valči
|
Zdravo! Najprej,upam,da me sprejmete med sabo.Danes,13.3.2010 sem se po več mesecih grdega ravnanja s sabo odločila,da je to,to in da začnem hujšat. Sicer hujšanje je meni še kako znano,pravila poznam,vaša napisana vzamem za svoja.Velikokrat sem hujšala,oz. ohranjala težo.Tako nekako okoli 60 kil je moja normalna teža na 165 cm.In teža mi je nihala,malo gor,malo dol.Po treh porodih sem uspela na to in pod to težo priti.Lani oktobra pa je nekaj v meni zaštekalo,nekaj nenormalnega...Basala sem se,dan za dnem,rit se mi je večala,trebuh,joške,lezla sem narazen.Se vsak dan zavedala,da se baše,da se redim,a klika v glavi nehaj že ,ni bilo od nikoder.Vsak večer v postelji sem si želela,da jutri res začnem,a zjutraj po tri kose kruha z maslom in medom,nadaljevala,kot pujs.Zvečer do pol 12 za računalnikom,skrivaj,da me mož ni videl vlekla škatle keksov,čokolade.Bolano res od mene.Še včeraj zvečer sem kekse jedla in se spraševala,kaj to delam s sabo.Nek moment mi je prišel,da so mi keksi ogabni ratali. In sem si rekla,če sedaj ne nehaš,ne boš nikoli In je prišel klik v glavo,taki,kot ponavadi,ko sem se odločila. Da vam povem,da sem se v 6. mesecih zredila za 9!!! kil Eh,mene je kar kap,ko sem se maloprej zvagala.Kar verjet nisem mogla,da imam celih 72 kil,septembra pa sem jih imela 63. In sedaj sem res z vami,hočem spet zgledat normalno in bom to dosegla. -ne bom več za otroki hrane jedla,jo dam raje mačkam -ne bom več žrla keksov,čokolade,sendvičev,brezglavo in v nenormalnih količinah -spila vsaj 2 litra vode na dan -omejila belo moko in izdelke iz nje -za zajtrk sadje in kava -trebušnjake in počepe bom delala(ostalega gibanja zunaj je dovolj;na kmetiji in z tremi otroki) -po 19. uri striktno nič hrane(sem šla na 19. uro,mi bolj paše,če ne velja,se vam prilagodim,povejte) -vsak dan sveže sadje,zelenjava,joguti To bi bilo to,upam,da pridem na seznam. Dajte mi napisat,a se je kateri kaj podobnega zgodilo že?Ker toliko časa se prenažirat,joj,pa to je bolezen v glavi,no?Sploh ne vem,kaj mi je bilo,da sem se tako naredila,pa tak fajn sem bila.In še bom.Vem to. Aja,podatki,165 cm,72 kil,želim priti na 60 kil,torej moram izgubiti 12 kil. Hvala,ker ste me brale