|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
29.1.2010 6:23:44   
nony
Dobro jutro...kako ste?No mi smo se ravnokar podojili in mni zdaj ni več za spat nazaj...vidim da imate debato o količini obrokov....meni je babica v soboto pustila vago in sem jo vagala pojedla je od 50 in do 150 na obrok je nihalo tam...je pa res da me full bega ,ker ne vem če poje zadosti,ker včasih mi po 10 minutah že spi na dojki...ima katera izkušnje s tem ...

Upanje ostaja....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.1.2010 8:15:34   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: nony

Dobro jutro...kako ste?No mi smo se ravnokar podojili in mni zdaj ni več za spat nazaj...vidim da imate debato o količini obrokov....meni je babica v soboto pustila vago in sem jo vagala pojedla je od 50 in do 150 na obrok je nihalo tam...je pa res da me full bega ,ker ne vem če poje zadosti,ker včasih mi po 10 minutah že spi na dojki...ima katera izkušnje s tem ...

Moj je v p. zizal 20min, potem pa vedno manj časa, tako da je prišel na 5min in zaključil. Bila sem že čisto panična, ker se mi je zdelo da se v 5min ne more dovolj najesti, vendar...sem klicala na tel. za pomoč dojenju in mi je prijazna gospa rekla da če je močan dojenček da se lahko naje v 5min. No to je trajalo kakšen teden, sedaj se pa spet carta na zizi 20 in več min.

Lakota kliče!!

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.1.2010 8:33:14   
somic
jutro!

za mano je spet ena težka noč! zgleda da nočno kopanje ki smo ga imeli ni ravno najbolj pomagalo, bom drugič probala naredit to kasneje.

sem ravno včeraj govorila, da čez dan niti ne vem da imam otročka, čez noč je pa groza in strah. user posted image

ja pa patronažna razlagala, da ima sedaj istočasno 6 novorojenčkov in da imajo čisto vsi enake probleme s tem, da so zamenjali noč za dan.

nimam več idej kako pomagat malčku in sebi user posted image

se tolažim, da bo s časoma bolje.

kaj ve mogoče katera, v kakšnem razmerju naj naredim doma fiziološko raztopino? nujno rabim, pa je tukaj pri nas takšen mraz, da se mi ne ljubi do lekarne user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.1.2010 9:06:26   
sassy0
Dobro jutro, mi smo pa to noč, spet dobro spali user posted image  Je bilo pa hudo popoldan, nič ni bilo dobro, ne v košaro, ne na rokah, še razvit mu ni pasalo biti, pa naravnost obožuje, pa ne dudice,... Potem pa mami pogrunta, da je najbrž že tako zmatran, da ne more zaspat. In res, sem ga tesno povila, pa malo v naročje, pa dudo in napo sem prižgala je v minutki mrknil in se ni zbudil do 2.30 zjutraj.
Danes je taveliki v varstvu pri tašči, mi kar paše malo tišine user posted image  samo mi vseeno kar hitro rata dolgčas po njem.

Midva sva bila včeraj v razvojni. Imamo samo malo ekstenzijskega vzorca, baje naj bi s handlingom to odpravili, tako, da imava sedaj kontrolo pri 6ih mesecih oz potem naprej drugačne napotke. Ga je pa zdravnica še enkrat temeljito pregledala (kot še en sistematski pregled) in ugotovila, da imamo zdravega in normalnega otročka, ki je ful podoben mamici user posted image user posted image  Čeprav je tale bolj očijev.
Sem prav vesela, da je vse ok. So ga pa tudi merili in tehtali in imamo že 5390g in 59cm, tako da se prav fino razvija-ampak tega ni potrebno dat na seznamček, imamo čez en teden že drugo posvetovalnico.

dojenje: jaz sem pri prvem jedla vse, razen tistega, kar je tudi meni delalo probleme. Sveže sadje sem probavala v dopoldanskih urah, tako da se je do zvečer izjasnilo, če bodo kakšni problemi. In moram rečt, da je kar lepo vse prenesel je pa res, da je bilo vse v razumnih količinah. Ne naprimer celo čokolado, celo skledo solate, krožnik jote,...

fiziološka raztopina se pa naredi, da daš na pol litra prevrete vode, poravnano čajno žličko soli. Jo tudi jaz doma delam je precej cenejše kot kupovat v sezoni prehladov, ko ponucamo tudi pol litra na 2-3 dni.

