RE: kaj danes kuhate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Katy78 -> RE: kaj danes kuhate? (22.12.2012 10:09:36)

Danes bomo imeli ribo (ostriž) in krompirjevo solato, za najmlajšega člana še malo zelenjave zraven, za sladico bova pa s tamalim popoldne piškote spekla. Jutri pa za naju jurčki (še ne vem, ali kar samo z jajcem ali pa bom iz njih naredila omakco za k testeninam), tamali gre k babici in bo tam jedel kosilo, čisto tamali bo imel pa zelenjavo in riž.

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (22.12.2012 15:43:42)

Govejo župco z domačimi rezanci, perutke na žaru, riž, pisan radič. Spekli pa 4 vrste najljubših piškotov.

Shorty_ -> RE: kaj danes kuhate? (22.12.2012 16:32:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Govejo župco z domačimi rezanci, perutke na žaru, riž, pisan radič. Spekli pa 4 vrste najljubših piškotov.

kremna zelanjavna juha z ribano kašo, pire špinača in hrenovka, potem pa veliko junk fooda ker mini praznuje :)

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (23.12.2012 4:45:37)

Včeraj zvečer smo ostanke od kosila porabili za tople sendviče. Za današnje kosilo pa bodo domači fusili s smetansko omako in šampijoni. Pa motovilec zraven.

Popoldan pečemo paštetkine piškote, al pa jutri, odvisno od časa[sm=smiley1.gif]. V ene bom probala not zamesit začimbe (cimet, pimet, ingver, mlete klinčke). Upam, da bodo užitni, ampak se mi tak luštajo dišave

sanasan -> RE: kaj danes kuhate? (23.12.2012 8:32:59)

včeraj: kuhane kozice v domači paradižnikovi omaki, špageti ali česnov kruh, pečena paprika
danes: na žaru pečeni lososovi kotleti, divji riž/njoki (za izbirčneže, ki ne marajo divjega riža:)); rukola, pesa
sladica: v načrtu je domača bajadera :)

Shorty_ -> RE: kaj danes kuhate? (23.12.2012 11:20:20)

No mi pa danes kruhova štruca, moram porabit ostanke francoskih štručk od praznovanja, pa goveji zrezki v omaki in zelena solata z radičem, sladica pa torta in brawniji, mogoče še prva runda piškotov če bo čas [sm=smiley1.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (23.12.2012 14:58:11)

Telečje medaljončke na žaru, njoke v čebulno- senfovi omaki, mehko solato.

majčica1508 -> RE: kaj danes kuhate? (23.12.2012 15:21:07)

Pečena teletina in krompir iz pečice,solata

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (24.12.2012 11:07:37)

včeraj goveji zrezki v omaki in kruhovi cmoki, danes pa špageti z bolonese omako..

more bit neki na brzino ker že potekajo priprave na večerjo[sm=bravo.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (24.12.2012 12:59:33)

Goveja juhca s kroglicami, losos na žaru z domačimi rezanci, francoska solata.

karamela -> RE: kaj danes kuhate? (25.12.2012 10:22:41)

Pol goveja, pol kokošja juha, krompir pire, pečeno svinjsko meso, solatka, za posladek potratna potica

Shorty_ -> RE: kaj danes kuhate? (25.12.2012 10:42:51)

Goveja juha znudlci, puranji zrezki v omaki in široki rezanci, pa zelena solata z radičem, sladica pa cimetovi in orehovi piškotki[sm=smiley1.gif]

caelia -> RE: kaj danes kuhate? (25.12.2012 20:45:45)

oo, šele zdaj sem videla ta forum.. pisan na kožo.. res rada kuham... evo, mi smo danes meli..

Govejo juho z zdrobovimi cmočki, bučkino kremno s krompirjem in smetano pa poleg česnove hrustke.
za priloge smo meli beli riž, krompirjeve cvrtke, polnjene šampinjone in kruhov cmok.

