|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
28.1.2010 8:25:13   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: somic

mamice, dajte mi povedat kaj od sadja jeste, tiste ki dojite?

Banano ali jabolko ali hruško, po 1 sadež na dan, več ne upam, pomarančo sem le enkrat in je Alina dobila rdečo ritko Pojem pa ogromne količine kompota zlasti jabolčnega, včasih dodam tudi suhe slive, včeraj sem ga pa iz suhih jabolk in hrušk, sem od babice dobila domač. Skuham ga v največjem loncu, včasih zmiksam, da nastane čežana, tekom dneva do večera z tavelikim vse pojevauser posted image . Jem pa tudi občasno breskovega in ananasovega kupljenega seveda.  Solato jeste? Jaz ne upam več kot par listkov na par dni.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.1.2010 9:53:06   
lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Banano ali jabolko ali hruško, po 1 sadež na dan, več ne upam, pomarančo sem le enkrat in je Alina dobila rdečo ritko Pojem pa ogromne količine kompota zlasti jabolčnega, včasih dodam tudi suhe slive, včeraj sem ga pa iz suhih jabolk in hrušk, sem od babice dobila domač. Skuham ga v največjem loncu, včasih zmiksam, da nastane čežana, tekom dneva do večera z tavelikim vse pojevauser posted image . Jem pa tudi občasno breskovega in ananasovega kupljenega seveda.  Solato jeste? Jaz ne upam več kot par listkov na par dni.

Jaz pojem tudi dosti kompota, surovega sadja ne jem, od zelenjave pa jem samo radič in seveda vso zelenjavo, ki se kuha.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
28.1.2010 10:07:44   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

kuku... sedaj smo pa še mi tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image   vas moram malo prebrati potem se vam pa še jaz pridružimuser posted image

user posted image user posted image user posted image končno a neuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Drugače pa...vse pohvale MB porodnišnici. Vso osebje je bilo ful prijazno...tak da sem se počutila skoraj tako, kot bi bila na dopustu. So me stregli iz vseh strani

se podpišem pod to,sem bila jaz tudi zelo zadovoljna z njimi,no seveda se povsod najdejo izjeme,razen hrana se mi je pa zdela obupna,sicer pa nisem bila v hotelu,a ne?

V sg so ble tud fuuuuul fajn, pa hrana je bla kar dobra, en dan edin pomaranče nisem pojedlauser posted image

Jooo ko smo ravno pri kg, sem šla en kg goruser posted image user posted image , se vidi da ne dojim apetit pa mam. Nč sladkarije pa kruh proč pa bo!
Kdaj pa lahko kaj telovadimo npr. na domačih mašinah-orbitrek, bicikl, veslač...user posted image

Moj mi zadnja dva dni spet poliva in ma krče pa je že blo boljš. Ponoči je fuuul poliv, ko je ravno bil na hrbtu, ker je še jedel, sam vmes sem mu misla kupček podret... Joj kak sem se vstrašla, ko ni mogel dihat pa ga dala hitro na bok, sam vseen je blo groznouser posted image evo malo prej mi je spet poliv, ko sma jedla, sam čez ramo pa na tla...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.1.2010 10:24:39   
tinncyka
za punce tiste ki ste iz Celja imam eno vprašanjeuser posted image : kaj patronažna je že prišla kar drugi dan domov ko ste prišle iz P... študiram če pride danes ali neuser posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 454
28.1.2010 10:47:13   
naja6

kuham si kompote,ali pa pojem kake pol jabolke ali pa pol mandarine,je rekla patronažna ko je bila nazadnje pri meni,da je treba postopoma začet vse jest po malem,zraven pa opazovat kak mali kaj prenaša

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.1.2010 10:52:14   
ugi

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

joooooj hrana!!!! user posted image user posted image jaz sem 2 dni po porodu dobila en ceeeel krožnik repe in pol kosa klobase user posted image user posted image user posted image ...

to so tudi pri nas dali na krožnik

Jaz zaenkrat samo banane. Pa še to bolj redko. Drgač pa kompote. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.1.2010 10:58:11   
ugi
IZVIRNO SPOROČILO: marijaa

Jaz tudi ne upam veliko solate, res samo par listkov, pa še to ne vsak dan. Sem pa zadnjič malo paradižnika, pa je bilo tudi OK. Sam res malo.

