poopek
|
živjo čvekice, kako ste?? danes pride k nam brat od mojoga, ga je šel iskat na postajo, tak da sem izkoristila trenutek, da se mal javim. oblačenje: isto kot prej, le da je bodi spodaj s kratkimi rokavi, če je pa dež, pa ji grem ker dolgega spodaj oblečt, ker je hladneje potem v stanovanju. zuni pa čez tiste cunje doma, jopico, pa hlače in seveda čez copatke adidaske lasje: tudi jaz opažam kakšen teden, da mi izpadajo lasje, ker po porodu niso nič, sem se kr čudila.. ampak dober, sej bo minil, ne mislim si skrajšat las zarad tega. ena moja prjateljca se je tko po porodu ošišala čist na kratk... možeki: tud moj ma občasno kako tako, da te srat pritisne, kao v šali... pa mu sam rečem, sej če češ zamenava, vsaj za eno noč, pa boš vidu kak je luštno... pol pa je mir. tud je bla taka, kao on je pa delal, jaz sem pa doma se po riti kraspala, pa sem mu tud to rekla, da je on u službi 8 ur, jaz pa 24h... na začetku, ko sva prišle iz porodnišnice je vse naredu, bog ne daj, da bi se pretegnila... in zdej prov razmišljam, kdaj je zadnje čase vsaj cote obesu, al pa kej po stanovanju naredu?? hehe, bom morala mal pognjavt, hihi nošenje : jz jo že kar en lep čas nosim pokonci, rite ji ne podpiram, naslonjena je name ( glavice še nima čist stabilne ), z eno roko prek prsi, z drugo pod nogicami, da si bejba lahk ogleduje naokoli. zelo rada pa se še zmer nosi na rami, ali pa na trebuhu ( to bolj obvlada tata ). čusi
|