Uživajte v tem dnevu, pri nas se nekaj kaže sonček, če bo obstal, malo kasneje s tamalim šibneva ven.

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.1.2010 9:37:11   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: somic

jutro!

za mano je spet ena težka noč! zgleda da nočno kopanje ki smo ga imeli ni ravno najbolj pomagalo, bom drugič probala naredit to kasneje.

sem ravno včeraj govorila, da čez dan niti ne vem da imam otročka, čez noč je pa groza in strah. user posted image

ja pa patronažna razlagala, da ima sedaj istočasno 6 novorojenčkov in da imajo čisto vsi enake probleme s tem, da so zamenjali noč za dan.

Veš kaj, si ga poskusila imeti kaj budnega čez dan? Jaz ga popoldan kar zbudim ok 17.30, potem ga imam budnega do 19h, pol ga pa spet zbudim ob 21h in ga držim gor do 22.30, ko ga dam spat. Pa so zdaj že 3 noči čisto mirneuser posted image . Pa zdaj dopoldan je tudi zbujen kakšno urco in pol.
Poskusi tako, saj je jasno, da če cel dan prespi, ne more biti utrujen ponoči, in pol sitnari, ker mu je pač dolgčas.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 480
29.1.2010 10:05:48   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

jutro!

Veš kaj, si ga poskusila imeti kaj budnega čez dan? Jaz ga popoldan kar zbudim ok 17.30, potem ga imam budnega do 19h, pol ga pa spet zbudim ob 21h in ga držim gor do 22.30, ko ga dam spat. Pa so zdaj že 3 noči čisto mirneuser posted image . Pa zdaj dopoldan je tudi zbujen kakšno urco in pol.
Poskusi tako, saj je jasno, da če cel dan prespi, ne more biti utrujen ponoči, in pol sitnari, ker mu je pač dolgčas.

na začetku, ko sva se z mojim spraševala kaj bi naredila, sva probala s tem in je uspevalo. 3 dni dmo bili super, potem se je pa ustavilo. ga zbujam, oz, ko se prebudi sam, ga poskušam držati pokonci, pa zaspi... največ nama rata, da je buden v kosu kakšno urico, največ dve, zvečer pa ... da ne govorim!

ah!

bo že nekako.

sassy0! hvala za "recept"

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.1.2010 11:18:18   
*BellaLuna*
Ojla!
Naša Lara je pa stara že 8 dni in pridno raste. Tudi ona se hitro naje ob dojenju, ampak normalno pridobiva na teži. Čez dan bolj spi, ponoči pa žura (danes sva tri ure bedeli, ko ni mogla zaspat), tako da jo bom morala čez dan malo animirat.
Bratec Luka je pa ful navdušen nad njo in že ko naju je prišel iskat v porodnišnico, je znal reči Lala.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.1.2010 12:00:00   
majčyca
Oj!
Pri nama je z dojenjem tako, da kakšnih 5 minut močno vleče, potem pa počasi zapre očke in tu pa tam še malo potegne, ko jo malo pobožam po ličku. Glede spanja pa nimamo nekih težav, že od začetka ponoči jema nekje na 3 ure, ostalo pa spi (upam, da bo tako tudi naprej). Pa tudi čez dan veliko spi, vsega skupaj je čez dan budna mogoče kakšni 2 uri in pol.
Punce, kako pa ste kaj z vašimi KG? Ste se jih že večina znebile?

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.1.2010 13:23:08   
nincrli
Dan!

Moj popije od 90-120 ml, kakor kdaj. Čez dan pa je veliko pokonci, tudi krči ga matrajo in ko skoraj zaspi ga zvije in je spet pokonci... Včeraj je bil ful naporen pa še siten, ker je bil zaspan... Danes je malo boljše, bom pa nabavila biogaia kapljice, ko jih vsi tolk hvalijo, mogoče bo bolje. Ad3 mu sploh ne upam dat, da ga ne bo še bolj zvijalouser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.1.2010 13:52:13   
polho3006
Mayčica glede kg...takoj po porodu sem dala dol 8kg in potem še v enem tednu 3kg, tako da so ostali ˝še samo˝ 4 od začetka nosečnosti, samo je tudi podlage malo preveč, tako da...bi se morala znebiti še 10 kg, da bi bila zadovoljna s sabo, vendar...ne vem kako se bom tega lotila. Pravijo da dojenje pomaga pri topljenju kg...jaz srčno upam da je na tem kaj resnice.
Najbolj me pri moji ˝novi˝ postavi moti trebuh. GROZEN JE!! Kot da bila noseča 6.mesecev in vse je takšno mehko, mlahavo...Kako bom trebuh spravila v neko normalno obliko...po cr. kar nekaj časa ne smem naprezati trebušnih mišic....A bo katera nosila hlačke za oblikovanje postave oz. poporodne hlačke