Ah, ja komaj čakam, da si bom lahko privoščila celo skledo solate. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.1.2010 11:01:46   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: sassy0

sassy0, hvala za nasvete.

kako zgleda to polivanje? vleče z vso silo in je ko nor, ob kotičku ustec pa mu mleko kar teče iz ust. pravi pacek je ratal. dudika je primerne od 0 mesecev naprej, tako da ni prevelika. zdaj možno tudi, da vleče in vleče, pa da ne požira dovolj, da je potem tako. kupčka podreva zelo hitro in dobro, to da bi bil sit, skoraj ne bo, ker začne polivat tisti moment ko dobi cucelj v usta, edino da mu ne paše mleko... ne vem. to se sicer dogaja zdaj tri, mogoče štiri dni. bom ga probala imet bolj pokonci ko bo jedel, pa bom vidla kaj bo potem.

hvala ti!

A ja, sedaj mi je pa jasno. Samo to ni polivanje v pravem pomenu. Tole se pa tudi našemu dogaja. In naj bi bile flaške krive. Pri nas je bilo na začetku grozno z aventom in tomee tipee, sem šaltala na nuk je bilo bolše. Mislim, pa da se to zgodi zato, ker ne naredijo vakuuma z usti na flaško in potem mu posledično malo mleka pocedi iz ust. Sedaj  uporabljam vse naštete flaše in je tako, da ko je ponoči, mu čisto nič ne teče iz ust, čez dan,ko pa ni tako zagret oz očitno ne volčje lačen, mu pa čisto vedno poceja. In nimaš kaj, samo da čakaš, da bodo starejši. In to ni nič nevarnega, samo malo neprijetno,ker moraš vedno s kakšno pleničko okrog strašit, da ni ves od mleka moker.

Tako, da lahko probaš zamenjat flaško oz cucelj, ali pa mu vsakič namontiraš pleničko pod vrat in se tolažiš s tem, da bo slej ko prej minilo user posted image

ja, ne, sem ravno včeraj ugotavljala da bo kaj takšnega, ker najbolj čudno je to, da ne dela to vedno. kakor mu paše, oz kakor ga prime lakota.

hvala ti user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.1.2010 11:04:30   
somic
vidim, da smo kar vse na podobnem glede sadja... jaz pojem sicer kakšno jabolko in banano, pogrešam citruse, ki jih imam full rada. jem pa tudi kompote, samo jaz sem bolj za sveže sadje. ni kaj, bo že prišel čas tudi za to.

solato pa kar pridno jem, jo imam full rada, včeraj sem jo naredila celo z česnom, pa je bilo vse ok.

bom probala tudi pomarančo. pri nas v porodnišnici so tudi dali že zraven kosila pomarančo in mandarino, kao, da je treba probat in da se otroček navadi. pa mi kar ni bilo do tega, da bi revček imel kakšne težave.

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.1.2010 12:45:12   
Zala01
Pozdravljene,

jaz sem pred 3 dnevi pojedla za večerjo 1 skledo solate, pa je miškota tako napenjalo 2 noči, da smo še manj spali kot sicer. Mi je bilo resnično žal, ker se je bogec tako mučil s krčki. Drgač pa ja, jabolko normalno pojem, banano tudi, vse to smo dobili že v porodnišnici, kaj več od surovega si pa ne upam. Od zelenjave sem zdaj večinoma na rdeči pesi, pa kakšnih bučkah, od sadja pa večinoma na kompotih. Sanjam pa tudi jaz o sočnih pomarančah in dišečih klementinahuser posted image .

