Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:38:55
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Sm prebrala temo o provezanem otročičku. Marička v kak svet smo rodile svoje otroke. A sploh lahko komu zaupaš? Kako naj normalno funkcioniramo in ne bomo pod stresom. Očitno je stres res največji sovražnik naše generacije. Tolk izprijenih ljudi deluje v naši okolici. http://www.ringaraja.net/forum/Smem_vpra%C5%A1at_kje_je_tema%3F/m_4964887/tm.htm NO, KRASNO! Še dobr, da sem pri kofetu še mela možnost mal preletet debato. me je kar stisnlo in sem si ves čas predstavljala otročka povezanga, kako joka oziroma zaspi od hudga ....še zdej ne morem verjet. zakaj pa so zbrisali temo? Kaj se je dogajalo? Ker jaz sem samo prebrala začetek, komentarjev nisem gledala, ker se mi je vse zdelo BV, glede na zgodbo samo. Kaj je blo torej, veste kaj?
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:38:59
|
|
|
|
Anonimen
|
morgen Mateja,tema je ze brisana
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:40:10
|
|
|
|
polma
|
Aja...................... dober dan!!!!!!!!!!! Ljubljana se kopa v soncu!!!!!!!
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Sm prebrala temo o provezanem otročičku. Marička v kak svet smo rodile svoje otroke. A sploh lahko komu zaupaš? Kako naj normalno funkcioniramo in ne bomo pod stresom. Očitno je stres res največji sovražnik naše generacije. Tolk izprijenih ljudi deluje v naši okolici. http://www.ringaraja.net/forum/Smem_vpra%C5%A1at_kje_je_tema%3F/m_4964887/tm.htm NO, KRASNO! Še dobr, da sem pri kofetu še mela možnost mal preletet debato. me je kar stisnlo in sem si ves čas predstavljala otročka povezanga, kako joka oziroma zaspi od hudga ....še zdej ne morem verjet. zakaj pa so zbrisali temo? Kaj se je dogajalo? Ker jaz sem samo prebrala začetek, komentarjev nisem gledala, ker se mi je vse zdelo BV, glede na zgodbo samo. Kaj je blo torej, veste kaj? saj ne vemo.Vedno pa taksne in podobne teme umaknejo.Mar bi lepo napisali njuno polno ime in priimek,da ne bi se kdo zaupal otroka takim psihopatom. Bogi fantek.Se dobro,da je tako majhen,si ne bo zapomnil.
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:43:21
|
|
|
|
polma
|
Brrrrrrrrrrr.........grozno!!!!! kar ne gre mi iz glave slika.... Valda da otrok utihne, če ga zvežeš....
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
tut Nemcija.Prav super vreme je zadnje dni,upam,da tako ostane,se posebej pri vas.
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:48:21
|
|
|
|
polma
|
rodna gruda te bo v soncu pričakala in lahko boš belih zvončkov si nabrala, pridi, kleo, pridi v domači kraj, čaka dom, čaka te slovenski raj !!!!!!!!!
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:51:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kolk si osladna sicer lepo,ampak jaz nimam nekeha hudega domotozja prav po domu.Edino nemski jezik bi tu zamenjala za slo.in kaksno goro v blizino zasadila.
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 10:58:22
|
|
|
|
polma
|
Osladna? pa ful sem se potrudla... Se vidi, da si gorenjka,če še na boljšem o gorah razmišljaš... Nazaj, nazaj, v planinski raj..... ajej, boljš da se vržem v delo..... Skratka, uno bogo mamico so novinarji zasuli z vprašanji, pa je hotla umik teme..