Nincrli pri mojem user posted image  enako...ko že zgleda da bo zaspal pa ga zvije in spet trpljenje...in to se je včeraj ponavljalo cel dan...jaz že nisem vedela kaj naj naredim...kar jokala bi bila zraven ubožca malega. No danes je pa precej bolje....pa tudi ponoči smo kar  spali.

AD3 mu jaz tudi ne upam dati...se bojim da bi ga še bolj matralo.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 485
29.1.2010 14:44:24   
Oren
Pri nas pa z nočnim spanjem res nimamo zaenkrat problemov. Spi lepo od od desetih do treh, ob treh se previjemo in nahranimo, pa spet lepo zaspi nazaj pa še enkrat ob šestih. Je pa res da jo čez dan imam v dnevni sobi, zvečer po umivanju pa gre v svojo sobo in lepo zaspi. Včasih še bedi kake pol ure in jamra zraven ampak potem lepo sama zaspi. Če pa je čez dan budna pa jo vzamem ven iz košare in jo malo animiram  pa tudi za umivanje si vzamem skoraj eno uro da je fajn zmantrana in lačna.

Neposredna povezava do sporočila: 486
29.1.2010 15:16:13   
TiSta
Oj,
zadnjič je bilo govora o kapljicah Oleovit D3, jaz sem jih dobila v zasebni lekarni Deteljica v Tržiču, če je slučajno kateri pri roki, drugače pa najbrž res le v Avstriji. Imajo pa v tej zasebni lekarni tudi kapljice proti krčem, ki so nam pri prvem fantu zelo pomagale, mislim da jih delajo sami, da se jih pa tudi naročiti preko njihove spletne strani http://www.lekarnadeteljica.com/izdelki.html. Najbrž bi pa poslali tudi Oleovit po pošti?!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.1.2010 16:17:25   
nincrli
Tiste, ki dajete kaljice biogaia, kolk kapljic na dan? Piše 5, sam a dajemo tud takim malim 5?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.1.2010 16:27:57   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

kak pa skuhate kompot iz jabolk in suhih sliv? Berem že zelo dolgo o tem pa ne vem če bi nardila prav...user posted image

Me pa zanima še to,kako kaj kakajo vaši bibeki? Naša je na začetku bla kar velikokrat pokakana,sedaj pa je bolj poredko - pravijo da se tolerira do tri dni,sam,ko jo vidim kako se muči,pa mi je hudo.... Pa sem ji predvčerajšnjim dala sladke kamilice in je bilo boljše. In ni izključno hranjena z dodatkom,tak da mi je še toliko bolj čudno - prdi pa kar v eno.....user posted image

Jabolka narežeš na krhlje (jaz vsakega najprej na četrtine, potem pa še vsako četrtino na tri, torej skupaj 12, da niso preveliki kosi), daš v lonec, zaliješ z vodo in daš notri še suhe sljive, potem pa kuhaš cca 20 min. Potem mora pa še nekaj časa stat, da se lepo naredi okus. Simpl ko pasulj user posted image Dam pa jaz na rundo 3 večja jabolja in nekje 10 ali 12 sljiv.

Kakamo pa nonstop, včasih čisto malo, včasih veliko... Plenička je pa načeloma pred vsakim dojenjem pokakana. Se pa samo dojiva. Punkamo pa tudi ves čas, kot taveliki user posted image

Glede črpanja mleka - sem že večkrat zasledila, da količina načrpanega mleka ni čisto merodajna za to, koliko pikeci pozizajo, ker črpalka nikoli ne more ven potegnit toliko, kot otrok. Tako da ima on definitivno več od zize kot pa črpalka.

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
sem klicala na tel. za pomoč dojenju in mi je prijazna gospa rekla da če je močan dojenček da se lahko naje v 5min. No to je trajalo kakšen teden, sedaj se pa spet carta na zizi 20 in več min.