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.1.2010 13:50:27   
Naty_ka
Dan

Jaz pa nekaj ekstra ne kompliciram pri hrani. Se mi zdi, da pri prvem sinu bolj sem komplicirala, bolj ga je zvijalo.
Zdaj pa jem vse. Sicer v malih količinah a vseeno. Pa tudi že v porodnišnici smo dobili vse za jesti. Med drugim tudi repo.
Če/ko pa bom ugotovila da malemu kaj ne paše, pa bom tisto odstranila iz jedilnika.

Sem pa tudi jaz uspela včeraj malo stopiti na vago. Od 14-ih kil imam še 4 viška. Ene hlače že lahko nosim-ko sem jih imela pred nosečnostjo. Kavbojke pa so mi še na žalost malo pretesne. Mah, saj bo. Je pa pametno pazit tam en tretji mesec po porodu. Vsaj meni se je takrat začelo nazaj nabirati user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.1.2010 15:47:23   
Tretjinka
Tudi jaz ne kompliciram preveč......jedla sem že jabolko, banano in celo pol pomaranče, pa je bilo vse ok...v porodnišnici pa sem celo pojedla kivi, ki sem ga dobila ob kosilu...jedla sem tudi že okisan radič, pa ne samo par lističev......Še naprej bom pokušala nove stvari in ko kaj naši mali ne bo pasalo, bom to črtala....prej pa ne...
kako pa ste kaj s čokolado???user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.1.2010 16:18:24   
grahek85

Kompot iz jabolk in suhih sljiv, pa olupljeno jabolko na dan. Počasi bom začela še z bananami.

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka
kako pa ste kaj s čokolado???user posted image

Si dovolim dva koščka najljubše čokolade na dan (črna z lešniki) user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.1.2010 16:20:55   
Zala01
OMG, Tretjinka, čokolada...temu se pa ne morem upretiuser posted image ...čeprav mi je patronažna svetovala samo 2 koščka na dan, ker naj bi tudi napenjala...ne morem in konec...sem pač manijak na sladkarijeuser posted image ...zato mi zdaj tudi kg ne letijo kar tako dol...pa kaj, bo že šlo

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
28.1.2010 17:57:50   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
OMG, Tretjinka, čokolada...temu se pa ne morem upretiuser posted image ...čeprav mi je patronažna svetovala samo 2 koščka na dan, ker naj bi tudi napenjala...ne morem in konec...sem pač manijak na sladkarijeuser posted image ...zato mi zdaj tudi kg ne letijo kar tako dol...pa kaj, bo že šlo

O, potem sem pa jaz kar na pamet zadela dozo user posted image user posted image user posted image Meni ni nihče nič rekel, koliko lahko, samo na seznamu živil, ki sem ga dobila od patronažne piše, da naj se izogibamo čokoladi (ne piše pa zakaj).

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.1.2010 19:23:16   
alex17
se na hitro pofočkam še jaz!

od sadja jem podobno kot ve-kako jabolko pa banano pa hruško na dan, pa niti ne vsak dan ker to sadje mi itak ni ne vem kaj, mam raje jagode, maline pa češnje in breskve user posted image pa seveda kompot iz jabolk in suhih sliv zelo veliko, se ga še nisem naveličala user posted image . mi je pa tudi rekla patronažna, da  naj začnem s kako klementino, pa še nisem. solato pa sem pa tja par  listov, drugače pa rdečo peso in kuhano zelenjavo, posebej veliko korenčka in brokolija.

sva bila z malim danes 45 min na sprehodu ko je bil tak lep sonček, včeraj pa sva ga peljala na izlet z avtom in je bil priden celo pot, nič jokal. ga kar navajava na vožnjo in hrup doma, delamo tako kot sicer, ker sicer se navadi na mir in je potem lahko joj.

kopali se bomo pa tudi nekako na 2-3 dni.
v pon. pa imamo prvič pediatra-posvetovalnico ob 8.45-bo treba malo prej vstat! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.1.2010 19:39:18   
MAŠKA
Pozdravljne,

sem šele danesu gotovila, da že tukaj prav pridno čvekate in da ste me že dale tudi na seznamček. Vsega nisem uspela prebrat, vidim pa, da je tema ravno o hrani.

