grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0 Dober dan, mi smo pa danes kljub mrazu bili kako urico zunaj. Malega sem zavila kot eskimčka in še noska ni imel mrzlega, potem je pojedel in sedaj lepo spančka-pravzaprav oba spančkata, mami ima pa malo časa za rr Meni se zdi kar greh bit v takem notri, ko je megla in turobno, se tudi meni ne da, ampak takole... Če bi bilo preveč mraz, bi si ga pa v sling navezala, pa bi šli. Moram še to sprobat, taprvega sem prva dva meseca ful v temu prenosila, se je gospod tako razvadil, da ni hotel bit potem v vozičku. Čeprav je to sedaj težje izvedljivo, ker mora bit ful oblečen in zgleda kot da je že pol leta star Grahek glede dojenja se pa ne sekiraj, prednje mleko teče samo kako minutko, do takrat, ko zaslišiš, da začne mali ful požirat oz do izcejalnega refleksa. Potem je že to ta pravo mleko. Pa itak, če ti bo sedaj kaj manj pojedel, bo v treh dneh že prilagojeno spet vse skupaj. Samo nič ne črpaj ker bo še slabše. Hvala bogu, da se tako hitro naje. Naš se je včasih tudi v 5-10 min najedel, potem, ko sva bila že usklajena. Samo ne se potem sekirat, če bo pa čez 14 dni hotel več in ga boš mogla večkrat pristavit-ne pomeni, da imaš premalo mleka, samo ponudba in povpraševanje se usklajujeta. Baje pa ta tok dojenja ni uspostavljen do 8 tednov po rojstvu. Tako, da so lahko problemi s preveč ali premalo. Je pa to vse normalno. O, nisem vedela, da je prvega mleka tako malo! Hvala za info, res. Verjetno se res še usklajujeva pri povpraševanju in ponudbi. Upam, da nama čim prej rata uskladiti Mi2 sva tudi hotela ven, pa sem ob pogledu čez okno ugotovila, da imamo pred blokom ogromno zaplato ledu in se nikakor ne da mimo Padla pa z njim res ne bi rada. Tako da sem pikolinota uštimala za ven, na široko odprla okno, potem sva pa stala in gledala ptičke na drevesih. Bolš kot nič. Waaaa, grozna zima, naj že gre nekam!!!!!