A? A lahko posreduješ to telefonsko? Kaj je to v kakem ZD ali kako?

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.1.2010 16:35:55   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Ojla!
Naša Lara je pa stara že 8 dni in pridno raste. Tudi ona se hitro naje ob dojenju, ampak normalno pridobiva na teži. Čez dan bolj spi, ponoči pa žura (danes sva tri ure bedeli, ko ni mogla zaspat), tako da jo bom morala čez dan malo animirat.
Bratec Luka je pa ful navdušen nad njo in že ko naju je prišel iskat v porodnišnico, je znal reči Lala.

Hej, ti imaš tudi Luka in Laro. Tako kot mi. user posted image Samo, da naš Luka ža zna rečt Lara. user posted image

Naša je pa danes stara 4 tedne. user posted image Je pa čez dan zmeraj več budna, ampak je prou tako, samo da ponoči spi.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.1.2010 16:46:37   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Kakamo pa nonstop, včasih čisto malo, včasih veliko... Plenička je pa načeloma pred vsakim dojenjem pokakana. Se pa samo dojiva. Punkamo pa tudi ves čas, kot taveliki user posted image

Naša isto. Vedno malo kakeca in polulana plenica. Včeri je bila čez dan skoz na zizi, ampak res vsako uro in pol, sem že pomisnla, da imam mogoče premal, dons je pa celo dopoldne tolk pokakala, kot še nikoli. Tko, da zgleda imam dosti, samo ona pač zdej vedno več rabi. Sej počasi se bo uskladilo to dojenje.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.1.2010 16:58:38   
pajcevina
Živjo!
Da vas še tlele malo pozdravim! Tema na nosečnosti je začela samevat...mislim, da ste že vse rodile, samo še jaz čakamuser posted image pa mi je kar malo dolgčas, ko ni nobene več za čvekat.

Danes sem 4 dni čez rok. V ponedeljek imam prvič pregled v P... mora se pa samo začet, drugače bo CR (zaradi predhodnega CR).

Dejansko mi nič ne kaže, da bi se že kaj dogajalo, tko da zna bit da bom še kar čakala...user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.1.2010 17:21:05   
pikica86
živjo!
Pa se vam še midve z Niko javljava po celem mesecu user posted image  vas kr redno berem, sam ko sem res bolj lena za pisatuser posted image Rodila sem v Celju, s carskim rezom, sicer sem imela svoje popadke pa tudi odprta sem bila,ampak glede na to da sem že pri prvem imela carski rez,ker se ni spustil,so mi kar naredili cr ker je bila tudi Nika zelo visoko, pa niso upali tvegat.Sva bile pa obe zdrave, zato sem tudi prosila da greva en dan prej domov, ker je bilo ravno na 31.1. pa mi ni blo ravno da bi bile za NL notri user posted image
dojenje mi2 sva se polno dojile samo 14 dni,potem sem ji začela dodajat ker sem imela premalo mleka, sedaj sva pa nekje en teden samo na AM.
V sredo sva imeli prvo posvetovalnico,(za seznam)velika je 55,5cm težka pa je 4460g,obseg glavice 38cm.imava pa čez en mesec kontrolo teže,ker se je od porodne teže zredila samo 450g, in pravijo da je premalo user posted image  sedaj si morem cel mesec pisat koliko ml popije na dan.dajem ji 90ml na obrok, ampak zelo redko da poje vse, ponavadi samo nekje 60-70ml.poleg tega nimava nikoli 8 obrokov, apmpak nekje 6-7, ker je bolj zaspane sorteuser posted image
kg jaz jih imam nekje 5 manj kot pred nosečnostjouser posted image  je pa res, da imam vsaj 15kg viška, saj sem z Niko zanosila z skoraj istimi kilogrami,ki sem jih imela ko sem rodila prvega user posted image user posted image  tako da imam še veliko dela da vsaj nekaj dol dobim.
krčki pri naši ni prehudo,včasih jo zvečer malo zvija, ampak nič posebnega.
bolj imamo probleme zadnje dni,ker je zaprta.danes zjutraj se je revica pokakala po skoraj 3 dneh.
je pa danes od 12 že skos budnain posledično tudi tako sitkana, da je jojuser posted image upam da bo ponoči spala, do sedaj nismo imeli problemov, spi nekje od 20.30 pa do zjutraj nekje 8-9.seveda vmes 2x je,ampak takoj zaspi nazaj.

evo,spet jok, šibam.....

