slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: slovenka naša tudi rada zaliva, ja Samo ko ji rečem, naj gre še katero drugo cipreso zalije, ne le najbližje, ji pa ne diši in zmeraj samo ta najbližjo zaliva, tako da že vse teče, k njej po čevljih... Me zanima kok rade bodo zalivale čez par let ko jim bomo naročile. Jo bom enkrat prav posnela, da ji bom predvajala posnetek ko se bo kej bunila. Ja, dobra ideja Jaz jo tudi kdaj posnamem, ko je tečka, da ji bom to potem pokazala Ko se buni, kaže zobe in viha nosek TMS - zelo zanimivo, hvala ti. Očitno se mi pozna, da sem tik pred rokom - ker jaz pa kakšnega dedca na sliki sploh opazila nisem, samo voziček in dete AS - hvala ti! Za Jerneja pa tudi jaz ne vem, kaj narediti, morda res tole s popoldansko službo. Tudi za nas ne vem, kako se izvajajo te počitnice, ko imaš otroke. Sem že razmišljala o tem. Jaz sem sicer še ok, ker imam tako fleksibilno službo, ampak sicer je pa smotano, ko nimamo toliko dopusta, otrok pa ne kam dat Tudi jaz ne bom mogla biti doma dva meseca in pol non stop, se bova verjetno s sestro uskladile glede dopusta, pa z mojim dragim, njenim itd. mateja, kako gre? Se že vse sveti? Jaz kar dosti pospravljam zadnje čase. DAnes sem sortirala vse igrače. Sem mislila, da mi ne bo uspelo celo večnost, ampak je kar. TAko da večina stvari gre jutri v mansardo. Že vidim, kako bo mali vse zanimivo, ko bom postavila v nove omarice vse te stare igrače, kako bo vse stare telefone na novo odkrila...