TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Evo, sem prebrala. Vidim, da kr večino dajejo eni prehladi, vročine itd - naj bo samo to in nič hujšega to zimo! Mi smo fajn, prejšnji teden smo bili veliko zunaj, ko je bilo tako lepo vreme. Čez vikend špancirali (s Sabino sva uvedli mesečni šoping, atija že boli glava oz. denarnica ), tako da sem bla zdej 2 dni mal pridna pa stanovanje in cunje v red spravla. Danes pa cel dan po obiskih, mi je E koma zaspala že ob 19-ih... Sem mislila, da bom prišla že na tretji del, pa vidim da bo treba še mal počvekat. TMS, pridi no red narest daj sem najprej razumela, da moram k teb pridt red nares . Mesecni soping...gej, ne me smejat. Pri nas je tedenski, zadnje case clo dnevni. lahko recem, da ne vem kje se me glava drzi. Vcerajsnji dan: beri, in cudi se sem ze zjutraj vedla, da pride od mojga brat z druzino, a sem mislila, da tam prot veceru... Imata se dva sina, eden skor 2m velik.. Dopoldan: pospravla, otroke zrihtala, macke pocesala, dala kapljice, Meri zunaj nastimala, da je packala z moko, pripravla goro kure in krompirja za pect. Opoldan:prisli obiski, dala pect, strega spredaj in zadaj, otroc... Popoldan: pojedli, gora posode, pomila, ker velki krozniki ne gredo v pomivalca, niti nimam tolk posode. Ustimala sebe in otroke, ker so hotli v mesto. Sibali z vlakom v mesto, plus od drucga brata zena. tam so oni nekaj nabavlali, jaz sem previjala obe, kupovala, soke, zemlje...svakinja morala na wc, vmes zgubila od S. ceveljcek, ga iskala, nasla...hotla cimprej nazaj, a sta zenski pomerjali 100 cevljev. tamali sta se hotli nosit, sem ju izmenicno, pomagal tut svak. Ob 19h sem bila zunaj v kr. rokavih, drugi vsi v bundah, men pa vroce za znort. Sli koncno domov, spet mulce nosit, pa vlak...doma ze dec in drug brat cakala vecerjo. Nisem imela pripravljeno nic, niti nisem vedla kaj naj. Najprej preoblekla v pizamo s. in jo nahranla. Folk se je lepo posedel v dnevni, jaz dobivala zivcni zlom, dec tezil, kdaj bo za jest. Naredila, piscancja srca, en kup, hrenavke, solato, kup zelenjave, pekla kruh, kupljen valjda, na kroznike nastimvala salame, sir....maaa fuulll, zraven z nogo porivala vozicek z S., da bi zaspala, ker pri t. kao ni hotla. Mulc najstniski, zatezen . Pol mi je en svakinja pomagala, vaaavv, znosit na mizo....oni jedli, jaz sla na cik in kozarc sampanjca, pa klela vse po vrst. pol pospravit, pomit...mah, ni za govort, res. Cela dnevna polna. Pol je dec se sampanc razlil , pa tamala colo, pa pijaco nosit...enkrat vmes, dala M. v pizamo in spat. Bomba igrac. En brat in zena sta se spakirala spat, za druge sem sla nozno z eno zarukano pumpo napihovat uno posteljo za 2osebi. Dec bil od pira totalka nesposoben . mal tamal, in svakinja"pomagala". Dizs. Sla spat okol polnoci, dec celo noc smrcal, s. zbujala...zjutraj jovo na nopvo. Sem ze pred zajtrkom golaz kuhala, ko so finese se spale. Pol pa zajtrk, .........kosilo. eno svakinjo bolel najprej trebuh, je lezala revca, in druga jo je nadzorovala, da ne gavzne , vmes prisel dec, in vsi so oziveli, sli pometat okol bajte..