somic
|
da še jaz napišem kakšno vrstico. danes je bil naš čez dan tkao priden, da niti ni bilo opazit, da je dojenček v hiši. po vsakem hranjenju je lepo zaspal in spal v kosu okoli 5 ur. zdajle sem ga previla, dala v pižamico, z njim malo potelovadila, da sem ga malček zmatrala, nahranila in je že v postelji. me zanima večerni rezultat, kolk bom morala spet bit pokonci. jutri ga bova zvečer dala v banjico, to bo sigurno pomagalo. drugače mi pa ogromno odleže, da imam mojega doma. ravno na dan poroda je pričel z kolektivnim dopustom in bo tako doma do 5.3! potem pa bo verjetno vzel še očetovskega. super sem zadovoljna. tako je lepa prednost, da sem rodila tako zgodaj. jaz malčka štimam čez dan, čez noč se pa bolje razume z tatijem, samo kaj ko meni to ne pomaga ne vem koliko. hočeš nočeš se zbudim in kontroliram kako se štimata. ni kaj, materinski čut. jaz imam tudi pamperske, super zadovoljna, tako, da jih bom do nadaljnega še uporabljala. z ritko pa ni težav, vsaj za sedaj ne. uporabljam pa sudocrem. edino kar imava težavo so učki. in to še iz porodnišnice. oba učka ima gnojna in se matramo in čistimo non stop in potem ko pozdravimo enega, imamo problem z drugim. ne vem kaj naj. bošček je čisto zabasan. danes sem ga umila 2x s kamilicam, upam da bo bolje. vidim, da vas matra ... pa ste kar pridne, se zadržujete. vse pohvale temu. midva se nisva mogla zadržati . glede na to, da imam kakšen dan še to čiščo in kakšen dan ne, sva se odločila nekaj dni nazaj, tisti dan, ko čišče ni bilo, da se pocrkljava. je full pasalo. čist drugačen občutek, kot prej ko sva se matrala ko sem imela buši. vem da je malo prehitro, ampak bova zdaj do pregleda pridna drugače pa komaj čakam, da bo malo boljše vreme, da gremo na ta težko pričakovani prvi sprehod z vozičkom. upam, da bo kmalu. tiste ki ste že bile na posvetovalnicah, kako to zgleda? nič... grem počivat, me še malo daje tale viroza, sicer sem danes izkoristila maximalno, sem kar pridno spala čez dan skupaj s patrikom, tako, da se že počutim bolje. bodite pridni vsi skupaj!