Tudi jaz se poskušam čmbolj pazit...ampak će ga polomiš z eno stvarjo, potem je ves trud zaman. Tako sem ga jaz polomila, ker sem očitno zaužla prevelike količine mleka in našo bibo je zvijalo, da nismo spali skoraj nič.

Drugače pa imamo še to težavo, da naša punca poliva, da se mi prav smili. Tako zdaj dodajamo Novalac ar, nekoliko je bolje, ampak še vseeno dostikrat bruha. Je pa res, da tudi veliko poje. Sedaj pospravi že tudi 70 ml dodatka ob tem, da nekaj še dobi pri meni...kolikor pač je.

Koliko pa pojedo vaši malčki-tiste, ki dodajate?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.1.2010 19:44:37   
Zala01
Maška, meni tudi spije še dodatka lahko 70, včasih 40 ali 20. Včasih pa čisto nič. Je pa začel tudi moj mišek zdaj polivat, kljub temu, da kupčka podirava, ampak je mali pravi nenasitnež, po moje od velike količine mleka poliva.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.1.2010 19:52:18   
majčyca
Hej punce!
Po dolgem času se vam tudi jaz javljam. Najprej čestitke vsem mamicam in sem malim pikicam user posted image user posted image user posted image
Midve s Pio sva doma že 9 dni, ampak mi nikakor ne uspeva priti do računalnika. Pia je zelo pridna, joka res zelo malo, praktično samo takrat, ko jo mučijo krči user posted image Drugače pa zelo veliko spi in pridno papca (seveda se dojima) user posted image
Porod zame ni bil ravno težak, saj sem imela CR. Je pa bilo kar malo zastrašujoče gledat vse tiste naprave in priprave na CR (ker je bilo vse planirano, se jim nikamor ni mudilo in sem vse priprave gledala zraven). Ko pa sem se zbudila iz narkoze, pa sta bila že moj lubi in pa moja mami ob meni, čez 2 uri pa sem že imela ob sebi tudi svojo malo pikico user posted image to je bil najlepši trenutek v življenju, ko so mi jo pripeljali in mi jo dali v naročje. Sem skoraj jokala zraven od sreče user posted image Potem je nekaj dni malo bolelo (šivi), ampak ni bilo hudega. Zdaj pa že od prejšnjega torka uživava doma in se cartava user posted image Je pa imela Pia ob rojstvu desno stopalo obrnjeno navzven, ker baje več ni imela nič prostora v trebuhu in se ji je stopalo v trebuhu obrnilo gor proti nogici. Zdaj se je stopalo že skoraj popolnoma poravnalo, še pa vedno delava vaje, ki jih je predpisal zdravnik. In pa na obeh rokicah je imela ranice, ker si je rokice očitno drgnila eno ob drugo, ampak zdaj jih več ni, tudi krastice so že odpadle user posted image In pa mislili smo, da je imela Pia medenično vstavo, ob rojstvu pa so ugotovili, da je imela celo nožno vstavo, tako, da je praktično "stala" na nogicah.
Glavno, da je zdaj vse ok user posted image user posted image

Za nazaj vas ne bom brala, ker ste preveč načvekale user posted image bom pa se potrudila, da bom zdaj bolj redno prebirala in se tudi kaj oglasila user posted image
Še nekaj me zanima - ima katera tećave s polivanjem? Pia kar veliko poliva, ampak na srečo ji teža lepo narašča, bomo pa jo v ponedeljek, ko spet pride patronažna sestra, spet tehtali, da bomo spremljali težo.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.1.2010 20:23:37   
somic
mi smo se danes prvič kopali sami, je patrik tako užival, da je bilo kaj! user posted image , potem je pojedel in zdaj spi kot top, me prav zanima do kdaj bo tako!

