TaMaSa
|
no, pa dobro jutro Za mano je ena skoraj prespana noc. neverjetno. Zadnje dni, katastrofalno. S. se mi je ze zvecer zbujala tut po 8x, potem pa celo noc po moje kar na pol ure. Mi je blo ze za zmesat. Dons pa vidim nov zobek. Pa je dec rekel, da so krivi zobki, sem bla pametna, ces, tiiii bos govoril, pojma nimas . Zdej mu za zob rajs ne povem, al pa tut. Itak nas menda deci sploh ne poslusajo, ko govorimo . Sej ce pomislim, glede na moj hudournik besed, si niti Ajnstaj-kako se sploh napise?, ne bi mogel pol zapomnit, kaj sele o tem razglabljat. Balkon: nas je predpotopen, z predpotopno kljuko, ki se zapira navzgor, kot ce bi iz predpotopne pipe tocil vodo. Danes sem bla koncno na govorilnih. Se nisem sla, tako, da razrednika niti nisem poznala. pa je bla T. cist proti, al pa naj vsaj se mal pocakam, ker da jo tip ne mara, in kolk je grozn in oh in sploh slabo. Me je blo prav strah. Sem ze vse v glavi prestudirala, kako bom zagovarjala otroka, pa ce je 100x kriva. Se z maskaro sem se napackala, pa tri prstane na prste spravla, en je sel samo na mezinec....in nadela sem si najsirsi nasmeh, kateri ni izginil, dokler nisem sla skoz vrata ven. Tut ce je bil hud zatezenc, zraven mojga ozarjenega obraza, ni mogel mulo kuhat. No, tamala ne poslusa, ne sodeluje, zivi v sanjah...je inteligentna, ampak jo nemska slovnica daje. Casi. Samo, to jo se v slo. Vidim ko pise kako zgodbo. Mat. recimo ji gre super, ampak veckrat sploh teksta ne razbira. Dost grozno. Bo probal kaksno literaturo za ucenje zrihtat, al pa kak tecaj. Da vidmo to. Pa presedel jo bo na samo, da ne bo imela tolk dela s sosolci. Edin prav. Pa tko naprej... Jaz tamalih res nic samih ne puscam, pa me dec krega, kaksna, da sem. Pol pa v soboto sibam v klt, to je samo ven, po stopnicah dol in spet na levo. Sem mogla un hudo okusen meso- ovna--bljak, bljak, bruhuhu, gor prinest, da si ga gospod sam spece. No, tamali2 ravn skopani-vecer, a ne,- S. v postelc skace, M. po zakonski...vzamem meso, sibam s svetlobno brzino, pa kaj vidim nad stopnicami..M. z mackom v narocju, se je ravn sklanjala, da ga spusti na svobodo- sta notranja, in bi sla za zmeraj. No, pol pa pust otroke same. Slovka, a si zadnc hotla se kaj rect? Se pardoniram, me je z neta vrglo, pa je T. pol koj laptop vzela, ze tko je bla cist na kon z zivci, ker jaz nisem bla 5min gor, ampak 6. Jao Polma, tole slinjenje pa res nimas kej. Zeva k riba na suhem, al kako jest sem danes tut prvi kostanj kupila, pa me blagajnicarka sprasuje, kako ga jem. ja kuhanga a ne? Pa kako se ga skuha? Hmmm No, da ma ona najrajs pire z kajpajestvemcim, al pa kostanj z sladkorjem in smetano: za kozlat!!!!! Grem zdaj v spodnji stuk, sicer bop T. dobla zivcni kamnolom. caos