slovenka
|
ojla pupe, mi smo že doma... TMS, poročam prej kot v ponedeljek Ma, smo se super imeli. Bili v Bernardinu vsi 4. JAz sem imela v četrtek slovesnost, na kateri sem dobila priznanje za mlado pravnico leta. Ful fajn... pa še nekaj denarja zraven V glavnem, bilo mojih pet minut med pomembneži Obenem so mojo novo knjigo zelo na veliko promovirali... Gre za dogodek, kjer se zbere ogromno pravnikov iz Slovenije... zveza pa podeli nagrade... potem sem pa v petek še predavala na sekciji iz prava EU. Drugače pa zvečer nekaj sprejemov... sicer pa s familijo, sprehodi, kopanje v bazenu v hotelu itd. Smo zelo uživali. Mala dva pridna. Sploh ta mali me preseneča, kak junak je. Kot da bi bil že velik. Pupa pa v glavnem tudi, samo tu in tam je imela kak izpad, če ni npr. mogla pritisniti gumba v dvigalu za 11. nadstropje, ker je bil previsoko, potem pa pritisnem jaz, ona pa na tla in v jok Ampak sicer pa ok. Veliko pravnikov me je videlo s familijo in so izražali naklonjenost - kao kariera in družina. Eden pa je k temu dodal še to, da sem na FB, kot da je to eden od treh mojih največjih dosežkov Ker je on tak navdušenec. Pa kar starejši gospod... V glavnem, zdi se mi, da bo eden najlepših vikendov v mojem življenju Po drugi strani pa fajn, da smo se že danes vrnili, da si jutri še malo spočijemo in vrnemo v normalo. Mala dva sta bila ful utrujena in že dolgo spita mamice, ve, ki pa se ne počutite tipi top, pa morda idite v toplice, pa v savno, pa malo več pa boste polne energije. Saj ne, da se jaz tudi tega držim, sem tudi utrujena. Sinoči sem ob malem zaspala ob 19.30. Sploh ne morem verjeti. Potem sva pa en čas spala, potem pa me je samo zbujal, verjetno 20x. VEs čas se je nekaj obračal na trebuh in hotel plaziti po trebuhu po postelji kot to sicer počne čez dan... pa 4x sem ga dojila... v glavnem, za znoret. Jaz pa laufala v konferenčne sobe, pa v restavracijo, pa nazaj v sobo, preoblekla v trenirko, dojit, cartat, po eni uri spet nazaj v kostim, pa spet ven itd. pa v kopalke, kopat z otroki, pa spet sprejem s temi in onimi... grem zdaj spat