|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
29.4.2010 13:32:40   
mate0ja
a si užaljena????user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sm, ker mi nihče tega ni povedal. Bi jest tud lahko koristila (nego od mojega namreč user posted image user posted image )

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
29.4.2010 13:35:50   
TaMaSa
no dej,zdaj pa se tiuser posted image .Pri meni to itak nima nobene veze,ker je moj sam sebi sef.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
29.4.2010 13:59:23   
mate0ja

no dej,zdaj pa se tiuser posted image .Pri meni to itak nima nobene veze,ker je moj sam sebi sef.

Mojmu je pa šef država in ga maksimalno izkorišča, tko da se mi zdi zamalo, da nimamo mi tud v obratni smeri vseh možnosti pokurjenih.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
29.4.2010 14:11:41   
slovenka
ojla mamice, u, kako klepetate user posted image

lepa hvala za spodbude. Bomo prenesli naprej... Se še kar informiram, ampak bo potrebno počakati na nove teste... sicer pa res upam, da ne bo stvar tako kritična, ker ga še kar nekaj let nujno potrebujemo user posted image

TMS - hvala ti za pojasnilo. Sem že včeraj vtipkala baby board v google in dobila le teme glede nalepke "baby on board" user posted image

Tast in moj sta pred par dnevi zmontirala gugalnico zunaj in je tako velika, da se je je mala kar bala in par dni ni hotela gor. DAnes pa jo je sosedova pupa le prepričala in sta se gugali na tistem, ko se gledata - in potem naša ni več hotela dol, sosedovi pa je bilo že tako vroče user posted image

daisy, saj ne vem, kaj bi, ali bo sploh potreba po vozičku ali kako... bomo samo okrog hiše na začetku in bomo potem videli, kaj pravi Sofija... če bom imela varuško, pa bi lahko kupila kakšnega tega malega vozička... bomo še videli. Sedaj pripravljamo selitev v mansardo in sem danes napisala dve strani dolg seznam, kaj je še za kupit...

tms - ti pa imaš izraze - galujsnica, gujsnica ipd user posted image

mateja, potem bo pa imela konkurenco od naše v gradbeništvu user posted image Naša si tudi hodi po vodo do pipe z vedrom, da še malo pesek zalije... user posted image

polma, to so pa že prava kolesa - zakaj praviš poganjavček? Mi imamo poganjavčka od 7. meseca starosti, ampak čist drugačna reč...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
29.4.2010 14:20:06   
mate0ja
SPOROČILO: slovenka

mateja, potem bo pa imela konkurenco od naše v gradbeništvu user posted image Naša si tudi hodi po vodo do pipe z vedrom, da še malo pesek zalije... user posted image

joj o vodi pa nebi. Seveda je takoj zraven s svojo kanglco. Vse rože bi ona zalila. Pa kok jih imajo naše ženske doma. Jao za cel dan dela s tisto malo kanglco.
Sm pa včer prinesla vn vodo, ker je blo še par korit od rož za oprat, da se nove nasadijo. Sm se sam okrog obrnila in tamala je mela že cunjo v roki in "mojala". Kok se je zjezila, ko sm jo hotla prepričat, da naj ne paca po vodi. Tud vabilo v peskovnik ni nič zaleglo. Pranje zmaga. Dobro, da ni pogosto na tapeti. Sm rajš reskirala, da je bla vsa mokra, kot da bi se kregala z njo in jo preč vlekla.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
29.4.2010 14:23:50   
slovenka
naša tudi rada zaliva, ja user posted image Samo ko ji rečem, naj gre še katero drugo cipreso zalije, ne le najbližje, ji pa ne diši in zmeraj samo ta najbližjo zaliva, tako da že vse teče, k njej po čevljih...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
29.4.2010 14:27:32   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

naša tudi rada zaliva, ja user posted image Samo ko ji rečem, naj gre še katero drugo cipreso zalije, ne le najbližje, ji pa ne diši in zmeraj samo ta najbližjo zaliva, tako da že vse teče, k njej po čevljih...

