somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: sassy0 IZVIRNO SPOROČILO: somic sassy0, hvala za nasvete. kako zgleda to polivanje? vleče z vso silo in je ko nor, ob kotičku ustec pa mu mleko kar teče iz ust. pravi pacek je ratal. dudika je primerne od 0 mesecev naprej, tako da ni prevelika. zdaj možno tudi, da vleče in vleče, pa da ne požira dovolj, da je potem tako. kupčka podreva zelo hitro in dobro, to da bi bil sit, skoraj ne bo, ker začne polivat tisti moment ko dobi cucelj v usta, edino da mu ne paše mleko... ne vem. to se sicer dogaja zdaj tri, mogoče štiri dni. bom ga probala imet bolj pokonci ko bo jedel, pa bom vidla kaj bo potem. hvala ti! A ja, sedaj mi je pa jasno. Samo to ni polivanje v pravem pomenu. Tole se pa tudi našemu dogaja. In naj bi bile flaške krive. Pri nas je bilo na začetku grozno z aventom in tomee tipee, sem šaltala na nuk je bilo bolše. Mislim, pa da se to zgodi zato, ker ne naredijo vakuuma z usti na flaško in potem mu posledično malo mleka pocedi iz ust. Sedaj uporabljam vse naštete flaše in je tako, da ko je ponoči, mu čisto nič ne teče iz ust, čez dan,ko pa ni tako zagret oz očitno ne volčje lačen, mu pa čisto vedno poceja. In nimaš kaj, samo da čakaš, da bodo starejši. In to ni nič nevarnega, samo malo neprijetno,ker moraš vedno s kakšno pleničko okrog strašit, da ni ves od mleka moker. Tako, da lahko probaš zamenjat flaško oz cucelj, ali pa mu vsakič namontiraš pleničko pod vrat in se tolažiš s tem, da bo slej ko prej minilo ja, ne, sem ravno včeraj ugotavljala da bo kaj takšnega, ker najbolj čudno je to, da ne dela to vedno. kakor mu paše, oz kakor ga prime lakota. hvala ti