[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.11.2012 12:36:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 13:50:32)

kaj pa vem, jaz bi naredila vanilijevo kremo (spustila kakav ali kavo), mogoče celo posula z zmrznjenimi malinami..

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 17:09:34)

Se peče, z nekaj modifikacijami:
- namesto tvoje dobre pol kile cukra[sm=jezicek.gif] (sej vem, škratki pa to;), sem dala samo 60g
- mleka je 2 dl, ker sta ga šli punci nafehtat k sosedom in smo dobili glih 2 dl, paker nisem dala kave... Zato sem dala mičkeno več moke, se je vse lepo zgostilo.
- Namesto kave je grenki kakao.
- ker so bila jajca stara in se mi je en rumenjak razlil, pa mali je težil in nisem dobro pobrala vsega rumenjaka iz beljakov, se sneg ni tako lepo stepel, zato sem ga po ankičinem nasvetu kar vmešala not v celo maso
- banane so razporejene po pekaču prišle malo manj kot 4 in sem ves ostanek pač spasirala, to mislim da je umetniška svoboda premajhnih pekačev:D

Potem bom prelila s čokoladnim prelivom in mogoče kepico sladoleda zraven... Kako bo, pa poročam.

mateyka, malin nimam, ampak tudi če bi jih imela - kaj je narobe s čokolado/kakavom?[sm=smiley36.gif] Saj k sadju tudi paše, hehe:)

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 17:12:50)

Aja, še kaj smo jedli: zelenjavni vok in kitajske rezance (kupljene, tokrat jih nismo vlekli, še zbirava voljo za ponovne bitke:D).

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 18:21:17)

ma ne vem, banana s sladkorjem v jajcu mi bolj sede z nečim kislim, kot pa čokoladnim - mi je fajn če ima paleto raznolikosti, ker preveč sladko me včasih kar zvije..

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 18:29:34)

Zelenjavna enolončnica s petnajst vrst zelenjave [sm=smiley1.gif] in palačinke v pečki, s skuto in smetano. da te raznese od dobrga [sm=smiley36.gif]

Paštetka -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 18:29:39)

Pečene perutke na žaru, riž, čisto ta pravo nedeljsko govejo župco [sm=smiley36.gif], zeleno solato, čokoladno-kokosovo torto

Za večerjo pa smo hrenovke zavili v listnato testo, z ostanki listnatega sem pa naredila žepke filane z mešanico tune, koruze, paradižnika, čebule, kaper. Njamiiiiii...

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (4.11.2012 18:39:23)

žepke filane z mešanico tune, koruze, paradižnika, čebule, kaper. Njamiiiiii...

Joooj kaplja mi po tipkovnici [sm=smiley7.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.11.2012 19:05:20)

majčica1508 -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 10:18:28)

Golaž,polenta,rdeča pesa

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 10:38:44)

mateyka, zato pa dodaš GRENKI kakao;). Sicer pa se strinjam, da bi bile tudi maline fajn, če bi jih imela. Sicer pa sodba: nama je bilo čisto ok, puncama pa ni bilo všeč, bomo danes probali kitajske ocvrte ali pa karamelizirane banane, da vidimo, če bo to ok. Ali pa mogoče bananino torto... Potem bo pa itak banan že zmanjkalo:D.

ankica, brez skrbi, po moje ni nobena taka začetnica, da bi res pol kile cukra gor vrgla, sem samo morala mal hecat;).

Danes bojo pa testenine z gobovo - smetanovo omako. Pa nek občutek v ušesu imam, da bo treba kekse naredit... Lejla je namreč pojedla zadnji keks in za Ronjo ni nič ostalo... in od tod občutek v ušesu:D.

Tutan -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 10:48:13)

Danes bodo kašnate klobase in zelje. [sm=smiley1.gif]

Grem pa iskat recept za pečene banane, ste me čist iz tira vrgle s temi bananami [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 11:07:38)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
..bomo danes probali kitajske ocvrte ali pa karamelizirane banane..

uuu, kitajske ocvrte banane [sm=smiley27.gif]

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 11:09:08)

če bo cajt, bom neki zeljnatega naredila. mam rdeče zelje, pa še nisem naštudirala kaj bi. kakšna ideja? pa za kuho mam max 1 uro, ker potem sem lačna že z znoret [sm=smiley36.gif]

Tutan -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 11:13:43)

Tippi, naredi sladko rdeče zelje z jabolkom, pa pire krompir, pa je [sm=smiley1.gif] Cca pol ure, pa je stvar narejena [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 11:41:20)

rdeče zelje v omaki - mojmu možu [sm=smiley27.gif]

Tippi -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 11:48:04)

saj kaj podobnega sem imela v mislih. ampak pireju se izogibam, tko da bo kul tud krompir v kosih.

tenkju babe! [sm=smiley4.gif]

mini86 -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 12:25:19)

js bom pa naredila musako z zeljem..

pa jaaaaa tud js grem v trgovino po banane in bom zvečer nardila[sm=hudicek.gif]

jutr bi pa k mi bo malo faširanga ostalo nardila tist k mateyka nardi k da čez pire pa v pečico..
sam ker mam blond spomin rabim malo osvežitev znanja..

se pravi v faširanga naribam lahko korenje ane, pol mal zalijem z mezgo in čez pire..grah pri nas odpade..a loh še kej fliknem notr..

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 12:26:17)

tippi, če se ti mudi, ga samo poduši, kot sladko zelje, je čisto užitno, pa kaj kumine daj zraven, da te ne bo napenjalo, če ga boš veliko pomlatila:).

tutan, hehe, vidim, da smo ti res lušte naredili z bananami:D. Ma, če smo jih res dobili ene 3 šope, pa še 2 smo meli doma... No, saj pravim, samo še danes, pa jih bomo vse zmaznili:D.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2012 12:28:17)

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 12:44:31)

Unless you want another monkey around[sm=jezicek.gif]

Haha, sem lubiju povedala, pa pravi, da je ta citat zame[sm=jezicek.gif]. Če ne bo danes cela rr sanjala banan...

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 12:48:45)

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
se pravi v faširanga naribam lahko korenje ane, pol mal zalijem z mezgo in čez pire..grah pri nas odpade..a loh še kej fliknem notr..

ma karkol; kuhano karfijolo, brokoli, koruzo, tud stročji fižol, navadni fižol, papriko, por..
mislm, kar ti paše skupi in mate radi, ne? [sm=smiley1.gif]

mateyka -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 12:49:53)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Saj poznate tisto: never make an eye contact while eating a banana [sm=smiley1.gif].

a to je vic?

ronja -> RE: kaj danes kuhate? (5.11.2012 12:58:32)

a to je vic?

Po moje čisto resno priporočilo[sm=smiley1.gif].

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.11.2012 13:04:14)

Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>