Me zanima kok rade bodo zalivale čez par let ko jim bomo naročile. Jo bom enkrat prav posnela, da ji bom predvajala posnetek ko se bo kej bunila.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.4.2010 14:59:24   
TaMaSa
evo slovenka,takole izgleda..

user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.4.2010 15:10:02   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

evo slovenka,takole izgleda..

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a te vreče dobiš v otroški trgovini? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.4.2010 15:26:26   
TaMaSa
Tole je Safijin prvi sprehod prosi in to po dezjuuser posted image Moz je pa nosil steklo-steklenice,kozarce...v kontejner.Se je nabralo cez novo leto malo morje tega.PJanci.JAz sem bla sicer v porodnisnici.Sem se pa descu tolk narezala,ko se je trudil to tezo nosit..pol mu je se spodrsniluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.4.2010 15:36:50   
mate0ja
res zgleda posrečeno. Najprej sm zagledala deca v svetleči bundi z vrečkami. Vozičem sm mogla kar mal iskat po sliki. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.4.2010 16:19:02   
mate0ja
vidim, da nič novega za komentirat. Pol grem pa domov mal pospravit. Če mi bo zvečer dolgčas, pa pridem kej pokukat. Pripravte kej materiala za komentirat al pa si vzemite urco, da spet kako rečemo. Papa

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.4.2010 19:12:53   
aleksandra silvija
Ojla!

Sedaj ne bom utegnila vse pokomentirat. user posted image

Slovenka, zelo mi je žal, za tvojega tasta, ko sem prebrala novico. Ampak imejte v mislih to, kar je napisla Lunca.
sploh pa verjamem, da si sedaj že ugotovila, da diagnoza rak nikakor ne pomeni samo eno, ampak se raki med seboj močno razlikujejo. Držim pesti za tvojo družino!

RMRM---Lukas, čudovit si!!!

TMS---odlična slika! Tudi jaz sem najprej opazila vrečke in bundo.user posted image

Lunca---ljubosumje? Uh, upam, da hitro mine. Mi je poznano, žal.

Mene je med temi počitnicami kar resno zaskrbelo kako bo, ko bo šolar Jernej. Sam ne bo mogel biti med počitnicami, toliko dopusta, da bi bila z njim, pa tudi nimam. Saj vem, to bomo reševali čez dobro leto, a me je vseeno zaskrbelo. Patricia bo julija stara že 9, pa mi je ni enostavno pustit same doma. Ob 7-ih gremo od doma, jaz pa pridem domov nekaj po 14. uri. Sedaj je teh par dni hodil mož ponjo, da jo je vozil na kosilo, torej ni bila sama 7 ur. Ampak Jernej pa ne bo mogel biti sam niti 30 minut.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.4.2010 19:13:30   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Me zanima kok rade bodo zalivale čez par let ko jim bomo naročile. Jo bom enkrat prav posnela, da ji bom predvajala posnetek ko se bo kej bunila.

Aha!user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.4.2010 21:49:16   
TaMaSa
As,kaj pa varianta,da ti ta dva meseca hodis popoldan v sluzbo?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.4.2010 22:09:38   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Ja, dobra ideja user posted image user posted image user posted image Jaz jo tudi kdaj posnamem, ko je tečka, da ji bom to potem pokazala user posted image Ko se buni, kaže zobe in viha nosek user posted image

TMS - zelo zanimivo, hvala ti. Očitno se mi pozna, da sem tik pred rokom - ker jaz pa kakšnega dedca na sliki sploh opazila nisem, samo voziček in dete user posted image

