|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del
25.2.2010 10:38:55   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Sm prebrala temo o provezanem otročičku. Marička v kak svet smo rodile svoje otroke. A sploh lahko komu zaupaš? Kako naj normalno funkcioniramo in ne bomo pod stresom. Očitno je stres res največji sovražnik naše generacije. Tolk izprijenih ljudi deluje v naši okolici.

http://www.ringaraja.net/forum/Smem_vpra%C5%A1at_kje_je_tema%3F/m_4964887/tm.htm

NO, KRASNO! Še dobr, da sem pri kofetu še mela možnost mal preletet debato. me je kar stisnlo in sem si ves čas predstavljala otročka povezanga, kako joka oziroma zaspi od hudga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....še zdej ne morem verjet.
zakaj pa so zbrisali temo? Kaj se je dogajalo? Ker jaz sem samo prebrala začetek, komentarjev nisem gledala, ker se mi je vse zdelo BV, glede na zgodbo samo. Kaj je blo torej, veste kaj?

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
25.2.2010 10:38:59   
Anonimen
morgen

Mateja,tema je ze brisanauser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1552
25.2.2010 10:40:10   
polma
Aja......................

dober dan!!!!!!!!!!!

Ljubljana se kopa v soncu!!!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
25.2.2010 10:41:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Sm prebrala temo o provezanem otročičku. Marička v kak svet smo rodile svoje otroke. A sploh lahko komu zaupaš? Kako naj normalno funkcioniramo in ne bomo pod stresom. Očitno je stres res največji sovražnik naše generacije. Tolk izprijenih ljudi deluje v naši okolici.

http://www.ringaraja.net/forum/Smem_vpra%C5%A1at_kje_je_tema%3F/m_4964887/tm.htm

NO, KRASNO! Še dobr, da sem pri kofetu še mela možnost mal preletet debato. me je kar stisnlo in sem si ves čas predstavljala otročka povezanga, kako joka oziroma zaspi od hudga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....še zdej ne morem verjet.
zakaj pa so zbrisali temo? Kaj se je dogajalo? Ker jaz sem samo prebrala začetek, komentarjev nisem gledala, ker se mi je vse zdelo BV, glede na zgodbo samo. Kaj je blo torej, veste kaj?

saj ne vemo.Vedno pa taksne in podobne teme umaknejo.Mar bi lepo napisali njuno polno ime in priimek,da ne bi se kdo zaupal otroka takim psihopatom.
Bogi fantek.Se dobro,da je tako majhen,si ne bo zapomnil.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
25.2.2010 10:43:21   
polma
Brrrrrrrrrrr.........grozno!!!!!

kar ne gre mi iz glave slika....
Valda da otrok utihne, če ga zvežeš....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
25.2.2010 10:43:30   
Anonimen
tut Nemcija.Prav super vreme je zadnje dni,upam,da tako ostane,se posebej pri vas.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
25.2.2010 10:48:21   
polma
rodna gruda te bo v soncu pričakala

in lahko boš belih zvončkov si nabrala,

pridi, kleo, pridi v domači kraj,

čaka dom, čaka te slovenski raj !!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
25.2.2010 10:51:03   
Anonimen
kolk si osladnauser posted image
sicer lepo,ampak jaz nimam nekeha hudega domotozja prav po domu.Edino nemski jezik bi tu zamenjala za slo.in kaksno goro v blizino zasadila.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1558
25.2.2010 10:58:22   
polma
Osladna? pa ful sem se potrudla... user posted image user posted image user posted image
Se vidi, da si gorenjka,če še na boljšem o gorah razmišljaš...user posted image user posted image user posted image

Nazaj, nazaj, v planinski raj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ajej, boljš da se vržem v delo.....

Skratka, uno bogo mamico so novinarji zasuli z vprašanji, pa je hotla umik teme..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
25.2.2010 11:00:25   
polma
http://images.google.si/images?hl=sl&source=hp&q=mountains+in+slovenia&um=1&ie=UTF-8&ei=4EmGS53WMcqA_QaG1LGfDw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CC0QsAQwBA

na, dej si duška, planika naša izgubljena!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
25.2.2010 11:02:53   
Anonimen
user posted image planika nasa izgubljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1561
25.2.2010 12:05:14   
mate0ja
Upam, da ni lagala. Ker če bi se meni kej takega zgodilo, najprej pišem novinarjem. S tožbami nikoli nikamor ne prideš, tako da bi meni zadoščenje bila edino javna označba. Naj ljudje vejo, kdo se med njimi giblje. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
25.2.2010 14:52:19   
babysolza
hej!