midva se sicer dojiva, ampak samo pribljižno 3x na dan, tako, da mu v glavnem dodajam. ko se doji, potem popije pribljižno 40-60, odvisno, če pa mu dam samostojni obrok po flaški, pa lahko spije tudi 100ml. je kar pravi požeruh, res pa je, da kar dosti poliva oz zaceja pri hranjenju iz stekleničke, tako da vprašanje koliko dejansko poje.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.1.2010 20:30:48   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Je pa imela Pia ob rojstvu desno stopalo obrnjeno navzven, ker baje več ni imela nič prostora v trebuhu in se ji je stopalo v trebuhu obrnilo gor proti nogici. Zdaj se je stopalo že skoraj popolnoma poravnalo, še pa vedno delava vaje, ki jih je predpisal zdravnik. In

naš Taja ima isto ( z stopalom) samo sedaj je že tudi bolje ko delave vaje user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.1.2010 21:00:49   
tweety83
kak pa skuhate kompot iz jabolk in suhih sliv? Berem že zelo dolgo o tem pa ne vem če bi nardila prav...user posted image

Ja tud pri meni mleko usiha - ta mala je popoldan jedla iz obeh dojk in potem je pospravila še 60ml dodatka,tak da moram prešaltat spet nazaj na iztiskanje,ki je prav katastrofalno.
drugače pa mi poje od 90-120ml-kakor kdaj.
Me pa zanima še to,kako kaj kakajo vaši bibeki? Naša je na začetku bla kar velikokrat pokakana,sedaj pa je bolj poredko - pravijo da se tolerira do tri dni,sam,ko jo vidim kako se muči,pa mi je hudo.... Pa sem ji predvčerajšnjim dala sladke kamilice in je bilo boljše. In ni izključno hranjena z dodatkom,tak da mi je še toliko bolj čudno - prdi pa kar v eno.....user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.1.2010 21:02:09   
marijaa
Hm 2 sem se pregrešila sčokolado, aja pa na rojstnem dnevu sem jedla čokoladno torto. Čokolade se ne izogibam le zato, ker je alergena, baje tudi napenja, ampak predvsem zato, ker se hčem znebit kg.
Danes smo  bili za 15 minut na sprehodu. Kasneje sem imela pa obisk, 12 sodelavk in 4 sodelavce, jao saj so se zafrkavali, da bodo šli v kinder pede sedet, ker nimam nič prostora. Saj so bili le pol urce. Nekateri so mogli jest narezek in spit kavo kar stoje.
Malo prej mi je pa tašča dvignila pritisk, Je bila po nakupih, na poti domov se je oglasila še pri nava in prinesla oblačila za krst že user posted image user posted image . Una za Alino je kakor pomajšana poročna obleka jao. Pa težila je kdaj ga bomo imeli. Sem rekla, da je še prezgodaj in še ne razmišljam o tem in da pred koncem aprila ziher ne. Ona pa kar neki, da bo treba čim prej, mislim adijo pamet, pa drugač ni glih tk slaba.

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
28.1.2010 21:26:06   
naja6
midva se sicer dojiva, ampak samo pribljižno 3x na dan, tako, da mu v glavnem dodajam. ko se doji, potem popije pribljižno 40-60, odvisno, če pa mu dam samostojni obrok po flaški, pa lahko spije tudi 100ml. je kar pravi požeruh, res pa je, da kar dosti poliva oz zaceja pri hranjenju iz stekleničke, tako da vprašanje koliko dejansko poje.
Pri nas je podobno,mleko usiha,ne vem zakaj,čeprav bi jaz ful rada da bi čim dlje,sem si začela pumpat,ker mi je blo čudno da se nam mali joče vsako uro da bi jedel,in vidim da napumpam od 40-60ml,več nikakor ne gre,pol pa še mu nardimo dodatka razliko do 120 ml,in včasih poje vse včasih pa manj,sem pa opazla,da pri dodatku manj polivauser posted image ,se kateri sanja zakaj?

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 474
28.1.2010 21:40:40   
marijaa
Alina kaka 2 - 3 krat  na dan, Tian do 2 krat, včasih pa kakšen dan tudi ne.
tweety ker malo še vseeno dojiš pij donat na tešče, še bolje pa kefir z lanenim semenom. To sem delala pri tavelikem, ki včasih po 3 dni ni kakal in je ful pomagalo

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?