Meso je bla goveja pečenka iz ribice našpikana s celim česnom v omaki s suhimi slivami in korenčkom, pa svinjski kotleti pečeni v čebuli in ocvrti piščančji zrezki po pariško s sezamom.

Poleg sem skuhala še gobovo omako iz jurčkov.

Solato smo meli pa zeleno s semeni granatnega jabolka in praženimi lešniki in kitajsko zelje.

Sladica pa čokoladni trifle s pomarančami.

Sem mela pa celo familjo (sestro od mojega in njenega moža) pa taščo in tasta na kosilu.. pa seveda mi štirje :)

tako.. tolk od mene.. jutri pa naprej :D

aprilčica07 -> RE: kaj danes kuhate? (26.12.2012 7:45:59)

Včeraj sva midva kuhala za celo razširjeno familijo. Predjed: pršut na gresinu in kapeleti z gorgonzolo. Glavna jed: sv. pečenka z krompirjem, zelje, klobasa, pa špinača, radič z fižolom. Sladica: palačinke, polnjene z kremo za kremšnite (notri še banana in pomaranče), zraven pa kepica vanilijevega sladoleda. Še zdaj sem sita.[sm=smiley1.gif]

Danes: bom kaj skombinirala z včerajšnjimi ostanki. [sm=jezicek.gif]

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (26.12.2012 13:20:32)

Polnjene bučke in motovilec. Popoldan pa ajdove palačinke z nutelo

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (27.12.2012 9:34:24)

še ne vem kaj bo za kosilo, vem da da bodo za sladico palačinke k si jih je tamau zaželel

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (27.12.2012 13:53:02)

evo..pa vem..oz mam že pol narjeno

korenčkova juha, palačinke sem nafilala z šampijoni iz smetano, edin za zravn še ne vem kaj bi..če paše riž[sm=zmeden.gif]

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (27.12.2012 14:16:17)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

korenčkova juha, palačinke sem nafilala z šampijoni iz smetano, edin za zravn še ne vem kaj bi..če paše riž[sm=zmeden.gif]

zAME je ta jed priloga ali samostojna jed, zato ala riž in podobne zadeve meni ne gredo zraven. Razen skleda solata ali kos mesa[sm=smiley36.gif]

Mi smo danes imeli škampe na buzaro

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (27.12.2012 14:30:00)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

zAME je ta jed priloga ali samostojna jed, zato ala riž in podobne zadeve meni ne gredo zraven. Razen skleda solata ali kos mesa[sm=smiley36.gif]

Mi smo danes imeli škampe na buzaro

solata bo itak..je pa že tko namenjeno ker sicer ne vem kako ampak mi je riža zmanjkal[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.12.2012 20:21:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (28.12.2012 7:26:33)

jagenjček in zelenjava iz pod peke. Solata. Čokoladno-nutelina rolada

aprilčica07 -> RE: kaj danes kuhate? (28.12.2012 16:25:06)

Za kosilo danes jota. Za večerjo pa glih kar pico pečemo.[sm=smiley1.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (28.12.2012 18:54:45)

Piščančja rižota, solata, gov. juha.
Za večerjo sem si pa naredila pajani krüj nariban s česnom in zaseko, pa meso iz tünke za zraven.

Hope2 -> RE: kaj danes kuhate? (29.12.2012 5:23:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Piščančja rižota, solata, gov. juha.
Za večerjo sem si pa naredila pajani krüj nariban s česnom in zaseko, pa meso iz tünke za zraven.

A je to še naša[sm=jezicek.gif]

Felicita -> RE: kaj danes kuhate? (30.12.2012 15:20:05)

danes je tak len dan... brunch (ob 12ih) je bil croque madame - gratiniran toast z jajcem
pozno kosilo/zgodnja večerja pa bo puran v smetanovi omaki in riž... pa solata po 100 letih.

Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>