AS - hvala ti! Za Jerneja pa tudi jaz ne vem, kaj narediti, morda res tole s popoldansko službo. Tudi za nas ne vem, kako se izvajajo te počitnice, ko imaš otroke. Sem že razmišljala o tem. Jaz sem sicer še ok, ker imam tako fleksibilno službo, ampak sicer je pa smotano, ko nimamo toliko dopusta, otrok pa ne kam dat user posted image Tudi jaz ne bom mogla biti doma dva meseca in pol non stop, se bova verjetno s sestro uskladile glede dopusta, pa z mojim dragim, njenim itd. user posted image

mateja, kako gre? Se že vse sveti? user posted image Jaz kar dosti pospravljam zadnje čase. DAnes sem sortirala vse igrače. Sem mislila, da mi ne bo uspelo celo večnost, ampak je kar. TAko da večina stvari gre jutri v mansardo. Že vidim, kako bo mali vse zanimivo, ko bom postavila v nove omarice vse te stare igrače, kako bo vse stare telefone na novo odkrila... user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.4.2010 22:10:25   
slovenka
Aja, kje je pa lunca? Se še ni vrnila z laufanja? user posted image Jaz pa hodim kot stara babica user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.4.2010 22:20:22   
TaMaSa
Slovenka,saj je ze cas,da hodis kot babica,sicer bi morala kot racauser posted image ,ne pa,da hodis kot manekenka.Se malo pa bo dojencek,pol bos pa vidla...user posted image Hecam se.
Ko sem cakala cel dopoldan na cr v bolnici,je bila zraven mene mamica z novorojenckom tiste noci rojenim.In,ko sem slisala njegov jok,se mi je kar milo storiulo,ker novorojencki tko posebno jokcajo.

Tale dilca je res uporabna.Moja je veliko an njej,ker je bolj lena za hodit.Sicer imamo se en vozicek,marelo-trenutno pri hisi,ce je kaksna od tamalih dveh zaspana-,vendar meni sami ne pride prav,saj ne morem dveh vozit.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.4.2010 22:24:41   
mate0ja
dons pospravljam po stranpotehuser posted image user posted image . Jagode sem uspela nasadit, pospravljeno nič, sm mela v načrtu zimsko robo mal v kraj dat pa nardit revizijo stvari od tamale, da vidim kaj moram kupit pa .... nimam energije. Zdej si me ravno zmotla med peglanjem. Mojemu se je sezona v službi menjala pa je treba vse srajce speglat user posted image pa še zadnji žehto je on pral in obešal, je treba vse popeglat. Včasih se sprašujem, če on nosi k sosedu v pralni stroj, ker čist drugačne cunje vn pridejo kot pa ko jest z istim programom perem user posted image

Torej, ko boš pri sebi vse sortirala pridi še k meni.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.4.2010 22:28:49   
TaMaSa
ne k sosedu,k sosediuser posted image user posted image user posted image

Me vsakic ven vrzeuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.4.2010 22:33:20   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

ne k sosedu,k sosediuser posted image user posted image user posted image

Tole bo treba pa ornk razčistit, nobena od naših sosed nima pod 60 let. Razen, če nima take motivacije, da cunje vlači naokrog po Ljubljani user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
30.4.2010 8:56:40   
mate0ja
jutro,

pa ke ste ???????? Pridite na user posted image user posted image user posted image , da se ne shladi. Sej ste že dovolj lepe in ni potrebe, da bi mrzlo pile. Slovenka a čaj pristavim?

A je kera brala temo http://www.ringaraja.net/forum/m_4935405/mpage_5/tm.htm#5114800 nikakor ne morem dojet, da se to res dogaja. Pa je moja tašča čist mim, sam tale .... teško bo keri deseč njene norosti. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
30.4.2010 9:24:49   
TaMaSa
Jutro

Hvala za kavo,sem jo ze spila.Mal si bla pozna,ker mi smo bili ze ob 6h auf.
Pocasi se odpravljamo v Stuttgat,mal cunjic nakupit.

Imejte se skrajno lepouser posted image

Safijica ima danes 4muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
30.4.2010 9:54:06   
mate0ja
user posted image user posted image za Safijo, tudi vi uživajte in kaj lepega kupite. 

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
30.4.2010 10:53:43   
Anonimen
Kukucuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Pliz help?
tojeto1

Katero ime vam je najbolj všeč?

Tit (28%)

Taj (72%)

Število vseh glasov: 452

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!