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 11:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
planika nasa izgubljena
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 12:05:14
|
|
|
|
mate0ja
|
Upam, da ni lagala. Ker če bi se meni kej takega zgodilo, najprej pišem novinarjem. S tožbami nikoli nikamor ne prideš, tako da bi meni zadoščenje bila edino javna označba. Naj ljudje vejo, kdo se med njimi giblje.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 14:52:19
|
|
|
|
babysolza
|
hej! evo mene s sestanka - danes sem ga imela kar zunaj, na sončku in ob kavi Da mal preberem, kva dogaja
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 14:59:37
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 sem še enkrat odprla fotko tipa.pa pride lun in reče: attiiiiiiiiiiiii ati Pol se pa tvoj sploh ni postaral, si lohk vesela
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 15:07:22
|
|
|
|
babysolza
|
ja, jst pa res vedno najdem cajt za prit sm gor evo, šibam na naslednji sestanek - ta teden je res norišnica, dobr da je jutri petek.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 20:00:47
|
|
|
|
mate0ja
|
ahoj, pravljice za tamalo vlečem dol pa mi je zmanjkal idej. Imate kako?
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 21:37:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm,Rdeca kapica ,Sneguljcica ,Trnuljcica,Trije prasicki,Alica v cudezni dezeli,Pepelka,Volk in sedem kozlickov,Palcica, Palcica,PA O UNI DEKLICI;KI JE ZASLA V MEDVEDJO KOCO;PA O LABODIH;KI SO BILI PRINCI A JIH JE ZLOBNA MACEHA UROCILA IN POTEM JE NJIHOVA SESTRA MORALA iz kopriv plest puloverje...se ne spomnim naslovov,pa ups crke.Janko in Metka,Mojca Pokraculja...je zadostiß
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 21:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvezdica zaspanka
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 21:47:01
|
|
|
|
mate0ja
|
zvezdico zaspanko imam, pa kdo je vidku napravil srajčico pa lonček kuhaj pa mojca pokrajculja pa papirnat čolniček pa miši v operni hiši pa grdi raček pa mizica pogrni se pa Pakaj papagaj pa deklica in škarje. Ne maram pa zgodb o grdih mačehah in čarovnicah, tko da jih bo tamala spoznala takrat, ko bo znala sama brat. Al pa bo mogu ati ta del prevzet.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 21:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Imas same lepe pravljice Sem se spomnila unih dveh naslovov-Trije medvedki-mislim in Labodja princeza-ta mi je zelo zelo lepa.Ko je bila Tali majhna,sem jemala kasete za kasetar v kniznici.in enkrat sem vzela eno res grozno,oo...kaj pa vem,neki grozni zenski-neki mori..tako,da je bilo tamalo fejst strah.Pa take pravljice.Ze glas je bil grozen
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 21:58:56
|
|
|
|
mate0ja
|
kar se nasilja in tropnčenja soljudi tiče imam jaz zelo nizko toleranco. Včasih tud mojga nahrulim, če gleda kako akcijo, ko se pobijajo. IN ala pepelka, trnulčica snegulčica in sedem palčkov so mi nasilne. Res imajo sanjski konec, samo vseeno jest otroka ne bom spominjala, da obstajajo tud trpinčeni otroci. Slej ko prej to sam spozna. Na žalost.
< Sporočilo je popravil mate0ja -- 25.2.2010 21:59:17 >
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 22:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
No,moja pravljic zaenkrat se nis lisala.Sem 1x vklopila kaseto.a je ni zanimalo.cakam,da zacne govorit.Pepelka pa ja ni nasilna-realnost
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 22:08:35
|
|
|
|
mate0ja
|
midve jih pa največ v avtu poslušava. Takrat je mir in mala celo kako besedo ponovi. Jo kar zanima, zdej jih že par pozna. Doma pa ni variante, je več bolj zanimivih stvari kot poslušanje pravljic. Pa brat jih tud ne morem, ker ona bi knjigo samo naprej pa nazaj listala pa iskala če je kje miška v knjigi (je prepričana, da bi mogla bit v v saki ena skrita ). Tko da jest po novem pravljice berem in kadar je utrujena jih po svoje interpretiram, pa sedi se crkla in posluša.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 22:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej,ti k imas samo enega otroka Evo moja zadnja se ze oglasa,Meri sem ravn dala flasko... grem pocas spat,upam,da i rata.Nocko
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 25.2.2010 22:15:02
|
|
|
|
mate0ja
|
dejdej ne jamrej, mam dva otroka, s tem da je eden že odrasel pa ga je še tok teži prevzgajat Nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.