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 493
29.1.2010 17:47:16   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

kak pa skuhate kompot iz jabolk in suhih sliv? Berem že zelo dolgo o tem pa ne vem če bi nardila prav...user posted image

Me pa zanima še to,kako kaj kakajo vaši bibeki? Naša je na začetku bla kar velikokrat pokakana,sedaj pa je bolj poredko - pravijo da se tolerira do tri dni,sam,ko jo vidim kako se muči,pa mi je hudo.... Pa sem ji predvčerajšnjim dala sladke kamilice in je bilo boljše. In ni izključno hranjena z dodatkom,tak da mi je še toliko bolj čudno - prdi pa kar v eno.....user posted image

Jabolka narežeš na krhlje (jaz vsakega najprej na četrtine, potem pa še vsako četrtino na tri, torej skupaj 12, da niso preveliki kosi), daš v lonec, zaliješ z vodo in daš notri še suhe sljive, potem pa kuhaš cca 20 min. Potem mora pa še nekaj časa stat, da se lepo naredi okus. Simpl ko pasulj user posted image Dam pa jaz na rundo 3 večja jabolja in nekje 10 ali 12 sljiv.

Glede črpanja mleka - sem že večkrat zasledila, da količina načrpanega mleka ni čisto merodajna za to, koliko pikeci pozizajo, ker črpalka nikoli ne more ven potegnit toliko, kot otrok. Tako da ima on definitivno več od zize kot pa črpalka.

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
sem klicala na tel. za pomoč dojenju in mi je prijazna gospa rekla da če je močan dojenček da se lahko naje v 5min. No to je trajalo kakšen teden, sedaj se pa spet carta na zizi 20 in več min.

A? A lahko posreduješ to telefonsko? Kaj je to v kakem ZD ali kako?

v ce. p. lahko pokličeš kadarkoli na tole št. 03 423 37 61

kaj več pa ko bo mali v svoji postelji in ne v mojem naročju

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.1.2010 17:51:31   
MAŠKA

jutro!

kaj ve mogoče katera, v kakšnem razmerju naj naredim doma fiziološko raztopino? nujno rabim, pa je tukaj pri nas takšen mraz, da se mi ne ljubi do lekarne user posted image

Somic pri nas je enako... podnevi kot da nimamo dojenčka, ponoči nam pred 1. uro zjutraj težko uspe zaspati. Budnica pa traja nekje od 10. ure zvečeruser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.1.2010 18:19:03   
ugi

user posted image user posted image user posted image user posted image          
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (28)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ             2310g      46cm
21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
22.12.09  kejti (36)           14.01.10     ?                 3500g      52cm
22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
25.12.09  Kika99 (28)       02.01.10  ANJA             2860g      49cm
25.12.09  lujluj (42)          05.01.10  KRISTJAN          ?             ?
27.12.09  Pikica86 (22)    02.01.10  NIKA             4010g       53cm
27.12.09  Viking95 (24)    12.01.10  LAURA          3280g       51cm
29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA                 ?             ?
30.12.09  emica2008(24) 12.01.10  LOVRO        3240g       51cm
31.12.09  *zmajčica*(23) 06.01.10  LAURA          4040g       54cm
31.12.09  andreja07(?)     20.01.10  JURE                 ?               ?
31.12.09  nincrli (24)        02.01.10  NATANIEL     2770g       48cm
01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g        50cm
02.01.10  blueeyes*(30)  02.01.10  BRINA           3290g        50cm
                                                    BOR               3630g       50cm
02.01.10  hruškica84(25) 03.01.10  TEO               3700g       52cm
03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g       47cm
03.01.10  grahek85 (24)  03.01.10  BENJAMIN     3160g       50cm
04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN                3670g       54cm
05.01.10  Boka (24)          20.01.10  GABER           3000g       51cm
06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g        49cm
06.01.10  nincy*(23)       18.01.10  ZALA              3060g        50cm
07.01.10  Zala01 (32)      15.01.10  JON               3160g        51cm
07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
07.01.10  novkica(?)         07.01.10  ALEKSEJ       3730g        55cm
07.01.10  Maisha (24)      12.01.10    EVA                 ?                ?
07.01.10 TisTa(26)            14.01.10 BINE             3080g         55cm
08.01.10  kett (33)           10.01.10   ULA                  ?                ?
09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
09.01.10  lesk80 (29)       22.01.10  MICHEL        3520g        49cm
09.01.10  Januarčk (?)      08.01.10   KATARINA   2750g        50cm
10.01.10 gara                       20.01.10   ANEJ              3200g         50cm
11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g        51cm
                                                   TIAN             2950g        50cm
11.01.10  Tretjinka (30)  19.01.10   PIKA               3840g        54cm
11.01.10  Enkica (31)       10.01.10   INES              3320g        52cm
11.01.10  areskaa (28)    26.01.10  TILEN            3700g         51,5cm 
11.01.10  kemo (23)        19.01.10   FRANCI         3045g        52 cm
11.01.10 miska1 (32)      10.01.10 SVIT                3450g        52cm
11.01.10 suzy_n (?)         (?)            LAURA            (?)              (?)