evo mene s sestanka - danes sem ga imela kar zunaj, na sončku in ob kavi user posted image user posted image

Da mal preberem, kva dogaja

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
25.2.2010 14:59:37   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image sem še enkrat odprla fotko tipa.pa pride lun in reče: attiiiiiiiiiiiiiuser posted image atiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Pol se pa tvoj sploh ni postaral, si lohk vesela user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
25.2.2010 15:07:22   
babysolza
ja, jst pa res vedno najdem cajt za prit sm gor user posted image user posted image

evo, šibam na naslednji sestanek - ta teden je res norišnica, dobr da je jutri petek.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
25.2.2010 20:00:47   
mate0ja
ahoj, pravljice za tamalo vlečem dol pa mi je zmanjkal idej. Imate kako?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
25.2.2010 21:37:52   
Anonimen
Hmmm,Rdeca kapicauser posted image ,Sneguljcicauser posted image ,Trnuljcica,Trije prasicki,Alica v cudezni dezeli,Pepelka,Volk in sedem kozlickov,Palcica, Palcica,PA O UNI DEKLICI;KI JE ZASLA V MEDVEDJO KOCO;PA O LABODIH;KI SO BILI PRINCI A JIH JE ZLOBNA MACEHA UROCILA IN POTEM JE NJIHOVA SESTRA MORALA  iz kopriv plest puloverje...se ne spomnim naslovov,pa ups crke.Janko in Metka,Mojca Pokraculja...je zadostiß

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
25.2.2010 21:39:39   
Anonimen
Zvezdica zaspankauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1568
25.2.2010 21:47:01   
mate0ja
zvezdico zaspanko imam, pa kdo je vidku napravil srajčico pa lonček kuhaj pa mojca pokrajculja pa papirnat čolniček pa miši v operni hiši pa grdi raček pa mizica pogrni se pa Pakaj papagaj pa deklica in škarje.

Ne maram pa zgodb o grdih mačehah in čarovnicah, tko da jih bo tamala spoznala takrat, ko bo znala sama brat. Al pa bo mogu ati ta del prevzet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
25.2.2010 21:51:51   
Anonimen
Imas same lepe pravljiceuser posted image Sem se spomnila unih dveh naslovov-Trije medvedki-mislim in Labodja princeza-ta mi je zelo zelo lepa.Ko je bila Tali majhna,sem jemala kasete za kasetar v kniznici.in enkrat sem vzela eno res grozno,oo...kaj pa vem,neki grozni zenski-neki mori..tako,da je bilo tamalo fejst strah.Pa take pravljice.Ze glas je bil grozenuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1570
25.2.2010 21:58:56   
mate0ja
kar se nasilja in tropnčenja soljudi tiče imam jaz zelo nizko toleranco. Včasih tud mojga nahrulim, če gleda kako akcijo, ko se pobijajo.user posted image user posted image IN ala pepelka, trnulčica snegulčica in sedem palčkov so mi nasilne. Res imajo sanjski konec, samo vseeno jest otroka ne bom spominjala, da obstajajo tud trpinčeni otroci. Slej ko prej to sam spozna. Na žalost.

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 25.2.2010 21:59:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
25.2.2010 22:04:17   
Anonimen
No,moja pravljic zaenkrat se nis lisala.Sem 1x vklopila kaseto.a je ni zanimalo.cakam,da zacne govorit.Pepelka pa ja ni nasilna-realnostuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
25.2.2010 22:08:35   
mate0ja
midve jih pa največ v avtu poslušava. Takrat je mir in mala celo kako besedo ponovi. Jo kar zanima, zdej jih že par pozna. Doma pa ni variante, je več bolj zanimivih stvari kot poslušanje pravljic.
Pa brat jih tud ne morem, ker ona bi knjigo samo naprej pa nazaj listala pa iskala če je kje miška v knjigi (je prepričana, da bi mogla bit v v saki ena skritauser posted image user posted image ). Tko da jest po novem pravljice berem in kadar je utrujena jih po svoje interpretiram, pa sedi se crkla in posluša.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
25.2.2010 22:13:27   
Anonimen
Ja sej,ti k imas samo enega otrokauser posted image Evo moja zadnja se ze oglasa,Meri sem ravn dala flasko...
grem pocas spat,upam,da i rata.Nocko

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
25.2.2010 22:15:02   
mate0ja
dejdej ne jamrej, mam dva otroka, s tem da je eden že odrasel pa ga je še tok teži prevzgajat user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.