rojstne dneve vsak kako malenkost dobi. Drugače sem pa tudi bolj proti tem prisiljeno romantičnim praznikom - valentinovo, dan žena, materinski dan bo letos komaj malo bolj "aktualen", ker pač se v vrtcu otroci na to pripravljajo. Drugače imam pa jaz vsak dan materinski dan, ko mi mali reče, da sem njegova in da me ima rad. Pa ponoči, ko gre lulat, mi obvezno reče kaj od tega user posted image user posted image
Mah, praznik je vsak dan, ko smo zdravi in se imamo radi user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
8.3.2010 15:06:45   
m_o_i
eh, jaz tudi mami rozo kupim za danasnji dan, pa materinski in za moj rojstni dan jo obvezno dobi...za rojstne dneve tudi od mene vedno kaj pride najblizjim, drugace pa ja-vsak dan naj bo praznik in je to to user posted image
(wiii danes teden bo moj postal leto dni pametnejsi-moram nagruntat, kaj mu datuser posted image  - lani sem htela nejgovo sliko iz Grobnika narest v velikosti plakata, samo sestricnin fant, ki dela v tiskarni, je reku, da to lahko naredi samo v veliki nakladi, tak da sem mu jo samo povecala na a0 format in uokvirla...bolj ne bi mogla vtrofit; kakega veselja in rahle samovsecnosti je to blo hihi)

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?