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
12.01.10  zmajčika (24)   09.01.10       ?                3650g         54cm
12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK          3440g         51cm
14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA                 3000g        52cm
14.01.10  nikita33 (33)    10.01.10   TIBOR            3620g         53cm 

14.01.10  Nattoule (32)    06.01.10     DANIA          3500g           53cm
15.01.10  Naty_ka (?)       09.01.10     ERIK              3580g         50cm
15.01.10  Ksenci (23)       13.01.10      ANŽE             3390g       51cm
15.01.10 reni70 (38)        18.01.10     ALEKSEJ       3250g        50cm
16.01.10  senmoi (29)      25.01.10     KAJA             3690g        53,5cm
18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ            3530g        52cm
18.01.10   ALEXI M. (?)          08.01.10    MARCEL           3980g         54cm
18.01.10  sončnica76 (32)    23.01.10    ALJA                3040g          49cm
19.01.10    quelle (32)          30.01.10       LUKA             3440g          53cm
19.01.10    anita goitan(31)  15.01.10       ULA               3970g          56cm
21.01.10     ellie (27)                 25.01.10      ANEJ                3180g           48cm
21.01.10    *BellaLuna*(29)  20.01.10       LARA               3270g          51cm

TRENUTNO 47 MAMIC IN 49   OD TEGA 27    IN 25

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.1.2010 18:27:52   
Kika99
živijo

Anja je imela danes  prvi pregled.

Podatki za seznamček    55cm             4150g                 obseg glavice 37 cm

Sva bili pohvaljeni da pridno rasteve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dobili sva samo eno tekočino, ki jo moram namazati na jezička ker ma bele oblogice. Danes smo spali od 23 pa do 6 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 29.1.2010 18:29:57 >

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.1.2010 18:34:07   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Tiste, ki dajete kaljice biogaia, kolk kapljic na dan? Piše 5, sam a dajemo tud takim malim 5?

jaz ji razdelim kapljice čez cel dan. pred obrokom ji dam 10 ml komarčka v njem pa 1 kapljico bio gaje. Včasih dodam še 10 kapljic sirupa proti krčem ki ga dajem do 4x na dan. Ima urejeno prebavo. Včeraj mi je lepo kakala 3x, danes pa 2x.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 498
29.1.2010 18:50:26   
ugi
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

08.01.10  kett (33)           10.01.10   ULA                  ?                ?
10.01.10 gara                       20.01.10   ANEJ              3200g         50cm
11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA           2360g        45cm
11.01.10 suzy_n (?)         (?)            LAURA            (?)              (?)

13.01.10  Naty_ka (?)       09.01.10     ERIK              3580g         50cm

18.01.10   ALEXI M. (?)          08.01.10    MARCEL           3980g         54cm
18.01.10  sončnica76 (32)    23.01.10    ALJA                3040g          49cm
19.01.10    quelle (32)          30.01.10       LUKA             3440g          53cm
19.01.10    anita goitan(31)  15.01.10       ULA               3970g          56cm
21.01.10     ellie (27)                 25.01.10      ANEJ                3180g           48cm
21.01.10    *BellaLuna*(29)  20.01.10       LARA               3270g          51cm

TRENUTNO 59 MAMIC IN 61   OD TEGA 148149    IN 161162

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA            4010g      53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.1.2010 18:59:17   
ugi

user posted image

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA           2360g        45cm

13.01.10  Naty_ka (?)       09.01.10     ERIK              3580g         50cm

TRENUTNO 59 MAMIC IN 61   OD TEGA 35    IN 26

user posted image  

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA            4010g      53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm
25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA            2860g      49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?