Tutan -> RE: kaj danes kuhate? (26.10.2012 10:39:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Tutan IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Meni se pa lušta mesna musaka danes. Sam jo ne bo, ker kaha možek, bo pa jutri. Pa velika skleda zelene solate zraven. In lečina juhica, da si pogrejem kosti (sneg in mrak, bljak). Ti maš tudi pisano napačo danes [sm=smiley1.gif] Jaz sem prej na en mail direktorju odgovorila kot da sem malo mutava [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Da ne boš mislila, sem celo prebrala, da popravim vse napake, ampak očitno mi tudi oči nagajajo. No, itak pišem kot kura, napake najdeš (slovnične in vsebinske) menda skoraj v vseh mojih postih, grozno površna. Zadnjič sem eni stranki napisala, da bo omarica visela v zraku. Pride mož v službo, bere, se začne režat kot kuhan maček in me vpraša, kako nameravam to tehnično izvest, da omarica visi v zraku. Znam čarat, zgleda [sm=jezicek.gif]. Pač včasih človek ne najde tiste besede, ki jo išče [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Čeprav, tale je dobra, ja [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|